- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 36
Attım kuzum bakYine de atsana belki goruruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım kuzum bakYine de atsana belki goruruz
Kiz üstten ceksene bu ne diğer odadan çekseydin fotoyu
Ovulasyon yaptın da mı 6 gün var diyorsun takvim hesabına göre miYaaaaa bu kaset test kızlar erken gebelik değil ve daha 6 günüm var yarın yeniden deneyeceğim
Yani takip ettim ama test iki defa yapıp devam etmedimOvulasyon yaptın da mı 6 gün var diyorsun takvim hesabına göre mi
Ovulasyona göre henüz idrara geçmiş olma ihtimali yok çünkü
Aynen canım vakit o kadar hızlı geçiyor ki anlamadım ağustosta 1 yıllık evli olucam ne zaman geçti 1 sene anlamadım... Insallah hepimizin en yakın zamanda bebisi olu allahım bizede anneliği nasip etsin tek temennim bu..4 ay daha dene bir sene oldu de git vakit zaman çok hızlı geçiyor inanki. İnşalalh olur uğraşmak zorunda kalmazsın dilerim
Bata kaç gün var? Bugün benim de ağrıyor ama benimki daha çoooook var ondan değil yani havadan heralde diye düşündümKizlar baş ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi? Biliyor musunuz?
Ya benim de var daha baya ama ovulasyon bitti. Bel ve baş ağrım var korkudan ağrı kesici de içemiyorum. Hemen umitlenmeyim diyorum ama 2 gün durup durup başıma ağrı giriyor. Belde sürekli var.Bata kaç gün var? Bugün benim de ağrıyor ama benimki daha çoooook var ondan değil yani havadan heralde diye düşündüm
Bende silik çizgi gördüm canım inşallah sağlıklı ilerler ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Ben hamile kaldıktan sonra özele gitmeye karar verdim çünkü belli başlı bir sorunum yok ki devletteki de doktor soru sorunca oda cvp veriyor ilaç yazıyor eeee daha ne 200 TL bayilacam gerek yokÖyle bir yerde canım doktor kaliteli yumrta yapamıyor bu herşeye yarıyor bence yani illa olur içince demiyorum ama çok faydalı vücudumuza devlette aynı şeyi yapıyor özelde tek fark birisinde hızlı birisinde yavaş ilerleme oluyor.
Ayyyy benimde dünden beri bel+baş aynen. Baş ağrısı sabah geçmişti aslında öğleden sonra falan yeniden başladı. Denedik ya belki ondan hormonsal olarak mı ağrıyo acaba o da olabilirYa benim de var daha baya ama ovulasyon bitti. Bel ve baş ağrım var korkudan ağrı kesici de içemiyorum. Hemen umitlenmeyim diyorum ama 2 gün durup durup başıma ağrı giriyor. Belde sürekli var.
Kaset test kimisinden erken kimisinde gec gösteriyor kuzum vücuttaki hcg salgısı farklı oluyor erken gebelik testi çok pahalı yaaa.Yaaaaa bu kaset test kızlar erken gebelik değil ve daha 6 günüm var yarın yeniden deneyeceğim
Valla ben de arada kaldım takipte kalalım en iyisi bata da 10 gün var nasıl geçecek günler emin değilimAyyyy benimde dünden beri bel+baş aynen. Baş ağrısı sabah geçmişti aslında öğleden sonra falan yeniden başladı. Denedik ya belki ondan hormonsal olarak mı ağrıyo acaba o da olabilir
Oyy hadi insallh hayırlı bir bebis gelsinAttım kuzum bak
Benim belim basım agriyor suan yaa ;/Ayyyy benimde dünden beri bel+baş aynen. Baş ağrısı sabah geçmişti aslında öğleden sonra falan yeniden başladı. Denedik ya belki ondan hormonsal olarak mı ağrıyo acaba o da olabilir
ben onu da trendyoldan aldım 3 tanesi 66 mı neydiKaset test kimisinden erken kimisinde gec gösteriyor kuzum vücuttaki hcg salgısı farklı oluyor erken gebelik testi çok pahalı yaaa.
Kaset teste regli bitiminde geçiyor Muş kimisinde dede erken çıkıyor Muş bu vücuttaki olayla alakalıymış sanırsamOvulasyon yaptın da mı 6 gün var diyorsun takvim hesabına göre mi
Ovulasyona göre henüz idrara geçmiş olma ihtimali yok çünkü
Hey masallah yaaaben onu da trendyoldan aldım 3 tanesi 66 mı neydi
Zihra Aaa noluyor bize kızlar canım hadi sen silik çizgiyi gördün ona yorabilirsin de bizim batlara burdan köye kadar yol var bize noluyoBenim belim basım agriyor suan yaa ;/