Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten şaşırdım bende yani hiç böyle düşünmedim yaşı küçük bir arkadaş erken evlenmiş ama çocuğu çok istiyor diye düşündüm

Canım sen dün ona ilacın adını msja yazdın ne tesadüf onu görmüyor aynı ilacı gruba msj atarak ona doktor o ilacı yazmış gibi sordu gruba bu ne yaman çelişki. Birde tekrar msj yazmışsın görmedin mi diye görmedim demiş şaka mı bu

Üşenmedim okudum Yusra-61 ve bn ve tabi hatırlayamadığım bi çok kişi buradayız aylardır derman arıyoruz derdimize belki sen de öylesindir cnm Bnde o kadar özel şeyleri burada konuşup bunu ahlak çerçevesinde sayıp ama içkiye hayırsızlık dediği için çelişkili buluyorum konuşmalarını ahlak içkiyle veya sözle olmaz tabi kimseyi yargılama taraftarı değilim ama insanları kandırmasına bn de çok kızdım Bnde cevaplar verdim çünkü

Bende seni tanımıyorum sonuçta benim çıldırdığım ısrarla çocuğun yaşını sorup daha belli olmaz o demesi! Bana kim ne derse desin umrumda olmaz ama kimse bir çocuğa böyle diyemez bu konuda hepimizde hassasiyet vardır diye düşünüyorum, Allah bağışlasın kuzuyu bizde inşallah biran önce hayırlı haberler alırız

Evet öyle canım bende bozuldum o gün ama yaşının kücüklüğüne vermiştim. Yoksa arkadasımın cocugu masallah cok tatlı Allah uzun ömürler nasip etsin. Aslında benım o gün anlatmak istedigim icki icip hamile kalmak değildi. O kızcağız kaç doktor gezdi 2 sene ona kısırsın cocugun olmaz diyen bile olmuştu. Hep kafasına taktı olmadı, en son tatilde kafasından cıkarıp rakı masasına oturmuş keyif tatil vs derken hamile kaldıgını ögrenmişti. Yani benim ana fikrim orda “kafaya takmamaktı”
Amin canım inşallah

Gunaydin kızlar ben çalıştığım için çok ayrıntılı takip edemiyorum ne çok ayrıntı varmış birbirine uyan

Canım ben 32 yaşındayım çocuğum yok 6 yıldır evliyim psikolojim olumsuzluktan çabuk etkileniyor, arada içki içerim konu o değil konu kafan rahatken olacağı dediğin gibi, hatta takip ettiysen "kimi çay çekirdek ile rahatlar kimi 2 bira ile kim neyle nasıl rahatlıyorsa bu ay mottomuz o olsun" yazmıştım. Ben kimseyle böyle rahat cinsellik muhabbeti edemem, kimseyi kırmamaya özen gösteririm ama haksızlığa gelemem
Boş bir insan değilim bankacıyım yıllarca değişik değişik birsürü insanla tanıştım, insanları kolay tanıdığımı düşünüyorum, inşallah yanılıyorumdur

Son düzenleme:
Bat 21 temmuz yaş 21 deneme 4 ay

Bak işte anlatmak istediğim buydu ki sen ben bişey sormak isteyince yazıp soruyoruz ama hiç üyelik açmadan sadece okuyan takip eden kadınlar var aramızda
Belki aynı hastalık onda da var ve 4 5 yıldır çocuğu olmuyor, özel doktora parası yetmiyor tedavi göremiyor bu kadın depresyona girmez mi sence? Benim o dönemde durumum olmasa özele gitmesem pkoyu atlatamayacaktım, devlette işini ehli ile yapan çok doktor vardır ama ben denk gelmedim hepsi çok yoğun... Yani durumu olmayan ve çare bulamayan kadınlar daha da psikolojik baskıya maruz kalıyor

İşte Bu yüzden hepimiz burada ki tüm olumsuzlukların etkisinde yaşıyoruz ve inanırmsn bi ay herkesin regli gecikse benimde gecikiyor bir ay kist olsa Bnde kiste çeviriyor felan yani bedenen de etkileniyoruz o yüzden pozitif olarak devam etmek istyrm burada ki güzel düşünceli arkadaşlarımla

Akşamdan beri okuyorum Yusra-61 daha önceki topiklerde de bahsetmiştin ama anlamamıştım bazı konuşmalara dikkat edince tutarsızlık var çünkü bu konuşmalara bende cevap verdim ve bendede pko var düşününce tutarsızlıkları anlıyorum zaten bahsettiğiniz çoçuk meselesine öyle bir tepki verilmesi tabiki yanlış melek onlar ya bir çoçuk hakkında bu şekilde konuşulamaz bu topikte hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz inş tez zamanda bebiş haberini hepimiz alırız

Ya ciddimisiniz sakamisiniz siz birisi gitmis kadin oldugundan emin degilim diyor digeri kendini acindirmak icin yaziyorsun diyor oburu cupcup yazmama takilmis burasi bir kadin platformu erkek olsam hesap acsam fake sekilde neden gebelik planlayanlar konusuna geleyim 2. Olarak cupcup dememde bir saknca gormuyorum burasi kadin platformu adi ustunde ne diyeyim hepiniz boyle duusnuyorsaniz vardir bende bir problem yazacak cokta birşey bulamadim hani sonucta hicbirinizi tanimiyorum neden size boyle seyler yapayim onuda dusunmuyor degilim Yusra-61 sana gelince gercekten sana inanamadim herseyi sen biliyorsun havasi vermedim diye demedigin kalmadı şoklar icindeyim

Kesinlikle amacım bu zaten yazdım da yazdım umarım kendimi anlatabilmişimdir, yazı yoluyla insan kendini tam olarak ifade edemeyebiliyor. Umarım hepimiz bir an önce güzel haberler alırız tek istediğim birbirimizden çalmak değil bişeyler katmak
Mesela geçen haftalarda çikolata kistim patladı, öncesinde merak etme bişey olmaz çikolata kistiyle hamile kalan çok demek beni iyi hissettirdi, sonuçta yine patladı olacak olan yine oldu ama dehşet içinde beklemedim ki 2017de de patladı ameliyat oldum süreci bildiğim halde tanımadığın bir kadının "merak etme" demesi insana gerçekten çok iyi geliyor.

Tabi ki de birbirimizde teselli buluyoruz ailem ve arkadaşlarımla paylaşamadığım bi çok şeyi sizlerle paylaşıyorum başına gelen varsa hemen müdehale ediyor yöntemlerini ve çaresini aktarıyor rabbim herkesin gönlündeki versin Allah kalbi kara olup kendini aklamaya çalışanlardan Irak etsin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…