Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaa bu kaset test kızlar erken gebelik değil ve daha 6 günüm var yarın yeniden deneyeceğim
Ovulasyon yaptın da mı 6 gün var diyorsun takvim hesabına göre mi
Ovulasyona göre henüz idrara geçmiş olma ihtimali yok çünkü

4 ay daha dene bir sene oldu de git vakit zaman çok hızlı geçiyor inanki. İnşalalh olur uğraşmak zorunda kalmazsın dilerim
Aynen canım vakit o kadar hızlı geçiyor ki anlamadım ağustosta 1 yıllık evli olucam ne zaman geçti 1 sene anlamadım... Insallah hepimizin en yakın zamanda bebisi olu allahım bizede anneliği nasip etsin tek temennim bu..

Bata kaç gün var? Bugün benim de ağrıyor ama benimki daha çoooook var ondan değil yani havadan heralde diye düşündüm
Ya benim de var daha baya ama ovulasyon bitti. Bel ve baş ağrım var korkudan ağrı kesici de içemiyorum. Hemen umitlenmeyim diyorum ama 2 gün durup durup başıma ağrı giriyor. Belde sürekli var.

Ben hamile kaldıktan sonra özele gitmeye karar verdim çünkü belli başlı bir sorunum yok ki devletteki de doktor soru sorunca oda cvp veriyor ilaç yazıyor eeee daha ne 200 TL bayilacam gerek yok

Ya benim de var daha baya ama ovulasyon bitti. Bel ve baş ağrım var korkudan ağrı kesici de içemiyorum. Hemen umitlenmeyim diyorum ama 2 gün durup durup başıma ağrı giriyor. Belde sürekli var.
Ayyyy benimde dünden beri bel+baş aynen. Baş ağrısı sabah geçmişti aslında öğleden sonra falan yeniden başladı. Denedik ya belki ondan hormonsal olarak mı ağrıyo acaba o da olabilir

Ayyyy benimde dünden beri bel+baş aynen. Baş ağrısı sabah geçmişti aslında öğleden sonra falan yeniden başladı. Denedik ya belki ondan hormonsal olarak mı ağrıyo acaba o da olabilir
Valla ben de arada kaldım takipte kalalım en iyisi bata da 10 gün var nasıl geçecek günler emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…