- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
Hayır kesin çıkmaz:)Kizlar çatlamaya 1 dersek, 9. Günde kanda kesin çıkar dimi varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır kesin çıkmaz:)Kizlar çatlamaya 1 dersek, 9. Günde kanda kesin çıkar dimi varsa
Canım kistin yeri önemli eğer gebeliğe engel yerde değilse hiç sorun olmaz sen doktoruna mutlaka yerini sorArkadaşlar az önce doktordan geldim çikolata kisti var dedi 2.5 cm duphaston verdi bunu kullanıp adet bitimine yakın tekrar gideceğim doktora benim sorum şu çikolata kisti olup hamile kalan var mı aranızda yada çevrenizde?
Lh yi fsh ye bolup bir oran bulunuyormus bnim lh bolu fsh 0.88 li birsey cikiyor lh 6.49 fsh 5.25
Kızlar hastane uzak araba eşimde sağlık ocağını aradım salı perşembe kan alma günleriymiş yarın kan vermeye gidecem eşimede söylemedim daha ilk size söyledim eşime nasıl söyleyecem bilmiyorum
Bnde burda gordum kizlar yazmisti >1 falan varmis anamm yanlis mi anladim bn du bi bulayimOnu size kim dedi bilmiyorum ama ilk defa böyle birşey duydum yok öyle birşey canım varsa ben hiç duymadım testin yaptırdın ne çıktıysa kan sonucu odur sonuç bunu sana kim bu şekilde açıkladı canım merak ettim
İnşallahh kuzuumminşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay rabbim herkesi sevindirsin güzel haberlerle
Bende öyle bir süpriz hazırlayayım diye düşünüyorum bu arada cnm Yusra-61 mayıs grubunda aktif değildim ama yazışmaları hep takip ettim çok güzel enerjin var Rabbim sana da burda bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşKan sonucunu al güzel kibar bir hediye msjla diyebilirsin
Bende öyle bir süpriz hazırlayayım diye düşünüyorum bu arada cnm Yusra-61 mayıs grubunda aktif değildim ama yazışmaları hep takip ettim çok güzel enerjin var Rabbim sana da burda bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inş
40 benim yaşim
Direkt bana demedi Hali Sormustu ona yanit vermis ortalik karisti iyimi
Ya bide lh dönemine göre değişen bir değer değilmi sürekli aynı kalmıyor kiYani karışıklıktan ziyade açıklık gelmeli çok saçma birşeyi ilk defa duyuyorm ben hiç böyle birşey duymadım o kadar araştırma yaparım ederim şaştım kaldım ya bölünmüyorsa napacağız.
Aminnn İnşallahinşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay rabbim herkesi sevindirsin güzel haberlerle
Ya bide lh dönemine göre değişen bir değer değilmi sürekli aynı kalmıyor ki
Ayy darısı başıma, çok sevindim. Silik silik giderken birden bire mi koyulaştı?Kuzum 28-35 arası bazen üstünede çıkar 36-37-38 ama nadir yılda 1-2 kere anca.