valla ben anlamadım nasıl bir enerjidir bunlardaki sonuçta asıl efor sarf edenler onlar fışkırıkçılar biz duruyoruz öyleAhahahahaha hunharca güldümsana bana gına geliyo arkadaşım adamlara geliyor mu hiç
Yaşınız kaç acabaHayırlısıyla beni de eklermisiniz :) nasıl takip ediyoruz başlığı mı takip ediyoruz yeni mesajlar için? 6 ay önce gebeliğim trizomi21 nedeniyle sonlandırıldı ve miyom ameliyatı oldum. Korunma süresi bitti ve bu ay ilk denememiz. Bat 4 temmuz.
Hadi inşaallah yaa bu arada bata 8 gün var benimde kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı giriyor ilk kızımda da böyleydi bu aydan umitliyim inşaallah tutmuştur yaaay o değil de haziran grubunda 8 tanecik hamiş haberi çıkmış yaaaa kalanlar mayıs temmuz çok bereketli olcak inanıyoruuum
Ben hep acilde kan veriyorumCahil olan benim acilden kan verilmiyormuşben iki ay öncesine kadar gebelik içinnyumurylama döneminde ilişki olması gerektiğini bile bilmiyordum. Yumurtlama çatlama vs bunları hep burdan öğrendim merak etme bi süre sonra bütün konuya hakim oluyorsun gruptakiler sağolsun
Deneme süresi 4 ay mi canimTşk ederim canım. Ama 4 aydır bu şekilde deniyorum. Bakalım inşallah bu ay yakalarız
Önceki günleride ki testleriniz varsa atar mısınız? Ben 2". Gündeyim hala koyulaşma yok dabu normal mi yaaa 3 gündür
Kan verdin mi canimAslinda yarin 6 gun kalmis oluyo 10 gunde gecmis oluyo
Verdim eveet yarin cikicakmis sonuc hayirlisiylaKan verdin mi canim
İlk defa duyuyorum benimde döngüm 35 e kadar uzuyor. Ama neden zor olsun kiKızlar bende düzenli doktora gidiyorum. Her yıl. Bu sene sadece pandemiden dolayı gitmedim. Adet döngüm 35 gün olduğu için doktor gebelik zor olur demişti. Böyle bir şey doğru mudur?
ay doktor halt yemiş bence benim döngüm 47 ye kadar çıkabiliyor benim doktorum aman kafnaı yorma böyle şeylere dedi ajksdhahdKızlar bende düzenli doktora gidiyorum. Her yıl. Bu sene sadece pandemiden dolayı gitmedim. Adet döngüm 35 gün olduğu için doktor gebelik zor olur demişti. Böyle bir şey doğru mudur?
Yeni regl günüm 19 temmuz inşallah bu ay güzel haberler alırım olmadı artık doktora giderim bu ay ikinci ay olucak herşey yeni başlıyor
İlk defa ypcaksanız riske atmamak adına adet bitiminde başlamanızı öneriyolar . Üzülmeyin aylardır o durumda olan çok kişi var ama ümit her zaman varYeni regl günüm 19 temmuz inşallah bu ay güzel haberler alırım olmadı artık doktora giderim bu ay ikinci ay olucak herşey yeni başlıyor
Kahverengi pembe lekelenme olmuştu ümitler boşa çıktı bu ay
Ben yaş olarak ekimde 39 olucam bu beni endişelendiriyor temmuzda 2 yıllık evli olucam bakalımİlk defa ypcaksanız riske atmamak adına adet bitiminde başlamanızı öneriyolar . Üzülmeyin aylardır o durumda olan çok kişi var ama ümit her zaman varBizde çift çizgi görücez inşallah hayırlısıyla
Doktor kontrolüne gittiniz mi rutin olarak hormon vs açısından ? Genelde yaşa bakışmaksızın direk bunlara bakıyolarBen yaş olarak ekimde 39 olucam bu beni endişelendiriyor temmuzda 2 yıllık evli olucam bakalım
Benim evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay… 3 yılda hiç mi merak etmedin diyorum kendimeCahil olan benim acilden kan verilmiyormuşben iki ay öncesine kadar gebelik içinnyumurylama döneminde ilişki olması gerektiğini bile bilmiyordum. Yumurtlama çatlama vs bunları hep burdan öğrendim merak etme bi süre sonra bütün konuya hakim oluyorsun gruptakiler sağolsun
Benim annem 45 yaşında doğum yaptı. Hem de annem 35 yaşlarında çok doktora gitti çocuğu olsun diye doktorlar senin yumurtalıklar aktif değil, kendini yorma olanları Allah bağışlasın dediler hep… 45 ninden sonra da korunmaya başladıBen yaş olarak ekimde 39 olucam bu beni endişelendiriyor temmuzda 2 yıllık evli olucam bakalım
Doktor kontrolüne gittiniz mi rutin olarak hormon vs açısından ? Genelde yaşa bakışmaksızın direk bunlara bakıyolar
Gitmedim doktora henüz ilk ay olmadı online takvime göre denedik bu ayda ovulasyon ile deneyeceğim olmadi önümüzdeki ay doktora giderimDoktor kontrolüne gittiniz mi rutin olarak hormon vs açısından ? Genelde yaşa bakışmaksızın direk bunlara bakıyolar