Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakız iyi geliyor kuzum dene muhakkak abur cubura yöneltmiyorAynen bende ya ama onun yerine abur cubur vs yemeyi koycam diye de ödüm patlamıyor değil hani..
Böyle yazınca çok seviniyorum vallahi inşallah bu ay hepimiz hamile kalırızAaa bata var daha hamiş olman yüksek bu kadar erken belirti iyi sinyaller
Aminnnn allahim sen büyüksün cekemeyecegimiz yük verme =(Böyle yazınca çok seviniyorum vallahi inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız
Öyle deme bebişimBuna göre de kucuk e ne varda olmuyor bu bebe allahim sen affet ama 6ayda bitecek=/
Yok kuzum ben kimyasal geçirdim geçen ay sağlıksızmış, ama sen kötü düşünme zaten sağlıklıysa tutunur kesinlikle ama bu çizgiyle kanda kesin görürsün pozitifi ben görmüştümTeşekkürler canım sen hamile misin yani su an
Takmadım diyorum yumurtlama bitiyor yine başlıyorum olcak mi diye düşünmeye haklısın canım sen diyordun taşındım ettim insallah hayrrlica gelirÖyle deme bebişim
Aslında yaptıklarımız hep birer sebep ama zaten çocuğun ruhu belli ne zaman canlanacagi belli
İnşallah olacaktır yakında. Benim olduysa bu ay taşınmak vs kafam daginikti onun da etkisi olmuştur diye düşünüyorum
Danistim bisi yok devamke dediydi yine de merak ettim hafif tembellik var demişti cunkuNormal diye biliyorum canım doktoruna mutlaka danış tabi
Yumurtlama günümde tasindim kız ateşlendi ve sonraki gün sınavım vardıTakmadım diyorum yumurtlama bitiyor yine başlıyorum olcak mi diye düşünmeye haklısın canım sen diyordun taşındım ettim insallah hayrrlica gelir
Bugün bat günüm kuzumSenin günün mü geçti kuzucum bu arada. Valla merak ettim sonucu ben daha çok bu durumda beta testine güveniyorum ovulasyon tam istediğim gibi değil kan çıksın rahat edelim
Ay bu aralar doktorlar da çok garip hep bir tembellik var diyorlar, benim gittiğim doktorun diğer hastalarıyla konuştum herkese tembellik var diyormuş ağızlarına sakız mı yaptılar yoksa hepimiz mi tembeliz bilmiyorum, gelecek ay doktor değiştiriyorumDanistim bisi yok devamke dediydi yine de merak ettim hafif tembellik var demişti cunku
Beta testinde var görünüyor inşallah kan da onaylar canım ben beklicem seninle buradaBugün bat günüm kuzum
Bekliyorum bakalım ya ben de betaya güveniyorum bi miktar bakalım
Ya belirti demeyelim de üşüttüm galiba geçen akşam kustum, bugün gece 4 30 gibi acıkarak midem yanarak uyandım wcde idrara bakıyorum köpürüyor mu diye, aynada göğüslerim damarlandı mı diye bakıyorum hiçbişey yokkendimde biliyorum daha yumurtlayalı kaç gün oldu vücudumuz bir makina resmen yalancı belirti üretiyoruz kuzenim martta hamile kaldı, menepozdaydı ilaç kullanıyordu doktor artık ilaç fayda etmiyor bırakalım dedi 1 ay sonra hiç kanaması gelmedi üzülerek beni aradı doktora git belki başka bir ilaca başlatır dedim bir gitti hamileee!!! Hemde İKİZ belirtin var mıydı diyorum ne belirtisi diyor, o iki bebeyle belirti yaşamadı ben üretip duruyorum maaşallahSende var mı belirtiler
İnşallah öyledir, bekleyelim görelim valla ben seninle heycanlanıyorum bu seferHani derler ya döllendikten 6-12 gün sonra rahme yerlesirmis diye. Benimde süpheli iliskimin 7.günü bugün acaba rahme mi yerleşiyor ondan mı ağrı yaptı diye düşünmedim değil
İnşallah kuzum inşallah etiketleyecegim seniBeta testinde var görünüyor inşallah kan da onaylar canım ben beklicem seninle burada