Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun o zamanFotoğrafta öyle çıkmış canım pembeydi
Moralini bozmak istemem ama 10. Gününden sonra dene tekrar.. bende iğne etkisi 12. Gün bile vardıBuyur canım ama çatlatma iğnemin 8.günü onunda etkisi olabilir belki.
Canım biz çok ona takilmiyoruzPeki canım en azından hergun mu ilişki oldu yoksa gün aşırı mi onu söyle
Canım sen neden tedavi oldun yeni başlamıştın sanırım denemeye sorun mu vardıÇatlatma iğnesinde çizgi belli belirsiz mi çıkıyor acaba ay baya umutlandım inşallah fos çıkmaz hayırlısı
Yok canım niye moralim bozulsun zaten bende bilmiyorum iğnenin etkis bende ne kadar sürer eder cumartesi testi tekrarlayacagımMoralini bozmak istemem ama 10. Gününden sonra dene tekrar.. bende iğne etkisi 12. Gün bile vardı
Hadi inşallah bende bu ay yumurtlmayi gördüğüm aksamin sabahini degerlendirdim sabah sperm daha canlı oluyormuşCanım biz çok ona takilmiyoruz
Genel olarak haftada 4-5 iliski olur
O zaman da sadece ilk pik olduğu gün yapamadik sonraki sabah oldu sonra diger günün gecesi oldu
Ama biz pik oldu diye yapmadık yani o şekilde yapamiyoruz zaten stres oluyoruz ikimiz de
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir miKızlar ya sol kasığımda bi agrı bi agrı anlatamam bu ay o kadar agrı hissediyorum. Böyle olan varmı. Bıçak sokuyolar sanki
Sorun yoktu canım, ben biraz aceleci davrandım doktorumda tanıdıktı bana klomen ve catlatma iğnesi uyguladı. Yoksa bana hep dedi sen cok acelecisin acele etmesen olur aslında diye ama benım ısrarımla garantici olalım diyerekten bunları uyguladı adetlerim düzensizdi amaCanım sen neden tedavi oldun yeni başlamıştın sanırım denemeye sorun mu vardı
Hadi ya bilmiyordumHadi inşallah bende bu ay yumurtlmayi gördüğüm aksamin sabahini degerlendirdim sabah sperm daha canlı oluyormuş
Yaaa inşallah vardır, erken gebelik testi mi bu?Çatlatma iğnesinde çizgi belli belirsiz mi çıkıyor acaba ay baya umutlandım inşallah fos çıkmaz hayırlısı
Evet canım inşallahYaaa inşallah vardır, erken gebelik testi mi bu?
Bide canım senınde belirgin pembe cizgi cıkmış mıydıMoralini bozmak istemem ama 10. Gününden sonra dene tekrar.. bende iğne etkisi 12. Gün bile vardı
Anladım ama sen yumurtlamayi çatlamayı gormemismiydin peki yanlışım hatırlıyorum acaba yaaa diye düşündüm suanaşkım yumurtlamam geçmemişti bilee geçmiyor diye acaba önceden yumurtladım da hamile miyi mdiye kendime şaka yaptım ahhahahahahha
Anladım kuzum inşallah başka tedavilere gerek kalmaz benim de gittiğim doktorlar hep erteliyor ilaç tedavisi ni üç yıldır deniyorum daha hiç klomen ve buna benzer ilaçları kullanmadım sadece tüp bebek tedavisi yaptığımda ilaç tedavisi uygulandı dün instagram da denk geldi kadının biri klomen le dördüz hamile kalmış çok şaşırdım ya bende kullanmayı çok istiyorum aslındaSorun yoktu canım, ben biraz aceleci davrandım doktorumda tanıdıktı bana klomen ve catlatma iğnesi uyguladı. Yoksa bana hep dedi sen cok acelecisin acele etmesen olur aslında diye ama benım ısrarımla garantici olalım diyerekten bunları uyguladı adetlerim düzensizdi ama
Hadi ya benım 1 tane yumurtam gelismisti tam olrak amaAnladım kuzum inşallah başka tedavilere gerek kalmaz benim de gittiğim doktorlar hep erteliyor ilaç tedavisi ni üç yıldır deniyorum daha hiç klomen ve buna benzer ilaçları kullanmadım sadece tüp bebek tedavisi yaptığımda ilaç tedavisi uygulandı dün instagram da denk geldi kadının biri klomen le dördüz hamile kalmış çok şaşırdım ya bende kullanmayı çok istiyorum aslında
O yumurtanın da bölünme ihtimali varmış kuzum hiç belli olmaz sağlıklı olsunlar da kuzum gerisi önemli değilHadi ya benım 1 tane yumurtam gelismisti tam olrak ama
İkinciyi gördüm valla hadi insallah vardir cnmBuyur canım ama çatlatma iğnemin 8.günü onunda etkisi olabilir belki.
19-20-21 yumurtlama oldu kuzu bende dün de çatladıı böyle senle acaba koyu m udediklerimiz baya dalgalanmaymışşAnladım ama sen yumurtlamayi çatlamayı gormemismiydin peki yanlışım hatırlıyorum acaba yaaa diye düşündüm suan