son gün başla canımRegl oldum
Ovulasyon testi sipariş ettim gebelik testi falan
Ovulasyon testini ne zaman denemem gerekiyor ilk kez yapicam da
Aktif konuşanlar mı sesi takipte kalanlar mıay o değil de haziran grubunda 8 tanecik hamiş haberi çıkmış yaaaa kalanlar mayıs temmuz çok bereketli olcak inanıyoruuum
Takvim hikayeymiş şuan onu anladım. Takvime kalsam benim yumurtlama haftam bitmişti ama daha yumurta yok piyasadaGitmedim doktora henüz ilk ay olmadı online takvime göre denedik bu ayda ovulasyon ile deneyeceğim olmadi önümüzdeki ay doktora giderim
Folik asit falan da kullanmıyorum doktora gitmedigim için
Stres oluyorum ama bu kesin ya olmazsa diye
İnşallah liste uğurlu gelir banada
Hepimizin güzel sonuçlar görmesi dileğiyle
Ok 20 li sipariş ettim son günü başlıyorum o zamanson gün başla canım
İnşallah bende onun gibi şanslı olurum bir evladım olur benimdeBenim annem 45 yaşında doğum yaptı. Hem de annem 35 yaşlarında çok doktora gitti çocuğu olsun diye doktorlar senin yumurtalıklar aktif değil, kendini yorma olanları Allah bağışlasın dediler hep… 45 ninden sonra da korunmaya başladıMaşallah çokta sağlıklı kardeşim ve 14 yaşında şuan neredeyse hiç doktor yüzü görmedi…
Ay kendini saf gibi hissetmiyor musun,Benim evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay… 3 yılda hiç mi merak etmedin diyorum kendimeBir de ben eczacıyım… Anlatılanların çoğunu anlattım ama kendime gelince hiç bilmiyormuşum onu anladım
Bencede o takvimler stres olcmuyor ki her ay düzenli oluyorum ama çok sapittigi zamanlar var reglimin yumurtlama günü ovulasyon testi ile ancak anliycam sanırımTakvim hikayeymiş şuan onu anladım. Takvime kalsam benim yumurtlama haftam bitmişti ama daha yumurta yok piyasada
ay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmayaOk 20 li sipariş ettim son günü başlıyorum o zaman
Bencede o takvimler stres olcmuyor ki her ay düzenli oluyorum ama çok sapittigi zamanlar var reglimin yumurtlama günü ovulasyonTakvim hikayeymiş şuan onu anladım. Takvime kalsam benim yumurtlama haftam bitmişti ama daha yumurta yok piyasada
Ben yaşı küçük insanların bile hemen olmuyor benimAy kendini saf gibi hissetmiyor musun,ben 5 ay korundum şimdi ne salakmisim diyorum ki 5 ay yani ama bu kadar kolay olmucagini hiç aklımdan bile gecirmemistim şimdi o 5 aya bile yanıyorum
23 ovi+3 gebelik testi 43 TL 5 tanede gebelik testi 7.60 bunları aldımay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmayane kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
Ayy bu benAy kendini saf gibi hissetmiyor musun,ben 5 ay korundum şimdi ne salakmisim diyorum ki 5 ay yani ama bu kadar kolay olmucagini hiç aklımdan bile gecirmemistim şimdi o 5 aya bile yanıyorum
ağustosta da benim 3 yıl bitiyor yaş 30 dedim ben ne salakmışım neler neler varmış 1 ayda burda okunanları deneyimlerini paylaşanları takip ettikçe kadın doğum uzmanı olcaz neredeyse minik minikBenim evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay… 3 yılda hiç mi merak etmedin diyorum kendimeBir de ben eczacıyım… Anlatılanların çoğunu anlattım ama kendime gelince hiç bilmiyormuşum onu anladım
Ayyy bende umutla bekliyorum sinirin bozuldu mu balım seninde yaay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmayane kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
kız ben artık müge anlıyı arayacaktım yumurtamı bul diye ahahahahhaha 22 ne rekor bende heralde şu an gruptakilerdennnAyyy bende umutla bekliyorum sinirin bozuldu mu balım seninde yaacaba olmucak mı koyulmucak mı vs diye düşünüyo insan ister istemez ..
Hahahahkız ben artık müge anlıyı arayacaktım yumurtamı bul diye ahahahahhaha 22 ne rekor bende heralde şu an gruptakilerdennn
benim daha 3 gün öncesinde tövbeler tövbesi gibiydi silikti son 2 gün koyulaştı ve pik oldu şaşırttıHahahahkendimede üzülüyorum düşünmediğim zamanlar nasıl rahattım ne ağrı ne sızı hiçb belirti vs yoktu ne rahatmışım. Şimdi hasta olsam hemen bitsin derdi olmasam acaba hamilemiyim derdi olana kadar acaba tuttu mu dersi. Şükür Allah başka dert vermesin ama aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene istediği vakitte nasip etsin .. beklemek zor bide sabırsızsan ne biliyim .. ben 20.gündeyim aşırı silik değil sanki koyulcak gibi( bir umut )
benim daha 3 gün öncesinde tövbeler tövbesi gibiydi silikti son 2 gün koyulaştı ve pik oldu şaşırttı
Canim adet biter bitmez basla 12 16 saatleri arası yap öncesinde 2 saat sıvı almamış olRegl oldum
Ovulasyon testi sipariş ettim gebelik testi falan
Ovulasyon testini ne zaman denemem gerekiyor ilk kez yapicam da
Belki cikmistir yok mu e nabizda oyle derler erken çıkar ama idrar kulturu verdiysen o cikmazVerdim eveet yarin cikicakmis sonuc hayirlisiylaidrar yolu enfeksiyonu icinde baktirdim sirf beta yaptirmayayim dedim