10. günden sonra sıfırlanıyomuş beta hg sen dediğin gibi ctesi bir test daha patlatttt aynısından daha koyu 2. çizgi görelim de bir halay çekelimmİğnenin etkisiyle bu kadar belirgin cıkar mı 8.günde acaba yaa
Kuzum yumurtlamadan kaç gün geçti dün benim 10 gunmuydu ne öyle yapmıştım meselahaftaya bugün bir erken gebelik testi patlatayım
Etki metki çıkmış bizde oda çıkmıyo zar zor yumurtladık baksana bence tatil işe yaradıİğnenin etkisiyle bu kadar belirgin cıkar mı 8.günde acaba yaa
Oyyşş geldi mi sonundaGüzel bir haber bırakayım şuraya 22. Günden selamlar şükür kavuşturana diyip fotoğrafı yüklüyorum
ah iki gözümün çiçeği hiç gelmeyeceksin sandım
Eki Görüntüle 2876088
Aminn sonuçta ben bir doktor geziyorsam burda tecrübesini aktaranlar sayesinde 100 doktor gezmiş gibi oluyoruzTabi ki de birbirimizde teselli buluyoruz ailem ve arkadaşlarımla paylaşamadığım bi çok şeyi sizlerle paylaşıyorum başına gelen varsa hemen müdehale ediyor yöntemlerini ve çaresini aktarıyor rabbim herkesin gönlündeki versin Allah kalbi kara olup kendini aklamaya çalışanlardan Irak etsin bizleri
sana gelince gercekten sana inanamadim herseyi sen biliyorsun havasi vermedim diye demedigin kalmadı şoklar icindeyim
Evet tabi şaşırdım ben çünkü hamile kalmak istiyor ben ilaç tavsiye ediyorum ve cvp yazmiyor,Canım sen dün ona ilacın adını msja yazdın ne tesadüf onu görmüyor aynı ilacı gruba msj atarak ona doktor o ilacı yazmış gibi sordu gruba bu ne yaman çelişki. Birde tekrar msj yazmışsın görmedin mi diye görmedim demiş şaka mı bu
aşkım yumurtlamam geçmemişti bilee geçmiyor diye acaba önceden yumurtladım da hamile miyi mdiye kendime şaka yaptım ahhahahahahhaKuzum yumurtlamadan kaç gün geçti dün benim 10 gunmuydu ne öyle yapmıştım mesela
Nerdeydin canını sevdiğim diye sarılmak istiyorum onaOyyşş geldi mi sonunda
Benim kullandığım bu canımsweetdreams1985 canım dun söylediğin ilacın bir resmini atarmisin ben attım ama o mu acaba alayım bari bugün
ayy resmen bordoya dönmüş bu pikin piki cnm değerlendirGüzel bir haber bırakayım şuraya 22. Günden selamlar şükür kavuşturana diyip fotoğrafı yüklüyorum
Eki Görüntüle 2876088
Güzel bir haber bırakayım şuraya 22. Günden selamlar şükür kavuşturana diyip fotoğrafı yüklüyorum
Eki Görüntüle 2876088
Canım bunu banada önerdi .diğeri neydi inofolic olan trendyolda gördüm ama yanlış almimBenim kullandığım bu canım
Kaç günde bir regl oluyorsun .22 gün baya pik lemisGüzel bir haber bırakayım şuraya 22. Günden selamlar şükür kavuşturana diyip fotoğrafı yüklüyorum
Eki Görüntüle 2876088
Evet tabi şaşırdım ben çünkü hamile kalmak istiyor ben ilaç tavsiye ediyorum ve cvp yazmiyor,dediğin gibi sonradan yazmış bu ilacı bilen var mı diye
Haldur huldur girişiyorum işlemlereayy resmen bordoya dönmüş bu pikin piki cnm değerlendir
Kuzum 28-35 arası bazen üstünede çıkar 36-37-38 ama nadir yılda 1-2 kere anca.Kaç günde bir regl oluyorsun .22 gün baya pik lemis
Ay hadi inşallahCanım 12. Güne kadar etkisi çıkıyo diye biliyorum inşallah vardır bebek çizgisidir
cumartesi sabah gene yapcam aynen bakalımm insallah cift cizgi görürüz gene10. günden sonra sıfırlanıyomuş beta hg sen dediğin gibi ctesi bir test daha patlatttt aynısından daha koyu 2. çizgi görelim de bir halay çekelimm
Akşamdan beri okuyorumYusra-61 daha önceki topiklerde de bahsetmiştin ama anlamamıştım bazı konuşmalara dikkat edince tutarsızlık var çünkü bu konuşmalara bende cevap verdim ve bendede pko var düşününce tutarsızlıkları anlıyorum zaten bahsettiğiniz çoçuk meselesine öyle bir tepki verilmesi tabiki yanlış melek onlar ya bir çoçuk hakkında bu şekilde konuşulamaz bu topikte hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz inş tez zamanda bebiş haberini hepimiz alırız
Ultra pik olmuş buuuGüzel bir haber bırakayım şuraya 22. Günden selamlar şükür kavuşturana diyip fotoğrafı yüklüyorum
Eki Görüntüle 2876088