Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seninki çatlamış değerlendir. Benimde şu an inanılmaz kasımlarım ağrıyor akşam benım hafif silikleşmişti aşağıda bugunu yarını değerlendircem sonra 1 dolu 1 boş devam haftasonuna kadar

Eklentiler

• IMG_20210621_174248.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 43
ay hadi uğurlu gelir inşallah kalabalık bir aile olduk bu ayyy çok çok geçmiş olsunn umarım güzel haberler alırsın bu ayy

Canım hayırlı olsun şimdiden tek sorun ileri hareket mi? Biz de ağustos gibi başlıcaz kısmetse bnm de eşimin değerleri düşük erkek faktörlü
Sanada hayırlı olsun canım şimdiden..sperm sayı olarak bazen yükseliyor bazen düşüyor ama ileri hareket tam bi artış sağlamadı henüz

senin de sabaha çatlar o zaman benim de hafif kasık sancım oldu gün içinde iki test arası. çatlama gününden sonraki günlerde de ihtimal oluyo mu?

senin de sabaha çatlar o zaman benim de hafif kasık sancım oldu gün içinde iki test arası. çatlama gününden sonraki günlerde de ihtimal oluyo mu?
ben yarın da yaparım sonra kocama mümkünse bir süre gardaşım hoşgeldin dışında bir şey demek dokunmak istemiyorum hahahah

ben ettim adama piki görünce bir haller oldu avokado yiyorum bana da ver diyo :d havuç yiyorum bana da ver diyo yaptık diktim ayakları şimdi keyif vakti rahat rahat
Benim okuzde uyusun chfjfjfjfjkf ben bu ay sadece keyfi yapiyodum ama yine olmadi bari keyfe devam fhfjfjfjf

Benim okuzde uyusun chfjfjfjfjkf ben bu ay sadece keyfi yapiyodum ama yine olmadi bari keyfe devam fhfjfjfjf
ben öteki ay böyle yapmıcam gerçekten kusucaz artık pik neymiş öğrendim ona göre yaparım onun dışında haftada 2 kere 5 değil

İyi akşamlar kızlar, şeffaf akıntı geldi bugün dedim yumurtlayacağım galiba, ama tam yumurtlama değil değerlendirmeli miyim yine de

Ben neden kendimi aranızda cahil gibi hissediyorum Acile mi gidip kan veriyorsunuz...
Cahil olan benim acilden kan verilmiyormuş ben iki ay öncesine kadar gebelik içinnyumurylama döneminde ilişki olması gerektiğini bile bilmiyordum. Yumurtlama çatlama vs bunları hep burdan öğrendim merak etme bi süre sonra bütün konuya hakim oluyorsun gruptakiler sağolsun

ben ettim adama piki görünce bir haller oldu avokado yiyorum bana da ver diyo :d havuç yiyorum bana da ver diyo yaptık diktim ayakları şimdi keyif vakti rahat rahat
Ahahahahaha hunharca güldüm sana bana gına geliyo arkadaşım adamlara geliyor mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…