Gerçekten şaşırdım bendeyani hiç böyle düşünmedim yaşı küçük bir arkadaş erken evlenmiş ama çocuğu çok istiyor diye düşündüm
Üşenmedim okudumBenimde dikkatimi çeken ve senin hakkında rahatsızlık veren bikaç şeyi paylaşmak istiyorum. Seninle alakalı en çok beni rahatsız eden şey şuydu.
Bir arkadaşımız haftasonu için rakı balık yapacağını söylediğinde bende "İçki tutunmaya engel olmaz mı?" dedim ve genel kanı olarak engel olmayacağı yönünde mesajlar geldi sanıyorum- Janna - içki içtiği gece hamile kaldığını söyledi ve sen dedin ki "AMA O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR" dedin!Sen Yusra-61 'a "inşallah çocuğun olurda merhametli olursun" demişsin ama merhamet asıl sende yok!!! Sinirlenip "ben içiyorum, hayırsız mıyım" dedim, "yanlış anlamayın amacım yargılamak değil" vs diye zırvaladın bende alttan aldım.Bir kere anne olmak için çabaladığını yazıyorsun çok güzel ama annelik ateşi ile yanan kişi bir çocuk hakkında O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR diye yorum yapamaz ya benim aklım almıyor bunu!!! Annesi iyi sabırlıymış sadece "Yoo gayet hayırlı, tatlı bir çocuğum var." dedi ve sen hala uzatıp şuan kaç yaşında dedin valla - Janna - sabrına hayran kaldım arkadaşım "3 yaşında" dedi ve sen "O daha belli olmaz şuan melek büyüyünce belli olur" dedin. @ - Janna - sendin diye hatırlıyorum sinirle karıştırdıysam özür dilerim Senin yerine ben delirdim ve buna cevaben "yanlış anlamayın yargılamıyorum" vs dedin.Tanımıyorum etmiyorum beni yargılasan ne olur yargılamasan ne olur! ama gerçekten anne olmaya çalışan biri küçük bir çocuğa hayırsız olur diyemez aklım almıyor bunu, birde "kaç yaşında ki şuan?" diyorsun ya anlamıyorum seni!!!
İkinci olarak bu ultrasonda polikistik over tanısı olduğuna dair bişey yok tertemizsin Allah hastalık yüzü göstermesin, bunu yollaman bişey ifade etmiyor, kendini gereksiz acındırıyorsun gibi geliyorsana pko nasıl olur onu anlatıyorum kendi başıma gelenleri anlatıyorum bana güven diye değil başka doktora git gereksiz endişeni sil diye yazıyorum, ben atlattım herkes atlatır diyorum özel mesajla soru soranlar oldu nasıl diyet yaptım gerçekten geçer mi vs. Sen gruba pko olmaktan dolayı korkunu anlatarak geliyorsun ve ben sana destek için " ben atlattım pko yenilebilir bir rahatsızlık, canlı kanıtı benim" diyorum endişelisin diye bana bişeyler sorarsın sanıyorum sadece kanda insülin hangi hormon diyorsun ben sana mesaj atacaktım ama yemekti şuydu buydu kaldı iyi ki yazmamışım. Derdi olan dermanını aramaz mı? pko korkusu olsa nasıl kurtulurumu neden sorgulamadın? Anca ben asla hamileliği tadamayacağım, daha kaç yaşındasın yapma lütfen.Ben buradan bu yaşımda çok şey öğreniyorum ama yazdıklarımız farkında olmadan birsürü insana etki ediyor, yorum yapmadan sadece okuyan pkolu olan ve belki 4 5 yıldır deneme yapan insanlar var onları daha da depresyona sokuyorsun. Bilmiyorum ablacım yaşım senden çok büyük belki bu yüzden böyle hissediyorum ama yaklaşımların yanlış... 3-4 kere kilot değiştirdim çok sıvı geldi deyişin birde beni şaşırttı, doğum mu başladı, suyun mu geldi dememek için kendimi zor tuttum Hepimiz bişeyler öğrenmek ve birbirimize destek olmak için varız aşağıya çekmek için değil! Şimdi sen gençlik ateşiyle bana da saldırırsın yolla gelsin, ben kendi gözlemlerimi yazmak istedim. Bundan sonra senin bildirimlerini gerçekten kapatacağım.Önce eşinde de sende de hiçbir problem olmadığını söylüyorsun, ardından hamileyim diyorsun herkes seviniyor umutlanıyor, biri bende pko var diyor sende pko oluyorsun hemde 1 ay önce hamile kaldığını söylemişken, anneliği tadamayacağım diyorsun, sonra cupcupta cupcup, valla ben pkoluyken bende vajina kuruluğu vardı bırak birlikteliği sevmeyi eziyet gibiydi ilişki sırasında ağrılarım çok oluyordu, bu konuları rahatlıkla dile getiriyorsun "cupcupu severiz, spermi bol bulduk, cupcupu özledim" vs bir kadın özelini nasıl bu kadar rahatça ve alaylı şekilde yazar diyorum, erkekler bile bırak karısı ile ilişkisini gerçekten sevdiği kız ile özelini dışarda böyle alaya almaz amacı farklı olan afedersiniz "bu karıya şöyle yaptım böyle yaptım" der.Belki de gençlik ateşidir benim ruhum kurumuştur Neyse uzun lafın kısası birbirine umut olmaya gelen kadınlara negatif enerji verme lütfen, hastalığın varsa geçmiş olsun ama bunu pko bölümünde konuş aramızda yıllardır annelik için çabalayan ve değişik birsürü derdi olan kadınlar var bu yaşınla kimseyi depresyona itme.Biz buraya umutlanmak ve pozitif düşünebilmek için giriyoruz.
Bende seni tanımıyorum sonuçta benim çıldırdığım ısrarla çocuğun yaşını sorup daha belli olmaz o demesi! Bana kim ne derse desin umrumda olmaz ama kimse bir çocuğa böyle diyemez bu konuda hepimizde hassasiyet vardır diye düşünüyorum, Allah bağışlasın kuzuyu bizde inşallah biran önce hayırlı haberler alırızOlaydaki bendim canım ama anlattıgım benim değil arkadasımın cocugu hakkındaydı. İnsallah banada nasip olur hamile kalmak denediğimiz gün rakımıda içtim:)) burda konusmalardan etkilenecek değilim tabi ki…tesekkür ederim
Evet öyle canım bende bozuldum o gün ama yaşının kücüklüğüne vermiştim. Yoksa arkadasımın cocugu masallah cok tatlı Allah uzun ömürler nasip etsin. Aslında benım o gün anlatmak istedigim icki icip hamile kalmak değildi. O kızcağız kaç doktor gezdi 2 sene ona kısırsın cocugun olmaz diyen bile olmuştu. Hep kafasına taktı olmadı, en son tatilde kafasından cıkarıp rakı masasına oturmuş keyif tatil vs derken hamile kaldıgını ögrenmişti. Yani benim ana fikrim orda “kafaya takmamaktı”Bende seni tanımıyorum sonuçta benim çıldırdığım ısrarla çocuğun yaşını sorup daha belli olmaz o demesi! Bana kim ne derse desin umrumda olmaz ama kimse bir çocuğa böyle diyemez bu konuda hepimizde hassasiyet vardır diye düşünüyorum, Allah bağışlasın kuzuyu bizde inşallah biran önce hayırlı haberler alırız
Canım ben 32 yaşındayım çocuğum yok 6 yıldır evliyim psikolojim olumsuzluktan çabuk etkileniyor, arada içki içerim konu o değil konu kafan rahatken olacağı dediğin gibi, hatta takip ettiysen "kimi çay çekirdek ile rahatlar kimi 2 bira ile kim neyle nasıl rahatlıyorsa bu ay mottomuz o olsun" yazmıştım. Ben kimseyle böyle rahat cinsellik muhabbeti edemem, kimseyi kırmamaya özen gösteririm ama haksızlığa gelememÜşenmedim okudumYusra-61 ve bn ve tabi hatırlayamadığım bi çok kişi buradayız aylardır derman arıyoruz derdimize belki sen de öylesindir cnm Bnde o kadar özel şeyleri burada konuşup bunu ahlak çerçevesinde sayıp ama içkiye hayırsızlık dediği için çelişkili buluyorum konuşmalarını ahlak içkiyle veya sözle olmaz tabi kimseyi yargılama taraftarı değilim ama insanları kandırmasına bn de çok kızdım Bnde cevaplar verdim çünkü
Bat 21 temmuz yaş 21 deneme 4 ay
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @gumus82 Haziran 21 38 S Sevda2611 Haziran 23 27 4ay N Narence06 Haziran 23 25 9ay @Birizz Haziran 24 29 1ay @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @Hayat su 0606 Haziran 25 25 3yıl @06rey38 Haziran 25 33 1ay Haso18 Haziran 25 19 6ay @ipti Haziran 26 29 3ay @Eylul9921 Haziran 26 27 2ay @Bedis Haziran 26 27 1,5yıl @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @psychokedi Haziran 26 25 9ay @esem-15 Haziran 27 32 2ay @Petunya508 Haziran 27 26 8ay @naz0126 Haziran 27 29 4ay @pheebs Haziran 27 28 6ay @nur-80 Haziran 27 28 5ay @A R Y A Haziran 27 27 6ay @tanrisevsinnn Haziran 27 26 5ay @Alina26 Haziran 27 29 2ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @GamzeSd Haziran 28 26 3ay @yeni minnak Haziran 28 28 6ay @kizkizakiz Haziran 28 21 7ay @Lavinya58 Haziran 28 25 4ay @misamino Haziran 29 28 6ay @tembelkarinca Haziran 29 32 1ay @Gulsenmug34 Haziran 29 33 2ay @ejce Haziran 30 31 1ay @ladymiracle Haziran 30 31 5ay @saqelenge Haziran 30 37 4ay @Elosaa Haziran 30 22 1,5yıl @LeyLA84db Haziran 30 37 11ay Yusra-61 Temmuz 1 31 3yıl @Ayca_06 Temmuz 1 28 2yıl @GreenLover Temmuz 1 29 1yıl @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @arastirmagorevlisi Temmuz 2 27 2ay - Janna - Temmuz 2 26 2ay H HTCNM Temmuz 2 32 3ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Zihra Temmuz 3 30 1ay @Melekkanat Temmuz 3 24 1yıl M moreandmore Temmuz 3 26 3ay @madammor Temmuz 3 29 3ay @Honeyybear Temmuz 3 22 2,5yıl Z zahrada Temmuz 4 30 1ay @Birgaripyyolcu Temmuz 4 26 1ay @nasipetsin Temmuz 4 29 9ay sweetdreams1985 Temmuz 4 35 1yıl @lilyumfoki Temmuz 4 1ay Hali Temmuz 5 31 6ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @lylzcn Temmuz 5 27 3ay @happynurse Temmuz 5 25 1ay M melikee Temmuz 5 37 3ay @Hly55 Temmuz 5 33 2ay @Gsesra Temmuz 5 27 2ay @Noonameee Temmuz 6 26 1ay @melekburak35 Temmuz 6 34 3ay @sunandstars Temmuz 6 32 3ay @pera__ Temmuz 6 31 2ay @Umay3301 Temmuz 6 26 6ay @Kukuletalim Temmuz 6 30 2yıl @Genckading Temmuz 7 26 4ay @toprakm Temmuz 7 36 @Ozlem949 Temmuz 7 27 9ay @larissa123 Temmuz 7 29 1ay @tonbaliklisalata Temmuz 7 31 5ay @Pandus Temmuz 7 27 3yıl @gamzeolk Temmuz 7 30 6ay @ELIF7007 Temmuz 7 34 7ay @Esrakcshn Temmuz 7 35 6ay @Jou Temmuz 8 27 2yıl @Okyanus_xx Temmuz 8 28 4ay @Mavilicicek32 Temmuz 8 26 1ay @yildizyildizyildizyildizz Temmuz 8 31 5ay @meff92 Temmuz 8 28 9ay @Punk3 Temmuz 8 34 13ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay @eliflevent Temmuz 9 16yıl @Ozgurkus Temmuz 9 26 2ay @sestra22 Temmuz 10 32 5ay @Dnzylkn Temmuz 11 25 4ay @ezow Temmuz 12 30 3ay @gLssHh Temmuz 12 38 9ay @Azaleaa Temmuz 12 27 4ay @tgba98 Temmuz 13 22 5ay @Tevekkul ettim Temmuz 13 34 6ay @charlottes Temmuz 13 35 3ay @Angel2609 Temmuz 14 25 2ay @Japip Temmuz 14 28 1yıl @yakamoz-91 Temmuz 14 29 8ay M mavili_yeshll Temmuz 15 27 13ay @Derin1111 Temmuz 15 29 3yıl @Princess91 Temmuz 15 29 2ay @Seher0102 Temmuz 15 34 1.ay @Hayatlarrr Temmuz 15 11ay @Sunrseee Temmuz 15 28 2yıl @Insolsun Temmuz 16 28 1yıl @Snow1 Temmuz 17 29 1ay @aleynnss Temmuz 17 24 6ay @melifsa26 Temmuz 18 36 1ay @bodrum4855 Temmuz 18 33 4ay @3cicekannesi Temmuz 19 25 4ay @gumus82 Temmuz 19 38 @Dulciana Temmuz 20 36 1ay @Sasa234 Temmuz 20 31 2ay @Lavi12 Temmuz 21 31 2ay @Gulguzeli2019 Temmuz 30 34 1ay @Sakura1533 24 1yıl
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
LISTE AKŞAMLARI GÜNCELLENMEKTEDİR.
Günü gelip bilgi vermeyenler listeden silinecektir.
YANLIŞ VEYA EKSİK BILGI VARSA ETİKETLEYİNİZ..
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Bak işte anlatmak istediğim buydujanna nın arkadaşının çocuğuyduu ama sabırla cevap vermişti gerçekten kuzuucuğuumm. ya ahahha o 3-4 kere iç çamaşırı değiştirme mevzusunda da cidden inanmıştım hiç ıslaklık yok bende diye üzülmüştüm yumurtlayamıyorum heralde diye
Sağlıklı hızlı bir spermin boşalma sonrası yumurtaya ulaşmayı 45 dk mış ben googleın yalancısıyımöff belirti aramaya başlıyodum ama dün çatladı 1 günde belirti olmaz ahhahahahahah belim çok ağrıyo kız
İşte Bu yüzden hepimiz burada ki tüm olumsuzlukların etkisinde yaşıyoruz ve inanırmsn bi ay herkesin regli gecikse benimde gecikiyor bir ay kist olsa Bnde kiste çeviriyor felan yani bedenen de etkileniyoruz o yüzden pozitif olarak devam etmek istyrm burada ki güzel düşünceli arkadaşlarımlaCanım ben 32 yaşındayım çocuğum yok 6 yıldır evliyim psikolojim olumsuzluktan çabuk etkileniyor, arada içki içerim ama kimseyle böyle rahat cinsellik muhabbeti edemem, kimseyi kırmamaya özen gösteririm ama haksızlığa gelemem
Boş bir insan değilim bankacıyım yıllarca değişik değişik birsürü insanla tanıştım, insanları kolay tanıdığımı düşünüyorum, inşallah yanılıyorumdur
Bende gördüm bu arada yaaaaaaEvet kuzum ama iğnenin etkisindende olabilir haftasonu bidaha tekrarlıcam bakalkm:))
Kesinlikle amacım bu zaten yazdım da yazdım umarım kendimi anlatabilmişimdir, yazı yoluyla insan kendini tam olarak ifade edemeyebiliyor. Umarım hepimiz bir an önce güzel haberler alırızİşte Bu yüzden hepimiz burada ki tüm olumsuzlukların etkisinde yaşıyoruz ve inanırmsn bi ay herkesin regli gecikse benimde gecikiyor bir ay kist olsa Bnde kiste çeviriyor felan yani bedenen de etkileniyoruz o yüzden pozitif olarak devam etmek istyrm burada ki güzel düşünceli arkadaşlarımla
Tabi ki de birbirimizde teselli buluyoruz ailem ve arkadaşlarımla paylaşamadığım bi çok şeyi sizlerle paylaşıyorum başına gelen varsa hemen müdehale ediyor yöntemlerini ve çaresini aktarıyor rabbim herkesin gönlündeki versin Allah kalbi kara olup kendini aklamaya çalışanlardan Irak etsin bizleriKesinlikle amacım bu zaten yazdım da yazdım umarım kendimi anlatabilmişimdir, yazı yoluyla insan kendini tam olarak ifade edemeyebiliyor. Umarım hepimiz bir an önce güzel haberler alırıztek istediğim birbirimizden çalmak değil bişeyler katmak
Mesela geçen haftalarda çikolata kistim patladı, öncesinde merak etme bişey olmaz çikolata kistiyle hamile kalan çok demek beni iyi hissettirdi, sonuçta yine patladı olacak olan yine oldu ama dehşet içinde beklemedim ki 2017de de patladı ameliyat oldum süreci bildiğim halde tanımadığın bir kadının "merak etme" demesi insana gerçekten çok iyi geliyor.
İğnenin etkisiyle bu kadar belirgin cıkar mı 8.günde acaba yaaBende gördüm bu arada yaaaaaa
dur hemen iğne yaptıranlı konulara bakacağım ne zamana kadar görmüşler diye bulursam yazcam örnekleriiİğnenin etkisiyle bu kadar belirgin cıkar mı 8.günde acaba yaa
Canım 12. Güne kadar etkisi çıkıyo diye biliyorum inşallah vardır bebek çizgisidirÇatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar