Günaydın balım eee bunda 2. çizgi varrrrrrrrrÇatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın balım eee bunda 2. çizgi varrrrrrrrrÇatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar
Benimde eşim askerAy ne kadar çok asker eşi çıktı şansıma arasam bulamam
ay sen hangi şehirdesiiinBenimde eşim asker
Biz Tunceliay sen hangi şehirdesiiin
Şurda bulamadığım asker eşlerini burda buldum hahahahaBenimde eşim asker
Canım gunaydin .çizgi bende gördüm sankiÇatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar
En geç tarihten başla çıkmadı diye kafayı yiyip teori üretmeyelim derim benşimdi size sorularr benim yumurtlama 3 gün sürdü 19-20-21 ama pik en zirvesi 20siydii. regl için 19undan mı başlayacağım saymaya 20si mi yoksa çatladığı gün olan 22si mi :d
öff belirti aramaya başlıyodum ama dün çatladı 1 günde belirti olmaz ahhahahahahah belim çok ağrıyo kızEn geç tarihten başla çıkmadı diye kafayı yiyip teori üretmeyelim derim ben
Benim deBenimde eşim asker
20 sinden say bence kuzumşimdi size sorularr benim yumurtlama 3 gün sürdü 19-20-21 ama pik en zirvesi 20siydii. regl için 19undan mı başlayacağım saymaya 20si mi yoksa çatladığı gün olan 22si mi :d
haftaya bugün bir erken gebelik testi patlatayım20 sinden say bence kuzum
Günaydın kuzum, inşallah iğne etkisi dedikleri şey değildir yoksa cidden bariz çizgi var, hadi inşallahÇatlatma iğnesinin 8.günü dayanamadım bi kontrol yaptım sanırım etkisi hala sürüyor
Günaydın kızlar
Evet kuzum ama iğnenin etkisindende olabilir haftasonu bidaha tekrarlıcam bakalkm:))Günaydın balım eee bunda 2. çizgi varrrrrrrrr
Ahahahah 6 gün kaldı zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ovulasyonla takip etcem daha heyecanlı en azından çizgi bşeler görüyoruz,hamilelik testinde bembeyaz olunca moralim aşırı bozuluyorhaftaya bugün bir erken gebelik testi patlatayım
Off inşallah ya bakalım haftasonu bidaha yapcam o zaman 10 gün olmuş olcak zatenGünaydın kuzum, inşallah iğne etkisi dedikleri şey değildir yoksa cidden bariz çizgi var, hadi inşallah
Hadi inşallah yine çift çizgi görelimmmŞu bekleyiş en sıkıntılısı, yumurtlama zamanı daha heyecanlı, şimdi tuttu mu tutmadı mı, kahve içmeyim kola içmeyim ağır kaldırmayım bşey olurlarla geçiyorOff inşallah ya bakalım haftasonu bidaha yapcam o zaman 10 gün olmuş olcak zaten
çok haklısın bugün kaçta yapcaksın testiiAhahahah 6 gün kaldı zor tutuyorum kendimi test yapmamak için ovulasyonla takip etcem daha heyecanlı en azından çizgi bşeler görüyoruz,hamilelik testinde bembeyaz olunca moralim aşırı bozuluyor