Benimde dikkatimi çeken ve senin hakkında rahatsızlık veren bikaç şeyi paylaşmak istiyorum. Seninle alakalı en çok beni rahatsız eden şey şuydu.
Bir arkadaşımız haftasonu için rakı balık yapacağını söylediğinde bende "İçki tutunmaya engel olmaz mı?" dedim ve genel kanı olarak engel olmayacağı yönünde mesajlar geldi sanıyorum
- Janna - içki içtiği gece hamile kaldığını söyledi ve sen dedin ki "AMA O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR" dedin!Sen
Yusra-61 'a "inşallah çocuğun olurda merhametli olursun" demişsin ama merhamet asıl sende yok!!! Sinirlenip "ben içiyorum, hayırsız mıyım" dedim, "yanlış anlamayın amacım yargılamak değil" vs diye zırvaladın bende alttan aldım.Bir kere anne olmak için çabaladığını yazıyorsun çok güzel ama annelik ateşi ile yanan kişi bir çocuk hakkında O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR diye yorum yapamaz ya benim aklım almıyor bunu!!! Annesi iyi sabırlıymış sadece "Yoo gayet hayırlı, tatlı bir çocuğum var." dedi ve sen hala uzatıp şuan kaç yaşında dedin valla
- Janna - sabrına hayran kaldım arkadaşım
"3 yaşında" dedi ve sen "O daha belli olmaz şuan melek büyüyünce belli olur" dedin. @ - Janna - sendin diye hatırlıyorum sinirle karıştırdıysam özür dilerim
Senin yerine ben delirdim ve buna cevaben "yanlış anlamayın yargılamıyorum" vs dedin.Tanımıyorum etmiyorum beni yargılasan ne olur yargılamasan ne olur! ama gerçekten anne olmaya çalışan biri küçük bir çocuğa hayırsız olur diyemez aklım almıyor bunu, birde "kaç yaşında ki şuan?" diyorsun ya anlamıyorum seni!!!
İkinci olarak bu ultrasonda polikistik over tanısı olduğuna dair bişey yok tertemizsin Allah hastalık yüzü göstermesin, bunu yollaman bişey ifade etmiyor, kendini gereksiz acındırıyorsun gibi geliyor
sana pko nasıl olur onu anlatıyorum kendi başıma gelenleri anlatıyorum bana güven diye değil başka doktora git gereksiz endişeni sil diye yazıyorum, ben atlattım herkes atlatır diyorum özel mesajla soru soranlar oldu nasıl diyet yaptım gerçekten geçer mi vs. Sen gruba pko olmaktan dolayı korkunu anlatarak geliyorsun ve ben sana destek için " ben atlattım pko yenilebilir bir rahatsızlık, canlı kanıtı benim" diyorum endişelisin diye bana bişeyler sorarsın sanıyorum sadece kanda insülin hangi hormon diyorsun
ben sana mesaj atacaktım ama yemekti şuydu buydu kaldı iyi ki yazmamışım. Derdi olan dermanını aramaz mı? pko korkusu olsa nasıl kurtulurumu neden sorgulamadın? Anca ben asla hamileliği tadamayacağım, daha kaç yaşındasın yapma lütfen.Ben buradan bu yaşımda çok şey öğreniyorum ama yazdıklarımız farkında olmadan birsürü insana etki ediyor, yorum yapmadan sadece okuyan pkolu olan ve belki 4 5 yıldır deneme yapan insanlar var onları daha da depresyona sokuyorsun. Bilmiyorum ablacım yaşım senden çok büyük belki bu yüzden böyle hissediyorum ama yaklaşımların yanlış... 3-4 kere kilot değiştirdim çok sıvı geldi deyişin birde beni şaşırttı, doğum mu başladı, suyun mu geldi dememek için kendimi zor tuttum
Hepimiz bişeyler öğrenmek ve birbirimize destek olmak için varız aşağıya çekmek için değil! Şimdi sen gençlik ateşiyle bana da saldırırsın yolla gelsin, ben kendi gözlemlerimi yazmak istedim. Bundan sonra senin bildirimlerini gerçekten kapatacağım.Önce eşinde de sende de hiçbir problem olmadığını söylüyorsun, ardından hamileyim diyorsun herkes seviniyor umutlanıyor, biri bende pko var diyor sende pko oluyorsun hemde 1 ay önce hamile kaldığını söylemişken, anneliği tadamayacağım diyorsun, sonra cupcupta cupcup, valla ben pkoluyken bende vajina kuruluğu vardı bırak birlikteliği sevmeyi eziyet gibiydi ilişki sırasında ağrılarım çok oluyordu, bu konuları rahatlıkla dile getiriyorsun "cupcupu severiz, spermi bol bulduk, cupcupu özledim" vs bir kadın özelini nasıl bu kadar rahatça ve alaylı şekilde yazar diyorum, erkekler bile bırak karısı ile ilişkisini gerçekten sevdiği kız ile özelini dışarda böyle alaya almaz amacı farklı olan afedersiniz "bu karıya şöyle yaptım böyle yaptım" der.Belki de gençlik ateşidir benim ruhum kurumuştur
Neyse uzun lafın kısası birbirine umut olmaya gelen kadınlara negatif enerji verme lütfen, hastalığın varsa geçmiş olsun ama bunu pko bölümünde konuş aramızda yıllardır annelik için çabalayan ve değişik birsürü derdi olan kadınlar var bu yaşınla kimseyi depresyona itme.Biz buraya umutlanmak ve pozitif düşünebilmek için giriyoruz.