Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dlo kullanıyorumBu arada telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Hadi inş gebelik vardır batlarımız aynı adete 7 gün kala test yaptım negatif di şuan 5 gün var zor tutuyorum kendimi ama bekliycemVerdim eveet yarin cikicakmis sonuc hayirlisiyla idrar yolu enfeksiyonu icinde baktirdim sirf beta yaptirmayayim dedim
Valla ben de çürümüş die 2 tane attimdimi ya çürümüş diye kaç avokadoyu attım meğer böyle yeniyomuş
2 taraftan da yumurtlamak mumkun ama ozaman ikiz olabilme ihtimali var sanirim olmustur insallah istedigin gibiKızlar ayni ay içinde hem sağ hem sol yumurtadan yumurtlama ihtimali var mı? Kafamda deli sorular var ya bu ay sağ tarafta dedi dr o da en son gittiğimde 3cm kistlesmis dedi ama mucize ya işte acaba diyorum sol taraftan da olma ihtimali var mi sizce
Not: aşırı olumsuz düşüncelere kapalıyım anlayacağınızı biliyorum
Kuzular ben 4 yıllık evliyim. Eltim benden 2 yaş küçük. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldı. Şimdi bebeleri de doğdu. Tosun gibi maşallah. İlk çok uzulmemistim. Hani çok da sevindim onların adına. Ama zamanla üzerime çok fazla baskı kurdular. Hatta aile içinde yetersiz, boş, hiçbir işe yaramaz hissi yaşamama bile neden oldular. Çok üzüldüm yalan yok. Ama zamanla kendimi sakinlestirdim. Çünkü herşeyin bir vakti ve zamanı var. Doğacak olana kimse engel olamaz. Hiç üzülmeyin Allah'a güvenin ve tevekkülü elden bırakmayın.İnsanlar ne kadar kötü kalpli zerre anlayış yok ben de 1 yıldır evliyim bana çok karışan soran yok ama dediğin gibi insan hamile haberleri alınca üzülüyor yine de ben evlendikten sonra nişana olan bi kızın doğumu yaklaşmış mesela ben de onu duyunca çok kötü olmuştum bizim de imtihanımız bu sakinliğini korumaya çalış ve umut etmekten vazgeçme hele ki bi sorununuz yoksa
Biz evlendikten kısa bi süre sonra eşimin klinefelterli dolayısıyla da azosperm olduğunu öğrendik ben ona rağmen umudumu kesemiyorum bekliyorum her ay belki olur diye
Ben pepapp kullanıyorum adet duzensizligi hiç yasamadigim için uyumlu gidiyor hatta geçen ay oradaki günlere göre eşimle aşk yaptık tuttu da gebe de kaldım ama kısa sürdü kimyasalmis bu ay da ona göre deniyorum birer gün arayla ama inşallah kimyasaldan dolayı döngüde kafa karisikligi olmamıştır. Eğer tutmazsa ben de ovi testi alayım diyorum bir de böyle kafayı kirayimBu arada telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Aynen sabirsizim bende ozellikle bu ay... normalde adete 3 gun kala test yapiyorum bi tane ama bu ay cozuttum Insallah guzel haberler alirizHadi inş gebelik vardır batlarımız aynı adete 7 gün kala test yaptım negatif di şuan 5 gün var zor tutuyorum kendimi ama bekliycem
Maalesef saat 1de gel dediler sanirim o zaman cikacak. Kulturu sormadim valla aciklarlar gidince diyeBelki cikmistir yok mu e nabizda oyle derler erken çıkar ama idrar kulturu verdiysen o cikmaz
Ben android takvimim iosda pc kullandım ikisi de aynı uygulama zaten… Ben çok memnunum 7-8 yıldır kullanıyorum verikerimi yedekliyorum. Şimdi asıl mesele yumurtalamak olduğu için doğru göstermemesi normal herkesinki farklıBen dlo kullanıyorum
Bende pepapp kullaniyorum hic sastigini gormedim acikcasi siz? Bide not alma kismina yasadigim belirtileri yazincada takibi kolay oluyo sanki.. Ama net gunu bilmem zor yine (gonderdigi tatli iltifat mesajlari yeter)Ben pepapp kullanıyorum adet duzensizligi hiç yasamadigim için uyumlu gidiyor hatta geçen ay oradaki günlere göre eşimle aşk yaptık tuttu da gebe de kaldım ama kısa sürdü kimyasalmis bu ay da ona göre deniyorum birer gün arayla ama inşallah kimyasaldan dolayı döngüde kafa karisikligi olmamıştır. Eğer tutmazsa ben de ovi testi alayım diyorum bir de böyle kafayı kirayim
Doktor bana burda km ile gebeliğe bakmıyoruz başın dönüyorsa serum takarım sadece dedi. İlginç demekki hastaneden hastaneye değişiyorBen hep acilde kan veriyorum
Allah razı olsun Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın en kısa zamanda hepimize anneliği tattırsın inşallahKuzular ben 4 yıllık evliyim. Eltim benden 2 yaş küçük. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldı. Şimdi bebeleri de doğdu. Tosun gibi maşallah. İlk çok uzulmemistim. Hani çok da sevindim onların adına. Ama zamanla üzerime çok fazla baskı kurdular. Hatta aile içinde yetersiz, boş, hiçbir işe yaramaz hissi yaşamama bile neden oldular. Çok üzüldüm yalan yok. Ama zamanla kendimi sakinlestirdim. Çünkü herşeyin bir vakti ve zamanı var. Doğacak olana kimse engel olamaz. Hiç üzülmeyin Allah'a güvenin ve tevekkülü elden bırakmayın.
Hiç üzülmeyin… Benim eşimin arkadaş grubu var 10 kişi kadar hepsi çok iyiler.. Allah mutluluklarını bozmasın çok sık gidip geliyoruz… Hepsi evli benim döneminde önce evlenenlerin hepsi çocuklu… Benim dönemimde evlenenlerde şuan 3 tanesi hamile.. Birtek ben kaldım hamile kalmayan.. Ben onlara benim geldiğim yerde gebelik konuşmak yok diyorum. Hepinizi kaybettik artık bekarlar anlar diyorum Gebelik konuşsacaksanız beni çağırmayın şişiyorum dedim. Saolsunlar hiç açmıyorlar konusu da geçmiyor… Bence takmayın.. Yaz dönemi gebelik haberi sanki artık bana mı öyle geliyor yoksaKuzular ben 4 yıllık evliyim. Eltim benden 2 yaş küçük. Evlendikten 8 ay sonra hamile kaldı. Şimdi bebeleri de doğdu. Tosun gibi maşallah. İlk çok uzulmemistim. Hani çok da sevindim onların adına. Ama zamanla üzerime çok fazla baskı kurdular. Hatta aile içinde yetersiz, boş, hiçbir işe yaramaz hissi yaşamama bile neden oldular. Çok üzüldüm yalan yok. Ama zamanla kendimi sakinlestirdim. Çünkü herşeyin bir vakti ve zamanı var. Doğacak olana kimse engel olamaz. Hiç üzülmeyin Allah'a güvenin ve tevekkülü elden bırakmayın.
Ya aslında mesele onların hamile kalması değil bizim kalamamamız tabi ki dd evlatları olsun mutlu olsunlar kimsenin kötülüğünü istemem benim eltimin de olmuyor 5 yıllık evli ben hep kendimden önce ona dua ediyorun çünkü önce benim olsa üzülür sanki ister istemezHiç üzülmeyin… Benim eşimin arkadaş grubu var 10 kişi kadar hepsi çok iyiler.. Allah mutluluklarını bozmasın çok sık gidip geliyoruz… Hepsi evli benim döneminde önce evlenenlerin hepsi çocuklu… Benim dönemimde evlenenlerde şuan 3 tanesi hamile.. Birtek ben kaldım hamile kalmayan.. Ben onlara benim geldiğim yerde gebelik konuşmak yok diyorum. Hepinizi kaybettik artık bekarlar anlar diyorum Gebelik konuşsacaksanız beni çağırmayın şişiyorum dedim. Saolsunlar hiç açmıyorlar konusu da geçmiyor… Bence takmayın.. Yaz dönemi gebelik haberi sanki artık bana mı öyle geliyor yoksa
Ben gebe kalmayı düşünmemiştim... Hala acaba gerek var mı ki diye soruyorum ama eşim istiyor (evet yaşım 31 ama olsun)... Biz dün eşim ile konuştuk. Bak öyle denedik oldu olmuyormuş, çalışalım üzerine dedim Eşim çok güzel bir şey söyledi. İlk defa ortak bir derdimiz oldu. Onu da sevelim beraber ne yapılacaksa yaparız sakın takma ve çok fazla olmayacak mı diye dile getirme dedi :) Yöntemler çok fazla.. Aramak bulmanın habercisidir... Biz yoldayız inş yol hem bizi eğitecek, evliliğimizi olgunlaştıracak ve inş kucağımızı dolduracktır =) Birbirimizi motive edelim :)Ya aslında mesele onların hamile kalması değil bizim kalamamamız tabi ki dd evlatları olsun mutlu olsunlar kimsenin kötülüğünü istemem benim eltimin de olmuyor 5 yıllık evli ben hep kendimden önce ona dua ediyorun çünkü önce benim olsa üzülür sanki ister istemez
Ama ne yalan söyliyim bazen çeyizime ördüğüm bebek battaniyesini bebek yeleklerini hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor
Ya şöyle ki ben aslında çocuk konusunda daha 6 ay felan oldu istek geleli 1 buçuk aydır da çalışmalara başladık. Öncesinde hayırlısı deyip kapatiyordum. Ama bir dönem çocuk olmama sebebini ben olarak düşündüler sanki oğulları istiyormuş da ben yapmiyormusum gibi. Yahu adam da hala tam bir istek yok yavaş yavaş ısınıyor bu fikre. Bazı imalata maruz kalınca çok üzüldüm. Neyse yaaa inşallah bizim de olur karnımızı gere gere gezeriz artıkYa aslında mesele onların hamile kalması değil bizim kalamamamız tabi ki dd evlatları olsun mutlu olsunlar kimsenin kötülüğünü istemem benim eltimin de olmuyor 5 yıllık evli ben hep kendimden önce ona dua ediyorun çünkü önce benim olsa üzülür sanki ister istemez
Ama ne yalan söyliyim bazen çeyizime ördüğüm bebek battaniyesini bebek yeleklerini hiç kullanamayacakmışım gibi geliyor