Canimm aynısı benim başıma geldi yaa. Bide ben hiç anlamam deli gibi iki tane gebelik testi lh sanıp yaptımTrendyol uygun evet gerizekalılar sadece gebelik testi göndermeseydi şuan böyle sinir içinde olmicaktımben akıntıdan takip etmeye çalışıyorum çarşamba finish dicektim ama takvime göre de salı ovu gösteriyo o yüzden bana bi sinir geldi o zaman perşembeye kadar uzar valla hal kalmadı
Trendyol'dan hangi markayı aldınız.. Bende bu ay almayı planlıyorumTrendyol uygun evet gerizekalılar sadece gebelik testi göndermeseydi şuan böyle sinir içinde olmicaktımben akıntıdan takip etmeye çalışıyorum çarşamba finish dicektim ama takvime göre de salı ovu gösteriyo o yüzden bana bi sinir geldi o zaman perşembeye kadar uzar valla hal kalmadı
Evet evet az önce tam da öyle olmaya başladı daha belli ediyor kendini, öğleden öncekileri kendimi dinlemesem anlamazdımEvet cok sanci yapiyor gaz sancisi ve yumurtalikta sanci oluyor
beybisii benim şansımı biliyosunKız ben aldım ertesi gün eve geldi test jet hızıyla
Akıntıdan yola çıkarsam ctesi şeffaf jelimsi akıntı vardı bugün opak kremsi. Ağrı dersem bugün varBugün catladiysa gün içinde kasıklarımda çok ağri oldu çok rahatsız ediciydi
Dün şeffaf uzayan akıntı vardı bugün yoktu
Ayyyyy o sen miydinCanimm aynısı benim başıma geldi yaa. Bide ben hiç anlamam deli gibi iki tane gebelik testi lh sanıp yaptımburdan kızlar soyledi banada
Canım ben laboquick almaya çalışmıştım 20 ovu testi 6 gebelik 55 tlydi. Şimdi baktım 59,90 olmuş.Trendyol'dan hangi markayı aldınız.. Bende bu ay almayı planlıyorum
Canım ben laboquick almaya çalışmıştım 20 ovu testi 6 gebelik 55 tlydi. Şimdi baktım 59,90 olmuş.
Canım hayırlı olsun şimdidenÇok heyecanlandık ilk deneme olacak umarım yolunda gider herşey.. önceden tüp bebek ilaçları hariç bi takviye kullanmamız gerekirmi acaba eşimde ileri hareket de sorun var bu arada
Işte ondada erkeğin yaşı ve beslenmesi devreye giriyorDoğru. Bende sağlıkçıyım. Kadınların yumurtaları doğuştan belirli sayıda... Erkeklerinki sürekli yeni üretiliyor. Ama üretim hızı da önemli
Kaçıncı denemen de oldu canımSelamünaleyküm kizlar herkes iyidir inşallah. Hep hamile kalırsam diye belirtileri bende yazicam buraya diyordum
Belki birine faydası olur ..
14 mayisti regl 3 gün gecikti.
Gecikmelerden önce göğuslerimin üst kısmı sanciyodu herzamanki regl ağrısı kadar değil ama
Kizlar sabahları aşırı şekilde gaz vardı hiç böyle olmamıştım ama hiç hamileliğe baglamamistim sabahın erken saatlerinde bazen de gece çok gaz vardı
Bazen gece sag ve sol kasığımda batma gibi sancım olmuştu mide bulantısı da oldu ama şöyle sanki cikarmissinda her yutkundugunda kusmanin tadı var gibi
Ve adet sancısı gibi sancı da oldu belim ağrıyordu ve hatta ilk defa bu kadar çok sivilce çıktı yüzümde normalde hani deriz sivilce çıktıysa tamam adet görürüz deriz.ama bende öyle olmadı bayağı sivilce çıktı ve önemli olan bişey de rüyalarımda hep biseyler görüyordum
Rüyada bı tane adam bana bir kolye vermişti al bunu tak bunu hamileler takar dedi bende takmıştım.
İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyodum sabahı banyo yapıyordum ilişkiden sonra hemen kalkmayin inşallah
Ve kizlar en önemlisi dua gecelerce dua ettim çok ettim hiç sıkılmadan hiç usanmadan hicbirzamsn umudumu kaybetmeden ve elhamdülillah Rabbim nasip etti isteyen herkese size de Rabbim nasip etsin
İnşallah bir nebze de olsa faydası olur
Canım.cok uzun hikaye yillar yıllar olduKaçıncı denemen de oldu canım
Ayy evet canım hemen iptal ettim trenyoldan firmaya yazdım yenisini sipariş verdim ertesi akşam gönderdilerAyyyyy o sen miydinokumuştum onu inanki testleri görünce o olay geldi aklıma direkk invincible1980 miş benim satıcı laboquick almaya çalışmıştım zaten senin olayı okumasam kesin bende yaprdım testleri yanlışlıkla
Ben 50 taneaini 108e almıştımCertain 23 Ovulasyon Yumurtlama 2 Laboquick Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Certain 23 Ovulasyon Yumurtlama 2 Laboquick Gebelik Testi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu o zaman çok mu pahallı...
Ben de kargonun üzerinde numara vardı direk onu aradım bi güzel carladımAyy evet canım hemen iptal ettim trenyoldan firmaya yazdım yenisini sipariş verdim ertesi akşam gönderdiler
Hiç bilmiyorum markayı, hoş diğerini de bilmiyordum burdan öğrendim herkes bu markayı kullanıyordu :)Certain 23 Ovulasyon Yumurtlama 2 Laboquick Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Certain 23 Ovulasyon Yumurtlama 2 Laboquick Gebelik Testi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu o zaman çok mu pahallı...
Bende ilk aydan tutar diye bol bol gebelik testi aldım. Şimdi 2. ay napsak olaya daha mı profesyonel yaklaşsak diye ovulasyon testi alacağım. Bu da hüsran olursa, beslenme faktörünü devreye sokacağım. Deneme yanılma... Deney yaparken her zaman bir faktör değiştirilir ki yanlış anlaşılsın. Mesleki deformasyonBen de kargonun üzerinde numara vardı direk onu aradım bi güzel carladımama cumaydı hatta saat de 6ydı. artık her şey için çok geçti iade ettim ama yenisini vermekle uğraşmadım. Bu kadar karmaşık bi iş olduğu bilsem valla geç gelme riskine karşı bile verirdim siparişi daha 2. Ay kendimi yeni anlıyorum
Üzülme canmi bizde bekliyoruz ah keşke bu kadar kolay olsaydı hamile kalmakKızlar bende işten gelince kaset test yaptım ve yine negatifbatı bekliyorum artık 25 haziran
Benim de 2. aynen ben de aynı o kafayla alıcaktım testiBende ilk aydan tutar diye bol bol gebelik testi aldım. Şimdi 2. ay napsak olaya daha mı profesyonel yaklaşsak diye ovulasyon testi alacağım. Bu da hüsran olursa, beslenme faktörünü devreye sokacağım. Deneme yanılma... Deney yaparken her zaman bir faktör değiştirilir ki yanlış anlaşılsın. Mesleki deformasyon