Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
I ipti naptin canım çok merak ediyorum inşallah vardır?
Hic okuyamıyorum nisan i da
Kaset test yaptım bugün silik çıktı ovulasyon testi de yumurtlama gösteriyor. Hamileyken öyle oluyormuş ya
Kan verdim sabah
Yarına çıkarmış asm.de sonucu yazarim

Amin canım inşş en kısa sürede herkes sağlıkla güzel haberler alırız

Kaset test yaptım bugün silik çıktı ovulasyon testi de yumurtlama gösteriyor. Hamileyken öyle oluyormuş ya
Kan verdim sabah
Yarına çıkarmış asm.de sonucu yazarim

Wuuww neler olmuş at şu testleri bak bak sen merak ettim gızz şuan kesin hamilesin bence o zaman

Kızlar bende bugün hafif hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor ama çok hafif. Ara ara giriyor. Gene belirti batağına düşüyorum galiba
Bata kaç gün var? ben artık bata yakın belirti başlarsa adet bata gelmeden daha önceden belirti varsa hamilelik olarak yoruyorum şuana kadar tuttu

Kesinlikle haklısın
Ben su cupcup olayı dışındakileri görmemiştim, burası sanal bir yer kafaniza takmayın amaaan

Kesinlikle haklısın
Ben su cupcup olayı dışındakileri görmemiştim, burası sanal bir yer kafaniza takmayın amaaan
En mantıklısı bu bende kendimi tutuyordum okuyup geçiyordum, ama konusu açılınca ikiyüzlü gibi susmayı kendime yediremedim iyiyim hoşum ama bu tarz şeylere gelemiyorum

Yaa ipti nerdeee çizgi atar mıısn görem ayy Allahım inşallah hamişsin yaaa bak sen insan etiket eder yeni girmeye başladım dün çok yoğundum yaa bende heyecanlandım senin adına
Kuzum kan sonucunu alsam atacaktım hep etiketleyip ama Z zahrada ajan çıktı ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…