aaa ben kahve içip üzerine avokado yiyorum nolur kiHadi inşallah yine çift çizgi görelimmmŞu bekleyiş en sıkıntılısı, yumurtlama zamanı daha heyecanlı, şimdi tuttu mu tutmadı mı, kahve içmeyim kola içmeyim ağır kaldırmayım bşey olurlarla geçiyor
Ruh halim çok değişken bir iyi bir kötü sen nasılsın canım
10 da su içmeyi bırakıp 12buçuk gibi yaparmçok haklısın bugün kaçta yapcaksın testii
Ay benimde sürekli evde olay çıkarmak istiyorum ufacık olaydan nem kapıyorum çok takıntılıyım bu aralarRuh halim çok değişken bir iyi bir kötü sen nasılsın canım
Ahahahha o da iyimişaaa ben kahve içip üzerine avokado yiyorum nolur ki
Aynen aynenAy benimde sürekli evde olay çıkarmak istiyorum ufacık olaydan nem kapıyorum çok takıntılıyım bu aralar
Valla ben kahvede iciyorum suan sigarada. Taktıgımız icin olmuyo bence zaten takmamak lazım.. ben ultrasonda görene kadar inanamıcam gibiHadi inşallah yine çift çizgi görelimmmŞu bekleyiş en sıkıntılısı, yumurtlama zamanı daha heyecanlı, şimdi tuttu mu tutmadı mı, kahve içmeyim kola içmeyim ağır kaldırmayım bşey olurlarla geçiyor
Sen sigara da kullanıyordun değil mi onunla nasıl başa çıkıyorsunHadi inşallah yine çift çizgi görelimmmŞu bekleyiş en sıkıntılısı, yumurtlama zamanı daha heyecanlı, şimdi tuttu mu tutmadı mı, kahve içmeyim kola içmeyim ağır kaldırmayım bşey olurlarla geçiyor
En güzeli takmamak ta ben ne kadar artık bu ay stres yok takmıcam desem o ay daha çok takıyorum farkında olmadanValla ben kahvede iciyorum suan sigarada. Taktıgımız icin olmuyo bence zaten takmamak lazım.. ben ultrasonda görene kadar inanamıcam gibi
ben kaostan beslendiğimi fark ettimAy benimde sürekli evde olay çıkarmak istiyorum ufacık olaydan nem kapıyorum çok takıntılıyım bu aralar
Sigarayı şükür 8 ay oldu bırakalı, darısı sana canım büyük rahatlık, İlk aylar krizler Vs oluyor da artık kusasım geliyor kokusunu duyuncaValla ben kahvede iciyorum suan sigarada. Taktıgımız icin olmuyo bence zaten takmamak lazım.. ben ultrasonda görene kadar inanamıcam gibi
Hadi bakalım insallahAhahahah6 gün kaldı zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ovulasyonla takip etcem daha heyecanlı en azından çizgi bşeler görüyoruz,hamilelik testinde bembeyaz olun
Ohoo bende durduk yere eşime çatıyorum olmayan çocuğun gece uyutmasına kadar laf ettim adamaben kaostan beslendiğimi fark ettim
Çok şükür bıraktımSen sigara da kullanıyordun değil mi onunla nasıl başa çıkıyorsun
Ahh ne güzel bende bırakma evresindeyim zorlanıyorum biraz ama yapıcam kafama koydum, onun yerini başka bişey le doldurmak istiyorum üzülüyorum ya içmek istemiyorumSigarayı şükür 8 ay oldu bırakalı, darısı sana canım büyük rahatlık, İlk aylar krizler Vs oluyor da artık kusasım geliyor kokusunu duyunca
Hahahah buna çok güldüm ben yaaaa ben kahve içip üzerine avokado yiyorum nolur ki
Ben zahide hocaya sormustum benmde 8 gun surdu normal dongune gore hessolayabilirsin demişti tabi benm dongu zaten duzensizKızlar ya benim şimdi kimyasal gebelikte kanamam 10 gün kadar sürdü, ben ovulasyon testi de kullanmadım bu ay akışına bıraktım herşeyi, yeni batı nasıl hesaplıycam ben normal döngüme göre mi yoksa adet kanaması nın uzun sürmesi adeti etkiler mi sizce?
Benim döngüm düzenlidir her ay 28 günde bir gelir şaşmaz o yüzden merak ettim teşekkür ederim canımBen zahide hocaya sormustum benmde 8 gun surdu normal dongune gore hessolayabilirsin demişti tabi benm dongu zaten duzensiz