Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gitmedim doktora henüz ilk ay olmadı online takvime göre denedik bu ayda ovulasyon ile deneyeceğim olmadi önümüzdeki ay doktora giderim
Folik asit falan da kullanmıyorum doktora gitmedigim için
Stres oluyorum ama bu kesin ya olmazsa diye
İnşallah liste uğurlu gelir banada
Hepimizin güzel sonuçlar görmesi dileğiyle
Takvim hikayeymiş şuan onu anladım. Takvime kalsam benim yumurtlama haftam bitmişti ama daha yumurta yok piyasada 😂

Benim annem 45 yaşında doğum yaptı. Hem de annem 35 yaşlarında çok doktora gitti çocuğu olsun diye doktorlar senin yumurtalıklar aktif değil, kendini yorma olanları Allah bağışlasın dediler hep… 45 ninden sonra da korunmaya başladı🤦🏼‍♀️ Maşallah çokta sağlıklı kardeşim ve 14 yaşında şuan neredeyse hiç doktor yüzü görmedi…
İnşallah bende onun gibi şanslı olurum bir evladım olur benimde
Benim ilk bebek bu arada

Temmuzda 2 yıllık evli olacağım tamda regl başlama günümde bir mucize olsun istiyorum hediye gelsin
Yaşıma çok takıldım ilk günden istedim de denemedik ilk bu ay başladık bakalım

Benim evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay… 3 yılda hiç mi merak etmedin diyorum kendime🙈 Bir de ben eczacıyım… Anlatılanların çoğunu anlattım ama kendime gelince hiç bilmiyormuşum onu anladım😂
Ay kendini saf gibi hissetmiyor musun,🙈 ben 5 ay korundum şimdi ne salakmisim diyorum ki 5 ay yani ama bu kadar kolay olmucagini hiç aklımdan bile gecirmemistim şimdi o 5 aya bile yanıyorum 😑

Takvim hikayeymiş şuan onu anladım. Takvime kalsam benim yumurtlama haftam bitmişti ama daha yumurta yok piyasada 😂
Bencede o takvimler stres olcmuyor ki her ay düzenli oluyorum ama çok sapittigi zamanlar var reglimin yumurtlama günü ovulasyon testi ile ancak anliycam sanırım

Bencede o takvimler stres olcmuyor ki her ay düzenli oluyorum ama çok sapittigi zamanlar var reglimin yumurtlama günü ovulasyon
Ay kendini saf gibi hissetmiyor musun,🙈 ben 5 ay korundum şimdi ne salakmisim diyorum ki 5 ay yani ama bu kadar kolay olmucagini hiç aklımdan bile gecirmemistim şimdi o 5 aya bile yanıyorum 😑
Ben yaşı küçük insanların bile hemen olmuyor benim
ay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmaya :KK70: ne kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
23 ovi+3 gebelik testi 43 TL 5 tanede gebelik testi 7.60 bunları aldım

Benim evliliğimin 3. Yılı bitiyor bu ay… 3 yılda hiç mi merak etmedin diyorum kendime🙈 Bir de ben eczacıyım… Anlatılanların çoğunu anlattım ama kendime gelince hiç bilmiyormuşum onu anladım😂
ağustosta da benim 3 yıl bitiyor yaş 30 dedim ben ne salakmışım neler neler varmış 1 ayda burda okunanları deneyimlerini paylaşanları takip ettikçe kadın doğum uzmanı olcaz neredeyse minik minik :KK70:

ay 50 lik al istersen nolur nolmaz ben mesela 22. gün gördüm pik bi de bazı günler 2 kere yaptım koyu gibiydi şimdi çatlama görmek için de devam ediyorum yapmaya :KK70: ne kadar 20 liğii 50+5 gebelik testini 108e almıştıım
Ayyy bende umutla bekliyorum sinirin bozuldu mu balım seninde ya 👀 acaba olmucak mı koyulmucak mı vs diye düşünüyo insan ister istemez ..

kız ben artık müge anlıyı arayacaktım yumurtamı bul diye ahahahahhaha 22 ne rekor bende heralde şu an gruptakilerdennn :KK70::KK70:
Hahahah 😂 kendimede üzülüyorum düşünmediğim zamanlar nasıl rahattım ne ağrı ne sızı hiçb belirti vs yoktu ne rahatmışım. Şimdi hasta olsam hemen bitsin derdi olmasam acaba hamilemiyim derdi olana kadar acaba tuttu mu dersi. Şükür Allah başka dert vermesin ama aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene istediği vakitte nasip etsin .. beklemek zor bide sabırsızsan ne biliyim .. ben 20.gündeyim aşırı silik değil sanki koyulcak gibi( bir umut😂)

Hahahah 😂 kendimede üzülüyorum düşünmediğim zamanlar nasıl rahattım ne ağrı ne sızı hiçb belirti vs yoktu ne rahatmışım. Şimdi hasta olsam hemen bitsin derdi olmasam acaba hamilemiyim derdi olana kadar acaba tuttu mu dersi. Şükür Allah başka dert vermesin ama aratmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyene istediği vakitte nasip etsin .. beklemek zor bide sabırsızsan ne biliyim .. ben 20.gündeyim aşırı silik değil sanki koyulcak gibi( bir umut😂)
benim daha 3 gün öncesinde tövbeler tövbesi gibiydi silikti son 2 gün koyulaştı ve pik oldu şaşırttı :KK70:

benim daha 3 gün öncesinde tövbeler tövbesi gibiydi silikti son 2 gün koyulaştı ve pik oldu şaşırttı :KK70:
09289340-F230-41BF-88BC-C41FF0F912ED.jpeg

ne diyosun bu duruma 😂

Regl oldum 😔
Ovulasyon testi sipariş ettim gebelik testi falan
Ovulasyon testini ne zaman denemem gerekiyor ilk kez yapicam da
Canim adet biter bitmez basla 12 16 saatleri arası yap öncesinde 2 saat sıvı almamış ol

X