Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn sonuçta ben bir doktor geziyorsam burda tecrübesini aktaranlar sayesinde 100 doktor gezmiş gibi oluyoruz
Allah herkese bir an önce hayırlı sonuçlar versin inşallahh

sana gelince gercekten sana inanamadim herseyi sen biliyorsun havasi vermedim diye demedigin kalmadı şoklar icindeyim

Hepsi bir yana ben seninle şubatta da tartıştım yazdığın msjların hepsini bulur istersen etiket ederim buraya hiç sıkıntı değil benim bildiğim bilgimi köreltmeye çalıştın neler varda neyse benim merak ettiğim şey bunca tutarsızlık niye. Çok iyi hatırlıyorum kansızlık problemim var demiştim o zamanlar seninde kansızlık olduğunu asla iyileşmediğini düzelmediğni söyledin sana birde üzülmüştüm ben hala da üzülüyorm kimseye bu kafayı yaşatmasın Allah.
Ya hastasın sorunun vardır ya da değilsin yoktur bunların ikisi de önemsiz ama neden bir çıkıyor hiçbirşeyim yok bir çıkıyor pco tanısı kondu diyorsun birde acilde hangi acil bu tanıyı koyabilir ya o tanı kolay mı koyuluyor testesterona kadar ölçümler yapılıyor ya kimi kandırıyorsun temmuzda kondu ise pco sana şubatta neden pco olduğunu yazdın daha çok şey derim bak demiyorum demek istemiyorum hala da bildiklerimi benim aklımla oynayamazsın ben aptal birisi değilim. Lütfen karşınızda birini aptal yerine koymadan önce sorgulayın benden daha zeki mi aptal mıdır diye. Seni çok iyi tanıdım reelde olsa bu kadar tanırdım yazdıklarını okurken ben kaç kere şoka giriyorum sende bir kere gir belki aklın başına gelir...

Evet tabi şaşırdım ben çünkü hamile kalmak istiyor ben ilaç tavsiye ediyorum ve cvp yazmiyor, dediğin gibi sonradan yazmış bu ilacı bilen var mı diye

Evet tabi şaşırdım ben çünkü hamile kalmak istiyor ben ilaç tavsiye ediyorum ve cvp yazmiyor, dediğin gibi sonradan yazmış bu ilacı bilen var mı diye

Zaten kimde ne varsa onda var ama hiçbir sıkıntısı yok hamile kalmaya. Burada sıkıntısı olup olmaması değil de niye böyle tutarsızlık içinde bizimle alay ettiği kadın düşmanı gibi. Algım da nı sorun var diyerek kaç kere okudum msjlarını. Yok okuyorm yazmasam da bu ne ya diyorm kendi kendime kaç kere. Hepimiz yazmasak da birbirimizin msjlarını görüyor okuyor bilgileniyoruz hatta motive oluyoruz iyi ki burası var ama kimsenin kimseyi aşağıya çekmeye hakkı yok. Bir silkelensin kendine gelsin yani.

Canım 12. Güne kadar etkisi çıkıyo diye biliyorum inşallah vardır bebek çizgisidir
Ay hadi inşallah
10. günden sonra sıfırlanıyomuş beta hg sen dediğin gibi ctesi bir test daha patlatttt aynısından daha koyu 2. çizgi görelim de bir halay çekelimm
cumartesi sabah gene yapcam aynen bakalımm insallah cift cizgi görürüz gene

Evet canım başkalarının birşeylerine dil uzatmadan kendini sorgulaması lazım içki vs şeylerin için burası kimsenin dini yazışma grubu değil birbirimize fetva vermeye gerek yok. İnşallah olur da hayırlısıyla. Benimde arkadaşım içtiği gece kaldı hamile birde asla içki ney bilmez bende düşünmüyor değilim arada içki de içmem ama rahatlamaya ihtiyacım var oluyor normal kafayla gelmiyor bu bebiş belki öyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…