Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 18. gün böyleymiş baktım da şimdi
Sanırım oluyor benım görümce telefon uygulamasına göre belirten tüm günleri hergün değerlendirmiş bu ay şu an hamile dün öğrendibende haftasonuna kadar devam vallahisenin de sabaha çatlar o zaman benim de hafif kasık sancım oldu gün içinde iki test arası. çatlama gününden sonraki günlerde de ihtimal oluyo mu?
Ay bunları dediğin iyi oldu çift çizgi ikiside koyu mu olucak resim atın bana
Bakk pikkAy bunları dediğin iyi oldu çift çizgi ikiside koyu mu olucak resim atın bana
Aman aman sabahlar olmasın töbe daha 4 gün var diyosun bayılıyım müsait bi yerlerebenim 18. gün böyleymiş baktım da şimdi
biz bat beklerken insanlar regllerini bitirip yeni ay çalışmasına başlayacak ahahha oy kara bahtımız kör talihimiiizAman aman sabahlar olmadın töbe daha 4 gün var diyosun bayılıyım müsait bi yerlere
Ben avakadolanmıyorum diye mi bu yumurta beni beklete beklete bi hal oldu gidip hemen alıcam yığıcam önüme kilo kiloAvakadomuzu yiyelim havuc yedik catladi bakalm bu ise yarıcak mi ay tadı nasıl olcak
kız onu yumurtlama görünce 1 hafta yicekmişsin sen all olgunlaşsınn labne peynir gibi olunca ye öyleceBen avakadolanmıyorum diye mi bu yumurta beni beklete beklete bi hal oldu gidip hemen alıcam yığıcam önüme kilo kilo
Yok kiz bu tutunmasi için yumurta için havuc yedikBen avakadolanmıyorum diye mi bu yumurta beni beklete beklete bi hal oldu gidip hemen alıcam yığıcam önüme kilo kilo
Neyse yarın görücez masajlandım bi güzel bide cupcup üstüne ben yinede bi gün dolu bigün boş devamkebiz bat beklerken insanlar regllerini bitirip yeni ay çalışmasına başlayacak ahahha oy kara bahtımız kör talihimiiiz
Ben o zaman yiyemem kuzum gelmemeye yeminli baksanakız onu yumurtlama görünce 1 hafta yicekmişsin sen all olgunlaşsınn labne peynir gibi olunca ye öylece
Hahahahah sesli güldüm millet bakıyor ters ters yapma böyle şeylerbenim kukuyu bişeyler ısırıyor sanki kızlar tövbe bismillah
benim regl döngüsü çok düzensiz o yüzde kaçırmamak için son gün başladımmNette yazan adet başlama gününden itibaren 12 günü baslanir teste
Sizler hemen regl biter bitmez mi başlıyorsunuz
Bu arada ovi testi kullanmayan var mı