Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaşınız kaç acaba

ay o değil de haziran grubunda 8 tanecik hamiş haberi çıkmış yaaaa kalanlar mayıs temmuz çok bereketli olcak inanıyoruuum
Hadi inşaallah yaa bu arada bata 8 gün var benimde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı giriyor ilk kızımda da böyleydi bu aydan umitliyim inşaallah tutmuştur yaa

Ben hep acilde kan veriyorum

Kızlar bende düzenli doktora gidiyorum. Her yıl. Bu sene sadece pandemiden dolayı gitmedim. Adet döngüm 35 gün olduğu için doktor gebelik zor olur demişti. Böyle bir şey doğru mudur?
İlk defa duyuyorum benimde döngüm 35 e kadar uzuyor. Ama neden zor olsun ki

Kızlar bende düzenli doktora gidiyorum. Her yıl. Bu sene sadece pandemiden dolayı gitmedim. Adet döngüm 35 gün olduğu için doktor gebelik zor olur demişti. Böyle bir şey doğru mudur?
ay doktor halt yemiş bence benim döngüm 47 ye kadar çıkabiliyor benim doktorum aman kafnaı yorma böyle şeylere dedi ajksdhahd

Yeni regl günüm 19 temmuz inşallah bu ay güzel haberler alırım olmadı artık doktora giderim bu ay ikinci ay olucak herşey yeni başlıyor
Kahverengi pembe lekelenme olmuştu ümitler boşa çıktı bu ay
İlk defa ypcaksanız riske atmamak adına adet bitiminde başlamanızı öneriyolar . Üzülmeyin aylardır o durumda olan çok kişi var ama ümit her zaman var Bizde çift çizgi görücez inşallah hayırlısıyla

Ben yaş olarak ekimde 39 olucam bu beni endişelendiriyor temmuzda 2 yıllık evli olucam bakalım

Benim evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay… 3 yılda hiç mi merak etmedin diyorum kendime Bir de ben eczacıyım… Anlatılanların çoğunu anlattım ama kendime gelince hiç bilmiyormuşum onu anladım

Ben yaş olarak ekimde 39 olucam bu beni endişelendiriyor temmuzda 2 yıllık evli olucam bakalım
Benim annem 45 yaşında doğum yaptı. Hem de annem 35 yaşlarında çok doktora gitti çocuğu olsun diye doktorlar senin yumurtalıklar aktif değil, kendini yorma olanları Allah bağışlasın dediler hep… 45 ninden sonra da korunmaya başladı Maşallah çokta sağlıklı kardeşim ve 14 yaşında şuan neredeyse hiç doktor yüzü görmedi…

Doktor kontrolüne gittiniz mi rutin olarak hormon vs açısından ? Genelde yaşa bakışmaksızın direk bunlara bakıyolar

Doktor kontrolüne gittiniz mi rutin olarak hormon vs açısından ? Genelde yaşa bakışmaksızın direk bunlara bakıyolar
Gitmedim doktora henüz ilk ay olmadı online takvime göre denedik bu ayda ovulasyon ile deneyeceğim olmadi önümüzdeki ay doktora giderim
Folik asit falan da kullanmıyorum doktora gitmedigim için
Stres oluyorum ama bu kesin ya olmazsa diye
İnşallah liste uğurlu gelir banada
Hepimizin güzel sonuçlar görmesi dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…