- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
Ben biter bitmez başladım ilk ayım hangi gün bilmiyorum erken geç olabiliyor riske atmak istemedim açıkcası. Ama düzenli olanlar artık sistemine oturtanlar var onlar bildiğinden bir süre sonra başlayabiliyorNette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
Sizler hemen regl biter bitmez mi başlıyorsunuz
Bu arada ovi testi kullanmayan var mı
Koyu çizgiyi bana gönder sende çok vamış bakay ebru ceylana attım benim son 3 günü 3 günde yumurtlama diyor ahahha tövbeler olsun 19u 20si 21i 23ü 25i birlikte olcakmışız allahım sen sabır ver
Özelden ne var ne yok attımKoyu çizgiyi bana gönder sende çok vamış bak
Ben daha kullanmadım ama gruplardaki yazılardan okuduğum kadarı ile telefon uygulaması ve bedenim paralel ilerliyor.. Bu ay regl sonrası ovi testine başlamayı planlıyorum ama bir yandan da okuduğum kadarıla da stressli… Emin olamıyorum. Yaparsam bedenimi keşif yolunsa bir level daha atlayacağımNette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
Telefon uygulamasına göre regl tarihi tutuyor benimde ama şu çift çizgi için keşif yapacağız regl biter bitmez o zamanBen daha kullanmadım ama gruplardaki yazılardan okuduğum kadarı ile telefon uygulaması ve bedenim paralel ilerliyor.. Bu ay regl sonrası ovi testine başlamayı planlıyorum ama bir yandan da okuduğum kadarıla da stressli… Emin olamıyorum. Yaparsam bedenimi keşif yolunsa bir level daha atlayacağım
Bir sürü yöntem var. Olmazsa tüp bebek yaparsınız… Dünyanın sonu değil… Takmayın bence.. Stress olmamasının en büyük nedeni… Ve olumlu telkinde bulunun olmazsayı dünüşünmeyin..İnşallah bende onun gibi şanslı olurum bir evladım olur benimde
Benim ilk bebek bu arada
Femometer programını sen mi önermiştin canım? Benim reglilerim de 45 günde biray 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmayane kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
yok yavruu başkası demişti ama ben cevap atmıştım paralı uygulama olarak çıkıyor bende diyeFemometer programını sen mi önermiştin canım? Benim reglilerim de 45 günde bir
Canım ne güzel yazmışsınız bana böyle lazımBir sürü yöntem var. Olmazsa tüp bebek yaparsınız… Dünyanın sonu değil… Takmayın bence.. Stress olmamasının en büyük nedeni… Ve olumlu telkinde bulunun olmazsayı dünüşünmeyin..
Evet ben 10 11 de yumurtluyorum mesela son 2 aydirNette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
EvetTelefon uygulamasına göre regl tarihi tutuyor benimde ama şu çift çizgi için keşif yapacağız regl biter bitmez o zaman
Yani adetten itibaren 12 gün itibariyle test diyor ama hali bu tarihten önce başlıyor senin anladım dediğini yapicamEvet ben 10 11 de yumurtluyorum mesela son 2 aydir
Canım ne güzel yazmışsınız bana böyle lazımolumlu düşünmek sağlık içinde
Yani adetten itibaren 12 gün itibariyle test diyor ama hali bu tarihten önce başlıyor senin anladım dediğini yapicamEvet ben 10 11 de yumurtluyorum mesela son 2 aydir
Bende kahve pembe akıntı geldi 10 gün kadar tutunma yerleşme derken fazla inandım okuduklarima 30 TL erken testi bile aldım hatta çizgi yok diye teste kızdımEvetBenim akıntı zamanım kıvamı falan da uygulama ile uyumlu… Ama geçen ay ilk deneme olduğu için psikolojik olarak mı bu kadar uyumlu gitti onu merak ediyorum. Be kendime göre kesin gebeydim
Benim de 16.gündü bugün, nerdeyse yoktu o lanet T çizgisiyok yavruu başkası demişti ama ben cevap atmıştım paralı uygulama olarak çıkıyor bende diyebenim rekor 47
takvimim diye bir yalancı uygulamayııBu arada telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
inşallah inşallah yaa sönen umutlarımı yeşertti darısı sizlere olsun aminBenim de 16.gündü bugün, nerdeyse yoktu o lanet T çizgisiay inşallah yumurtlama görürüm senin gibi