- 30 Nisan 2018
- 1.788
- 2.119
- 37
Ekleyecegim aksam=)Bat 30 temmuz yaş 34 denediğim süre ilk çünkü 1 yaşına yeni girecek kızım var 2 kez adet olabildim henüz emziriyorum o yüzden reglim düzensiz ilk adetimi 31 martta oldum ikincisini 2 ay sonra oldum bugün reglimin 3. Günü biter bitmez denemeye baslicamHali
benım de 28 gune 1 adet bıter bıtmez basladım 10.gun yumurtladım bence hemen basla bellı olmuyor :/28 günde bir ve düzenli
Tamamdır, bir şey daha sorayım. Şimdi yumurtalama olunca çift çizgi belirgin kırmızı oluyor değil mi? Çatlama da ertesi gün oluyor be silik çizgi oluyor. Peki spermle birleşmesi için çatlamış mı olması gerekiyor yumurtanınbenım de 28 gune 1 adet bıter bıtmez basladım 10.gun yumurtladım bence hemen basla bellı olmuyor :/
Evet çatlama olması lazım C çizgisi kadar koyu olmalı t çizgisi veya daha da koyu kırımızı olduğunda yumurtlama demek silikleşince çatlama olmuş oluyoTamamdır, bir şey daha sorayım. Şimdi yumurtalama olunca çift çizgi belirgin kırmızı oluyor değil mi? Çatlama da ertesi gün oluyor be silik çizgi oluyor. Peki spermle birleşmesi için çatlamış mı olması gerekiyor yumurtanın
Evet aynen oyle=)Tamamdır, bir şey daha sorayım. Şimdi yumurtalama olunca çift çizgi belirgin kırmızı oluyor değil mi? Çatlama da ertesi gün oluyor be silik çizgi oluyor. Peki spermle birleşmesi için çatlamış mı olması gerekiyor yumurtanın
Insallah canım yarın akşam yazacagimMerhabalar kızlarr bende geldim bu ay inşallah iyi haberler alırızHali BAT:30 haziran YAŞ:31 DENEME: 5 aydır deniyoruz bu 6 olucak. İnşallahh son olur
Yaaa umarım hepimize uğurlu geliiiir ovulasyon testleri ile mi takip ediyorsunuz yoksa uygulamadan mıı folikasit kullanıyor musunuzz son adet tarihiniz nedirBende katılabilir miyim?
Yaş 26
Deneme süresi 3 ay
Bat 3 Temmuz
Bu topik uğurlu gelsin ilk defa katılıyorum
Yaa hakkında hayırlısı olsun vallahi ilaçlardan sonra değerlerin normale döndükçe belki de minnoşun daha kolay gelir kucağınaaa. Benim refl5 5. Günü bitsin de denemelere tekrar başlayayım diye sabırsızlanıyorumMrb kızlar ben dün doktora gittim pko var dedi daha önce ki rahim filmi sonucunda sol tarafta yapışıklık olduğu için bana histereskopi önerdi ve rahime çizik atıcaz dedi tutunmayı kolaylaştırıyormuş insülin direnci vardı baya da yüksekti ona ilaç yazdı ve iki tane de vitamin ilacı önerdi ama dünkü kan sonuçlarına göre insülin glukoz hepsi normal değerde çıktı demir eksikliği ve d vitamini eksikliği varmış şimdi onlar için ilaç kullanıcam belki de ondan olmuyor diye düşündüm insülin direnci için Diaformin yazmıştı onu kullanmalı mıyım sizce diyete de başlıyorum bugün kilo vermem gerekiyor bu arada bu ay clife macun da kullanıyorum ovulasyon testi ne de bugün başlıcam bat 25 haziransizlerde durumlar nasıl
Ovulasyonu sipariş ettim kargoda 4-5 güne adetim biticek başlıcam inşallahYaaa umarım hepimize uğurlu geliiiir ovulasyon testleri ile mi takip ediyorsunuz yoksa uygulamadan mıı folikasit kullanıyor musunuzz son adet tarihiniz nedir
Kan şekerinizi diyet ile düzene sokabiliyorsanız ve çok yüksek değilse diyetle bunu dengeleyen birçok kişi var tabi doktor başka amaçla vs vermediyse bilemem yanıltmakta istemem amaMrb kızlar ben dün doktora gittim pko var dedi daha önce ki rahim filmi sonucunda sol tarafta yapışıklık olduğu için bana histereskopi önerdi ve rahime çizik atıcaz dedi tutunmayı kolaylaştırıyormuş insülin direnci vardı baya da yüksekti ona ilaç yazdı ve iki tane de vitamin ilacı önerdi ama dünkü kan sonuçlarına göre insülin glukoz hepsi normal değerde çıktı demir eksikliği ve d vitamini eksikliği varmış şimdi onlar için ilaç kullanıcam belki de ondan olmuyor diye düşündüm insülin direnci için Diaformin yazmıştı onu kullanmalı mıyım sizce diyete de başlıyorum bugün kilo vermem gerekiyor bu arada bu ay clife macun da kullanıyorum ovulasyon testi ne de bugün başlıcam bat 25 haziransizlerde durumlar nasıl
Bende diofol kullanıyorum sadece geçen ay ovulasyonu kaçırdım erken yumurtladığım için uygulama çok geçi gösteriyordu.. bu ay inş şu testler işe yarar da yakalarızzOvulasyonu sipariş ettim kargoda 4-5 güne adetim biticek başlıcam inşallahFolidoce d vitamini ve kan ilacı kullanıyorum 1 aydır birde günlük su miktarımı artırmaya çalışıyorum hergün 1 adette maden suyu içmeye çalışıyorum. Sizin kullandığınız birşey var mı ?