Pikk koşGüzel bir haber bırakayım şuraya 22. Günden selamlar şükür kavuşturana diyip fotoğrafı yüklüyorum
ah iki gözümün çiçeği hiç gelmeyeceksin sandım
Eki Görüntüle 2876088
Aaa kavga çıkmış sanırım geceZaten kimde ne varsa onda var ama hiçbir sıkıntısı yok hamile kalmaya.Burada sıkıntısı olup olmaması değil de niye böyle tutarsızlık içinde bizimle alay ettiği kadın düşmanı gibi. Algım da nı sorun var diyerek kaç kere okudum msjlarını. Yok okuyorm yazmasam da bu ne ya diyorm kendi kendime kaç kere. Hepimiz yazmasak da birbirimizin msjlarını görüyor okuyor bilgileniyoruz hatta motive oluyoruz iyi ki burası var ama kimsenin kimseyi aşağıya çekmeye hakkı yok. Bir silkelensin kendine gelsin yani.
valla kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez , bu bebişlerin hangi kafayla geleceği valla belli değil artık gelsinlerde nasıl gelecekse onuda deneriz yeterki bebiş olsunEvet canım başkalarının birşeylerine dil uzatmadan kendini sorgulaması lazım içki vs şeylerin için burası kimsenin dini yazışma grubu değilbirbirimize fetva vermeye gerek yok. İnşallah olur da hayırlısıyla. Benimde arkadaşım içtiği gece kaldı hamile birde asla içki ney bilmez bende düşünmüyor değilim arada içki de içmem ama rahatlamaya ihtiyacım var oluyor normal kafayla gelmiyor bu bebiş belki öyle gelir
Canım sen hiç takviye kullanıyor musun?Kuzum 28-35 arası bazen üstünede çıkar 36-37-38 ama nadir yılda 1-2 kere anca.
Pembe olan canım.. onu hiç kullanmadim eğer gebelik olmazsa bu ay kullanacamCanım bunu banada önerdi .diğeri neydi inofolic olan trendyolda gördüm ama yanlış almim
Aynen öyle bence burdaki çeşitlilik çok güzelvalla kimin ne içtiği kimseyi ilgilendirmez , bu bebişlerin hangi kafayla geleceği valla belli değil artık gelsinlerde nasıl gelecekse onuda deneriz yeterki bebiş olsun
Düşüncelerimi ve gözlemlemelerimi nasıl güzel dile getirmişsiniz ağzınıza sağlıkBenimde dikkatimi çeken ve senin hakkında rahatsızlık veren bikaç şeyi paylaşmak istiyorum. Seninle alakalı en çok beni rahatsız eden şey şuydu.
Bir arkadaşımız haftasonu için rakı balık yapacağını söylediğinde bende "İçki tutunmaya engel olmaz mı?" dedim ve genel kanı olarak engel olmayacağı yönünde mesajlar geldi sanıyorum- Janna - içki içtiği gece hamile kaldığını söyledi ve sen dedin ki "AMA O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR" dedin!Sen Yusra-61 'a "inşallah çocuğun olurda merhametli olursun" demişsin ama merhamet asıl sende yok!!! Sinirlenip "ben içiyorum, hayırsız mıyım" dedim, "yanlış anlamayın amacım yargılamak değil" vs diye zırvaladın bende alttan aldım.Bir kere anne olmak için çabaladığını yazıyorsun çok güzel ama annelik ateşi ile yanan kişi bir çocuk hakkında O ÇOCUK HAYIRSIZ OLUR diye yorum yapamaz ya benim aklım almıyor bunu!!! Annesi iyi sabırlıymış sadece "Yoo gayet hayırlı, tatlı bir çocuğum var." dedi ve sen hala uzatıp şuan kaç yaşında dedin valla - Janna - sabrına hayran kaldım arkadaşım "3 yaşında" dedi ve sen "O daha belli olmaz şuan melek büyüyünce belli olur" dedin. @ - Janna - sendin diye hatırlıyorum sinirle karıştırdıysam özür dilerim Senin yerine ben delirdim ve buna cevaben "yanlış anlamayın yargılamıyorum" vs dedin.Tanımıyorum etmiyorum beni yargılasan ne olur yargılamasan ne olur! ama gerçekten anne olmaya çalışan biri küçük bir çocuğa hayırsız olur diyemez aklım almıyor bunu, birde "kaç yaşında ki şuan?" diyorsun ya anlamıyorum seni!!!
İkinci olarak bu ultrasonda polikistik over tanısı olduğuna dair bişey yok tertemizsin Allah hastalık yüzü göstermesin, bunu yollaman bişey ifade etmiyor, kendini gereksiz acındırıyorsun gibi geliyorsana pko nasıl olur onu anlatıyorum kendi başıma gelenleri anlatıyorum bana güven diye değil başka doktora git gereksiz endişeni sil diye yazıyorum, ben atlattım herkes atlatır diyorum özel mesajla soru soranlar oldu nasıl diyet yaptım gerçekten geçer mi vs. Sen gruba pko olmaktan dolayı korkunu anlatarak geliyorsun ve ben sana destek için " ben atlattım pko yenilebilir bir rahatsızlık, canlı kanıtı benim" diyorum endişelisin diye bana bişeyler sorarsın sanıyorum sadece kanda insülin hangi hormon diyorsun ben sana mesaj atacaktım ama yemekti şuydu buydu kaldı iyi ki yazmamışım. Derdi olan dermanını aramaz mı? pko korkusu olsa nasıl kurtulurumu neden sorgulamadın? Anca ben asla hamileliği tadamayacağım, daha kaç yaşındasın yapma lütfen.Ben buradan bu yaşımda çok şey öğreniyorum ama yazdıklarımız farkında olmadan birsürü insana etki ediyor, yorum yapmadan sadece okuyan pkolu olan ve belki 4 5 yıldır deneme yapan insanlar var onları daha da depresyona sokuyorsun. Bilmiyorum ablacım yaşım senden çok büyük belki bu yüzden böyle hissediyorum ama yaklaşımların yanlış... 3-4 kere kilot değiştirdim çok sıvı geldi deyişin birde beni şaşırttı, doğum mu başladı, suyun mu geldi dememek için kendimi zor tuttum Hepimiz bişeyler öğrenmek ve birbirimize destek olmak için varız aşağıya çekmek için değil! Şimdi sen gençlik ateşiyle bana da saldırırsın yolla gelsin, ben kendi gözlemlerimi yazmak istedim. Bundan sonra senin bildirimlerini gerçekten kapatacağım.Önce eşinde de sende de hiçbir problem olmadığını söylüyorsun, ardından hamileyim diyorsun herkes seviniyor umutlanıyor, biri bende pko var diyor sende pko oluyorsun hemde 1 ay önce hamile kaldığını söylemişken, anneliği tadamayacağım diyorsun, sonra cupcupta cupcup, valla ben pkoluyken bende vajina kuruluğu vardı bırak birlikteliği sevmeyi eziyet gibiydi ilişki sırasında ağrılarım çok oluyordu, bu konuları rahatlıkla dile getiriyorsun "cupcupu severiz, spermi bol bulduk, cupcupu özledim" vs bir kadın özelini nasıl bu kadar rahatça ve alaylı şekilde yazar diyorum, erkekler bile bırak karısı ile ilişkisini gerçekten sevdiği kız ile özelini dışarda böyle alaya almaz amacı farklı olan afedersiniz "bu karıya şöyle yaptım böyle yaptım" der.Belki de gençlik ateşidir benim ruhum kurumuştur Neyse uzun lafın kısası birbirine umut olmaya gelen kadınlara negatif enerji verme lütfen, hastalığın varsa geçmiş olsun ama bunu pko bölümünde konuş aramızda yıllardır annelik için çabalayan ve değişik birsürü derdi olan kadınlar var bu yaşınla kimseyi depresyona itme.Biz buraya umutlanmak ve pozitif düşünebilmek için giriyoruz.
Ahhhh ağzınızdan ballar damlıyor bugün ne kadar güzel birgün yaa daha bi aydınlık ışıl ışıl hahahahahUltra pik olmuş buuumutlaka değerlendir bugün yarın öbür gün
Ben böyle pik pazar gördüm ebru ceylana attım üst üste 3 gün değerlendir dedi. Siz de öyle yapın istersenizHaldur huldur girişiyorum işlemlere
Aaa kavga çıkmış sanırım geceyusrayi bende ilk hamile kalmaya çalıştığım ay mayısta üye oldum orda tanıdım ve dediklerinin yarısına katılıyorum. Burda her ay yeni konu açılıyor yeni aylar sürekli yeni insanlar katılıyor herkesin üslubu farklı tabii.. yeni grupta yeni insanlar bazen önde olma çabaları bariz dikkat çekiyor. Kimseyi yargılamıyorum ama katıldığım konular var aşırı argo yazılan durumlar benide irite etmiyor değil sessiz kalmayı deniyorum çoğu zaman okuyup geçiyorum.. ama burayı bi whatsapp konuşmasına döndürmeye çalışan insanlar hata yapıyor burası genel bi yer ve herkes günlük yaşadıklarını ve sürecini anlatmakta özgür ama çok bireysel konuşmalar gerçekten burda ki bu kadar kadına saygısızlık gibi. Çok özel konuşma yapmak isteyenlerin özel mesaj kutusu yoluyla konuşması burdaki herkesin hem dikkatini çekmez hemde konu iyice çorbaya dönmez fikrimce.. önemli olan kalp kırmamak burda hepimizin amacı bir
Teşekkür ederim ama keşke gerek kalmasaydıDüşüncelerimi ve gözlemlemelerimi nasıl güzel dile getirmişsiniz ağzınıza sağlıkKesinlikle size katılıyorum .
Ama işte hem gerçek hayatta hem burda sustukça ne değişebilir ki ? Böyle belki uyarılınca kendisi de değişebilir yanlışlarını görebilir . Belki yaptıkları sadece bu platformu kapsamıyordur yada kapsıyordur bilemeyiz en azından uyarılmış oldu şimdi herşey kendi elindeTeşekkür ederim ama keşke gerek kalmasaydı
Ahahahhaha Allah seniAhhhh ağzınızdan ballar damlıyor bugün ne kadar güzel birgün yaa daha bi aydınlık ışıl ışıl hahahahahakşamada yatağın üstüne disko topunu asıcam
Doktor mu yazmalı peki?Pembe olan canım.. onu hiç kullanmadim eğer gebelik olmazsa bu ay kullanacam
Kesinlikle sonuçta hepimiz ortak bir gaye için buradayız.Sosyal medyayı bir dalga aracı olarak ya da oyun parkı gibi de kullanabiliriz, bilgi akışı içinde... Birbirimizi aşağıya çekmeden, pozitif etki sağlayarak hareket etmek hepimize katkı sağlayacaktır.Hepimiz biran önce mutlu haberler alalım inşallah canımAma işte hem gerçek hayatta hem burda sustukça ne değişebilir ki ? Böyle belki uyarılınca kendisi de değişebilir yanlışlarını görebilir . Belki yaptıkları sadece bu platformu kapsamıyordur yada kapsıyordur bilemeyiz en azından uyarılmış oldu şimdi herşey kendi elinde