Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrr Çatlamis miii

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-21-18-33-01-256_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-06-21-18-33-01-256_com.instagram.android.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210621_183119.jpg
    IMG_20210621_183119.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2021-06-21-18-35-58-614_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-06-21-18-35-58-614_com.instagram.android.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 32
Bak yemin ederim sinirlerim tepeme çıkıyo gitcem şimdi alcam eczaneden 5 tanesi 50 tl ovu testi o noktaya geldim :kızgın: ben çatladı diye düşünüyorum ama belki de yumurtlamadım bile. 1 ayım boşa gitmesin ya of valla deliricem

Canım çok fazla yaa .ben olsam almazdım valla Trendyol uygun .gün aşırı deneyin bee 🙃

Kızlar çatlama olduğunda belirtileriniz oluyor mu? Benim sabahtan beri sol kasığımda bi şey var nasıl anlatsam böyle yanma gibi sızı gibi sanki ama çok rahatsız edici değil. Deli gibi kendimi dinlediğim için anlıyorum 😄 bi de beyaz kremsi akıntı sabah sildikçe geliyordu, şimdi biraz çamaşırımı da gelmiş. Çatladı mı yaa 🤔
Evet cok sanci yapiyor gaz sancisi ve yumurtalikta sanci oluyor

Bak yemin ederim sinirlerim tepeme çıkıyo gitcem şimdi alcam eczaneden 5 tanesi 50 tl ovu testi o noktaya geldim :kızgın: ben çatladı diye düşünüyorum ama belki de yumurtlamadım bile. 1 ayım boşa gitmesin ya of valla deliricem
Kız ben aldım ertesi gün eve geldi test jet hızıyla

Ay bilmiyorum diğer türlüde keşke peş peşe yapsaydım belki olurdu diyorum iyice 😂 karışık düşüncelerdeyim bu konuda
Zaten 3 gün canlı yaşayan bir varlık... Bekleme konumunda çatlattıysa daha sağlıklı bir spremdir ve daha sağlıklı çocuk olur diye de düşünülebilir :)

Kızlar bende düzenli doktora gidiyorum. Her yıl. Bu sene sadece pandemiden dolayı gitmedim. Adet döngüm 35 gün olduğu için doktor gebelik zor olur demişti. Böyle bir şey doğru mudur?

Zaten 3 gün canlı yaşayan bir varlık... Bekleme konumunda çatlattıysa daha sağlıklı bir spremdir ve daha sağlıklı çocuk olur diye de düşünülebilir :)
Iyide doktorlarda eğer sperm sorunu olmayan bi erkekse zaten beklemeye gerek yok peş peşede yapsan kaliteli sperm olur diyolar ay bilmiyorum nolucak adamın spermide önemli yaşı mesela 35 ve üstü bi erkek 20 25 yaşında bi erkekle aynı performansa sahip olmaz bence 🤪

Kızlar bende düzenli doktora gidiyorum. Her yıl. Bu sene sadece pandemiden dolayı gitmedim. Adet döngüm 35 gün olduğu için doktor gebelik zor olur demişti. Böyle bir şey doğru mudur?
Canım sonuçta adet oluyorsun .yani yumurta çatlama vs oluyor .bana biraz Dr un söylediği garip geldi 🤔

Canım çok fazla yaa .ben olsam almazdım valla Trendyol uygun .gün aşırı deneyin bee 🙃
Trendyol uygun evet gerizekalılar sadece gebelik testi göndermeseydi şuan böyle sinir içinde olmicaktım 😒😒 ben akıntıdan takip etmeye çalışıyorum çarşamba finish dicektim ama takvime göre de salı ovu gösteriyo o yüzden bana bi sinir geldi 😂 o zaman perşembeye kadar uzar valla hal kalmadı

Iyide doktorlarda eğer sperm sorunu olmayan bi erkekse zaten beklemeye gerek yok peş peşede yapsan kaliteli sperm olur diyolar ay bilmiyorum nolucak adamın spermide önemli yaşı mesela 35 ve üstü bi erkek 20 25 yaşında bi erkekle aynı performansa sahip olmaz bence 🤪
Doğru. Bende sağlıkçıyım. Kadınların yumurtaları doğuştan belirli sayıda... Erkeklerinki sürekli yeni üretiliyor. Ama üretim hızı da önemli :KK70:

X