- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Ne oldu bilemedim Canım bi sey diyemiyorum=/
Bilemediğin için gayette açık yazdım daha da açık yazmak istemiyorum ben bana düşeni yapacağım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu bilemedim Canım bi sey diyemiyorum=/
Canım peki nasıl böyle bir kanıya vardin? Yani dikkatini ceken birşey mi oldu gerçekten bende merak ettimCanım bende iyiyim geçiyor zaman hızlı.
Birşey olduğu yok ben bunu şubattan beri tanıyorm demeyeyim banane yazmayayım banane diyerek geçiştirme içine girdim amma yeter dedim. Şubatta bu bana ne yaptı iyi niyetimi suistimal etti sonra her yeni gelen kadınların iyi niyetlerini etmeye bir gayret ediyor. Yalancı birisi söylediği herşeyin yarısı yalan neden böyle yaptığını bilmiyorm ama burada çoğu arkadaşımız ona üzülerek yazıyor onların msjlarını gördükçe daha da dayanamadım. Biz burada amacımız belli bu kadar hassas konuda yalanlar konuşarak kimse de duygularımızla oynamasın.
Nerden anladiniz acaba. Bu topikte hic cinsellikten konustugunu gormedim genelde batlardan cocuk sahibi olmaya cabalamaktan konusuyoruz.Hali öncelikle nasılsın kuzum inşallah iyisindir. Bayadır okur fazla aktif olup yazmamıştım gezmelerden.. Temmuz grubuna totem yapayım yazmazsam belki hamiş olurum hep önceki gruplarda aktiftim..
Ben size öncelikle bu sayfa birşeye değinmeyi çok istiyorum sabrım artık bu kadarına dayandı çünkü birdaha girdiğim ikinci grubta kendisi görmek istemiyorum Haso18 evet seni şuan senden daha çok şeyden bahseder buraya atardım yazışmalarını lakin benim seviyem daha fazlasına elvermiyor yapmıcam bunu. Sadce buradaki insanların duygularından oynamaktan vazgeç kaç tane arkadaş üzülmüş sana cvp vermiş oysa söylediğin çok şey yalan seni şikayet edeceğim kadın mıısın ondan bile şüpheliyim. Seni şubattan beri takip ediyorm hatta benim de iyi niyetimi kullandın.
Çok kötü kalplisin çook bir insan buradaki onca güzel insanın duygularını sömüremez. Artık pes dedirttin ya bana sinir hatlarımı bozdun. Bazıları yeni geliyor tanımadığı için yazıyor onlar yazarken onlara üzülüyorm bak yine başka kadının duygusunu sömürüyor diye. Yeter artık
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz BAT :25 Temmuz
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç @gumus82 Haziran 21 38 @Sevda2611 Haziran 23 27 4ay @Narence06 Haziran 23 25 9ay @Birizz Haziran 24 29 1ay @Gunes97 Haziran 25 24 3ay @Hayat su 0606 Haziran 25 25 3yıl 06rey38 Haziran 25 33 1ay Haso18 Haziran 25 19 6ay @ipti Haziran 26 29 3ay E Eylul9921 Haziran 26 27 2ay @Bedis Haziran 26 27 1,5yıl @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @psychokedi Haziran 26 25 9ay @esem-15 Haziran 27 32 2ay @Petunya508 Haziran 27 26 8ay @naz0126 Haziran 27 29 4ay @pheebs Haziran 27 28 6ay @nur-80 Haziran 27 28 5ay @A R Y A Haziran 27 27 6ay @tanrisevsinnn Haziran 27 26 5ay @Alina26 Haziran 27 29 2ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @GamzeSd Haziran 28 26 3ay Y yeni minnak Haziran 28 28 6ay @kizkizakiz Haziran 28 21 7ay @Lavinya58 Haziran 28 25 4ay @misamino Haziran 29 28 6ay @tembelkarinca Haziran 29 32 1ay @Gulsenmug34 Haziran 29 33 2ay @ejce Haziran 30 31 1ay @ladymiracle Haziran 30 31 5ay @saqelenge Haziran 30 37 4ay @Elosaa Haziran 30 22 1,5yıl @LeyLA84db Haziran 30 37 11ay Yusra-61 Temmuz 1 31 3yıl @Ayca_06 Temmuz 1 28 2yıl @GreenLover Temmuz 1 29 1yıl @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @arastirmagorevlisi Temmuz 2 27 2ay - Janna - Temmuz 2 26 2ay @HTCNM Temmuz 2 32 3ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Zihra Temmuz 3 30 1ay @Melekkanat Temmuz 3 24 1yıl @moreandmore Temmuz 3 26 3ay @madammor Temmuz 3 29 3ay @Honeyybear Temmuz 3 22 2,5yıl @zahrada Temmuz 4 30 1ay @Birgaripyyolcu Temmuz 4 26 1ay @nasipetsin Temmuz 4 29 9ay sweetdreams1985 Temmuz 4 35 1yıl @lilyumfoki Temmuz 4 1ay Hali Temmuz 5 31 6ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @lylzcn Temmuz 5 27 3ay yyaprak Temmuz 5 25 1ay @melikee Temmuz 5 37 3ay @Hly55 Temmuz 5 33 2ay @Gsesra Temmuz 5 27 2ay @Noonameee Temmuz 6 26 1ay @melekburak35 Temmuz 6 34 3ay @sunandstars Temmuz 6 32 3ay @pera__ Temmuz 6 31 2ay @Umay3301 Temmuz 6 26 6ay @Kukuletalim Temmuz 6 30 2yıl Portuga Temmuz 7 26 4ay @toprakm Temmuz 7 36 @Ozlem949 Temmuz 7 27 9ay L Larissa Temmuz 7 29 1ay @tonbaliklisalata Temmuz 7 31 5ay @Pandus Temmuz 7 27 3yıl @gamzeolk Temmuz 7 30 6ay @ELIF7007 Temmuz 7 34 7ay @Esrakcshn Temmuz 7 35 6ay @Jou Temmuz 8 27 2yıl @Okyanus_xx Temmuz 8 28 4ay @Mavilicicek32 Temmuz 8 26 1ay @yildizyildizyildizyildizz Temmuz 8 31 5ay @meff92 Temmuz 8 28 9ay @Punk3 Temmuz 8 34 13ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay @eliflevent Temmuz 9 16yıl @Ozgurkus Temmuz 9 26 2ay @sestra22 Temmuz 10 32 5ay @Dnzylkn Temmuz 11 25 4ay @ezow Temmuz 12 30 3ay @gLssHh Temmuz 12 38 9ay @Azaleaa Temmuz 12 27 4ay @tgba98 Temmuz 13 22 5ay @Tevekkul ettim Temmuz 13 34 6ay @charlottes Temmuz 13 35 3ay @Angel2609 Temmuz 14 25 2ay @Japip Temmuz 14 28 1yıl @yakamoz-91 Temmuz 14 29 8ay @yeshll Temmuz 15 27 13ay @Derin1111 Temmuz 15 29 3yıl @Princess91 Temmuz 15 29 2ay @Seher0102 Temmuz 15 34 1.ay @Hayatlarrr Temmuz 15 11ay @Sunrseee Temmuz 15 28 2yıl @Insolsun Temmuz 16 28 1yıl @Snow1 Temmuz 17 29 1ay @aleynnss Temmuz 17 24 6ay @melifsa26 Temmuz 18 36 1ay @bodrum4855 Temmuz 18 33 4ay @3cicekannesi Temmuz 19 25 4ay @gumus82 Temmuz 19 38 @Dulciana Temmuz 20 36 1ay @Sasa234 Temmuz 20 31 2ay @Lavi12 Temmuz 21 31 2ay @Gulguzeli2019 Temmuz 30 34 1ay @Sakura1533 24 1yıl
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
LISTE AKŞAMLARI GÜNCELLENMEKTEDİR.
Günü gelip bilgi vermeyenler listeden silinecektir.
YANLIŞ VEYA EKSİK BILGI VARSA ETİKETLEYİNİZ..
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Yarin ekleyebilecegimMerhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz BAT :25 Temmuz
İlk deneme
Takviye : Folidoce kullanıyorum
Teşekkür ederimYarin ekleyebilecegim
kaset testte garanti sonuç için reglin 3 gün gecikemsini bekle öf çok uzun kııız nasıl beklicenn
Bizde aynı şekilde her gün yapıyoruz. Boşalmada oluyor. Gebelik ihtimalini azaltıyor muNasıl yani her gün birliktelik olmaması mı daha iyi? Biz her gün yapıyoruz eşim çok uzun yıllardır spor yapıyor belki onun etkisi vardır bilmiyorum ama her defasında boşalma oluyor hiç zorlanmıyoruz bu gebelik ihtimalini artırmaz mı?
Ben Aralıkta gebe oldum. Kalbi durduğu için düşük yaptım ama Bat günümde erken testlerden test yaptım pozitif çıkmıştı öyle öğrendim ilk. o gün kanda pozitif çıktı. Adet günün geçmesine gerek yok benceKasette anca adet geçince çıkıyor ya galiba ben senden umutluydum. Gecikirsen yeniden yap bence canım
Bilmiyorum ki spermde problem yoksa her gün olabilir diyorlarBizde aynı şekilde her gün yapıyoruz. Boşalmada oluyor. Gebelik ihtimalini azaltıyor mu
Çok geçmiş olsun kan verememişti sanırım kaset test ile erken gebelik testi farklı ya o yüzden dedim ama bilemiyorum hiç gebe olmadığım için Her şeyi burdan okuyarak falan öğrenmeye çalışıyorumBen Aralıkta gebe oldum. Kalbi durduğu için düşük yaptım ama Bat günümde erken testlerden test yaptım pozitif çıkmıştı öyle öğrendim ilk. o gün kanda pozitif çıktı. Adet günün geçmesine gerek yok bence
Nerden anladiniz acaba. Bu topikte hic cinsellikten konustugunu gormedim genelde batlardan cocuk sahibi olmaya cabalamaktan konusuyoruz.
Canım peki nasıl böyle bir kanıya vardin? Yani dikkatini ceken birşey mi oldu gerçekten bende merak ettim
Bitkiseli tavsiye etmem canım kisti daha çok büyütebilir bence ilacınızı kullanın en etkilisi ilaç 2.kistim ve ilaçla 1 ayda gitti hepsinde de ilaç kullandım zaten bitkisel şeyler denediğim için kist oldu o yüzden doktorunuzun dediğini yapın bence en etkili yol tıp bence bu süreçte onu daha iyi anladım özellikle benim gibi pco hastalarındaMerhabalar bende de daha önce hiç kist yoktu bu ay klomen kullandım birden 6cm kist olmuş belliydi zaten bu ay bir tuhaflık vardı doktor Yasmin kullan dedi ama kararsızım bitkisel tedavi varmı
Ne sacmaliyosun ya sen benmle ugrasmayi biraksana bende senden supheliyim emin ol kimin duygularini somurmusum neye yalan söylemişim sana neyi ispat edebilirim gece gece insani cildirtma başlarım sana simdiHali öncelikle nasılsın kuzum inşallah iyisindir. Bayadır okur fazla aktif olup yazmamıştım gezmelerden.. Temmuz grubuna totem yapayım yazmazsam belki hamiş olurum hep önceki gruplarda aktiftim..
Ben size öncelikle bu sayfa birşeye değinmeyi çok istiyorum sabrım artık bu kadarına dayandı çünkü birdaha girdiğim ikinci grubta kendisi görmek istemiyorum Haso18 evet seni şuan senden daha çok şeyden bahseder buraya atardım yazışmalarını lakin benim seviyem daha fazlasına elvermiyor yapmıcam bunu. Sadce buradaki insanların duygularından oynamaktan vazgeç kaç tane arkadaş üzülmüş sana cvp vermiş oysa söylediğin çok şey yalan seni şikayet edeceğim kadın mıısın ondan bile şüpheliyim. Seni şubattan beri takip ediyorm hatta benim de iyi niyetimi kullandın.
Çok kötü kalplisin çook bir insan buradaki onca güzel insanın duygularını sömüremez. Artık pes dedirttin ya bana sinir hatlarımı bozdun. Bazıları yeni geliyor tanımadığı için yazıyor onlar yazarken onlara üzülüyorm bak yine başka kadının duygusunu sömürüyor diye. Yeter artık
Bak artik kendine gel sen beni ne kadar taniyorda bana yalanci diyorsun o subat topiginin msjlarini alirim senin basina calarim ne yaptim ben sana sanki sende herseye burnunu sokmiycaksin o zaman oylr bir konusuyorsun ki ssnki beni gerçekten reelde taniyor sen kimsin ya kendine gel bebegim olsun diye cabaliyorum burda insanlarls derdimi paylaşıyorum kocaman kadin olmussun ama inssn olamamissin dengimmisin sen benim bi dusun bakalım kac aydir benm neler cektigimden varmi haberin bir kez sana senin cocugun olmasin vs vs mi dedim Allah sanada annelik duygusunu tattirsij insallah belki merhamet duygun gelişir birdaha bana yazarsan iste o zaman ben sikayet edecegim senjCanım bende iyiyim geçiyor zaman hızlı.
Birşey olduğu yok ben bunu şubattan beri tanıyorm demeyeyim banane yazmayayım banane diyerek geçiştirme içine girdim amma yeter dedim. Şubatta bu bana ne yaptı iyi niyetimi suistimal etti sonra her yeni gelen kadınların iyi niyetlerini etmeye bir gayret ediyor. Yalancı birisi söylediği herşeyin yarısı yalan neden böyle yaptığını bilmiyorm ama burada çoğu arkadaşımız ona üzülerek yazıyor onların msjlarını gördükçe daha da dayanamadım. Biz burada amacımız belli bu kadar hassas konuda yalanlar konuşarak kimse de duygularımızla oynamasın.
Ne dalgasi diyorsun sen be ben sana butun hastane sonuclarimla ispatlarim subat ayinda ilk defa gittim bebek dusundugum icin hastaneye bana adolasan bolumu bakiyordu karindan uktrasonla polikistik gorunuyor dedi hormon testi istedi yaptirdim lh 11 kusur fsh 8 di degerlerin cok yuksek degil diyerek infertiliteye gonderdi pco şüphesiyle daha sonra infertilite detayli vajinal ultrason istedi 12 mart tarihinde ultrasona girdim ve polikistik görüntüye bile rastlamadilsr sonucunu da atiyorum simdi buraya bu cumartesi acile gittigimde acildeki doktor polikistik gorunuyorsun hic teshis almadinmi dedi bende infertiliteye gittigimi ama bana olmadigini soyledigini soyledim hormon sonuclarima bakti normal gorunuyor anlayamadim dedi neden boyle bir konuda yalan soyleyeyeyimBen cinsellik demedim ayrıca yalan konuşuyor nerden anlıcam tek bu topikten tanımıyorum. Şubattan beri gittiğim topiklerde ve çok iyi bilgi sahibiyim zaten olmasam demem. Pco olduğumu öğrendim diyor acilde ama şubatta da aynı böyle yazdı ben asla unutmam. ALLAHTAN msjlar silinmiyor hepsi var hiç sıkntı değil. Konuşmak için konuşmadım hep olmadık şeyleri muhabbet konısuu yaparak insanlarla dalga geçmesini kaldırmadım. Çünkü genelleme msjları okuyorm dalga geçiyor biraz daha susmak istemedim. Bunu isterseniz de ıspatlarım hiç sıkıntı değil kimseye gelişi güzel yazmam burada. Beni çoğu arkadaşım da tanır yani benim dediğim şey temmuza özel durum değil.
Tamam hepimiz birşeyler paylaşıyoruz bildiğimiz bilemediğimiz yardım için buradayız asla buna karşı birisi de değilim.Ben karalamak gibi düşüncede asla değilim ama yapmasın bebek gibi konuda dalga geçmesin.
Günaydın canjm o aklımda yarın yapcam kaset testi 3 gün kalmış oluyor Heem hemde yumurtlamadan 12 gün sonra oluyorCnm sabah ilk idrarla kaset test yapsana vardır inş bende gördüm hayalet çizgiyi
Yumru gibi bir şey saplandi biraz oturdum sonra geçti sonra tekrar dan girdi sağ kasigim agridi iste ara ara. Girdi girdi çıktı yaaa evvelsi günde gelmişti mesela bukadar değildi amaKasık ağrınızı biraz daha açıklar mısınız hanımefendi mesela neye benziyodu nasıl bir histi devam etti mi daha önce de oldu mu