Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa kavga çıkmış sanırım gece yusrayi bende ilk hamile kalmaya çalıştığım ay mayısta üye oldum orda tanıdım ve dediklerinin yarısına katılıyorum. Burda her ay yeni konu açılıyor yeni aylar sürekli yeni insanlar katılıyor herkesin üslubu farklı tabii.. yeni grupta yeni insanlar bazen önde olma çabaları bariz dikkat çekiyor. Kimseyi yargılamıyorum ama katıldığım konular var aşırı argo yazılan durumlar benide irite etmiyor değil sessiz kalmayı deniyorum çoğu zaman okuyup geçiyorum.. ama burayı bi whatsapp konuşmasına döndürmeye çalışan insanlar hata yapıyor burası genel bi yer ve herkes günlük yaşadıklarını ve sürecini anlatmakta özgür ama çok bireysel konuşmalar gerçekten burda ki bu kadar kadına saygısızlık gibi. Çok özel konuşma yapmak isteyenlerin özel mesaj kutusu yoluyla konuşması burdaki herkesin hem dikkatini çekmez hemde konu iyice çorbaya dönmez fikrimce.. önemli olan kalp kırmamak burda hepimizin amacı bir

valla kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez , bu bebişlerin hangi kafayla geleceği valla belli değil artık gelsinlerde nasıl gelecekse onuda deneriz yeterki bebiş olsun

valla kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez , bu bebişlerin hangi kafayla geleceği valla belli değil artık gelsinlerde nasıl gelecekse onuda deneriz yeterki bebiş olsun
Aynen öyle bence burdaki çeşitlilik çok güzel belki içki içen içmeyen dışarıda konuşmaz ortak nokta bulamaz vs ama burda herkesin ortak noktası var ve kimse kimseyi yargılamadan konuşuyor o yüzden görmemek kişileri iyi bişey mis gibi herkes anlaşıyor gerisi teferruat

Düşüncelerimi ve gözlemlemelerimi nasıl güzel dile getirmişsiniz ağzınıza sağlık Kesinlikle size katılıyorum .

Çokk haklısın ben sadce sabrımın taştığı yerde yazmak istedim daha da uzatarak diğer arkadaşlara haksızlık etmek istemiyorum maruz kalmasınlar konuşmamıza ne hali varsa görsün eğer böyle olup duygularımızı kullanan varsa onu da vicdanıyla başbaşa bırakıyorum.. Benimde amacım kırmak değil soruyorum medenice cvp almak için bana hitap şekli tuhaf oldu daha birşey demek de istemiyorum.

Teşekkür ederim ama keşke gerek kalmasaydı
Ama işte hem gerçek hayatta hem burda sustukça ne değişebilir ki ? Böyle belki uyarılınca kendisi de değişebilir yanlışlarını görebilir . Belki yaptıkları sadece bu platformu kapsamıyordur yada kapsıyordur bilemeyiz en azından uyarılmış oldu şimdi herşey kendi elinde

Kesinlikle sonuçta hepimiz ortak bir gaye için buradayız.Sosyal medyayı bir dalga aracı olarak ya da oyun parkı gibi de kullanabiliriz, bilgi akışı içinde... Birbirimizi aşağıya çekmeden, pozitif etki sağlayarak hareket etmek hepimize katkı sağlayacaktır.Hepimiz biran önce mutlu haberler alalım inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…