Benım şansıma doğru gelmiş hahahaİki gün gebelik testi yaptım sonra gruba attım dedim bu neden böyle kızlar demezmi bu HCG ben hiç bilmiyordum öğrendim
Canım seninki çatlamış değerlendir. Benimde şu an inanılmaz kasımlarım ağrıyor akşam benım hafif silikleşmişti aşağıda bugunu yarını değerlendircem sonra 1 dolu 1 boş devam haftasonuna kadaröğlenki testte çatlama yoktu akşam tekrar yaptım çatlamış. vücut ısısı konusu doğru çıktı. iki gündür üst üste değerlendirmiştik şimdi çatlama diye yine es geçmemek lazım sanki. umarım sayıda kalitede bi problem yoktur
ay hadi uğurlu gelir inşallah kalabalık bir aile olduk bu ayyy çok çok geçmiş olsunn umarım güzel haberler alırsın bu ayyHayırlısıyla beni de eklermisiniz :) nasıl takip ediyoruz başlığı mı takip ediyoruz yeni mesajlar için? 6 ay önce gebeliğim trizomi21 nedeniyle sonlandırıldı ve miyom ameliyatı oldum. Korunma süresi bitti ve bu ay ilk denememiz. Bat 4 temmuz.
Sanada hayırlı olsun canım şimdiden..sperm sayı olarak bazen yükseliyor bazen düşüyor ama ileri hareket tam bi artış sağlamadı henüzCanım hayırlı olsun şimdidentek sorun ileri hareket mi? Biz de ağustos gibi başlıcaz kısmetse bnm de eşimin değerleri düşük erkek faktörlü
senin de sabaha çatlar o zaman benim de hafif kasık sancım oldu gün içinde iki test arası. çatlama gününden sonraki günlerde de ihtimal oluyo mu?Canım seninki çatlamış değerlendir. Benimde şu an inanılmaz kasımlarım ağrıyor akşam benım hafif silikleşmişti aşağıda bugunu yarını değerlendircem sonra 1 dolu 1 boş devam haftasonuna kadar
helloliko kuduruk kıızBen geldimmmmm
ben yarın da yaparım sonra kocama mümkünse bir süre gardaşım hoşgeldin dışında bir şey demek dokunmak istemiyorum hahahahsenin de sabaha çatlar o zaman benim de hafif kasık sancım oldu gün içinde iki test arası. çatlama gününden sonraki günlerde de ihtimal oluyo mu?
HDjfjfjfjfjd kocayu cupcupa ikna edemedim bende seni ediyim diye geldim kudurugun halinden kuduruk anliyor fhfjfjfkkfhelloliko kuduruk kıız
of cidden her gün her gün bıkıyo insanben yarın da yaparım sonra kocama mümkünse bir süre gardaşım hoşgeldin dışında bir şey demek dokunmak istemiyorum hahahah
ben ettim adama piki görünce bir haller oldu avokado yiyorum bana da ver diyoHDjfjfjfjfjd kocayu cupcupa ikna edemedim bende seni ediyim diye geldim kudurugun halinden kuduruk anliyor fhfjfjfkkf
Benim okuzde uyusun chfjfjfjfjkf ben bu ay sadece keyfi yapiyodum ama yine olmadi bari keyfe devam fhfjfjfjfben ettim adama piki görünce bir haller oldu avokado yiyorum bana da ver diyo:d havuç yiyorum bana da ver diyo yaptık diktim ayakları şimdi keyif vakti rahat rahat
ben öteki ay böyle yapmıcam gerçekten kusucaz artıkBenim okuzde uyusun chfjfjfjfjkf ben bu ay sadece keyfi yapiyodum ama yine olmadi bari keyfe devam fhfjfjfjf
Çok sağol canım bizim de öyle.. İnşallah olumlu sonuçlar alırızSanada hayırlı olsun canım şimdiden..sperm sayı olarak bazen yükseliyor bazen düşüyor ama ileri hareket tam bi artış sağlamadı henüz
Bu yarına yumurtlama olur istersen yarın değerlendirİyi akşamlar kızlar, şeffaf akıntı geldi bugün dedim yumurtlayacağım galiba, ama tam yumurtlama değil değerlendirmeli miyim yine de
Eki Görüntüle 2874999
Cahil olan benim acilden kan verilmiyormuşBen neden kendimi aranızda cahil gibi hissediyorumAcile mi gidip kan veriyorsunuz...
20.günden selamlar bendede hala gelen giden yokSenin 21.günde görme umudunla tutunuyorum. 15.gün tık yok
Ahahahahaha hunharca güldümben ettim adama piki görünce bir haller oldu avokado yiyorum bana da ver diyo:d havuç yiyorum bana da ver diyo yaptık diktim ayakları şimdi keyif vakti rahat rahat