Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla her ay bu sefer yok stres yapmıcam olucak diyorum, ama başaramadım henüz kafa dağıtıcı şeylerle uğraşmak yürüyüş, olumlu şeyler okumak, stresi azaltabilir umarım
Kesinlikle her ay aynısını diyorum ugras da buldum aslında kafam dağılsın diye ama yok :) kafamın içinde işte o düşünce olacak mı acaba diye. Allah yardımcımız olsun valla bu kaygi bu stres ekstra olmayınca da oluşan üzüntü çok yıpratıyor

Kızlar ovulasyon testlerini ne zaman yapmaya başlıyoruz? Reglin 5. Günündeyim. Bugün geldi testler. Birde dikkat etmem gereken birşey var mı sabah mı akşam mı yapayım mesela? Bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar ovulasyon testlerini ne zaman yapmaya başlıyoruz? Reglin 5. Günündeyim. Bugün geldi testler. Birde dikkat etmem gereken birşey var mı sabah mı akşam mı yapayım mesela? Bilgi verirseniz sevinirim
Canim regl bittigi gün baslaniyor 12 ile 5 arasi en verimlisiymis ama haziran topigindeki arkadas 12 8 demişti. ilk idrar ile olmuyor test yapmadan 2 saat once sıvı alımını kesiyorsun bu kadar sanirim

Aminn amin valla aynen her ay o hüsran yıpratıyor çok

Hayırlı olsun kuzum hepiniz hamiş kalın inşallah sağlıklı bebişler versin rabbim

Ben 9. Gunden basliyorm bu ay 9 da pik gordm. Sen de 7_9. Gunlerde baslayabilirsn iki yumurtlama olursa kacrma die. Her gun ayni saatlerde yaparsan o pek farketmio. Onemli olan 3 saat once sivi alimini kesmen. Ben sabah ilk idrarimdan sonraki idrarimla yapiyorm garanti oluyor tum gun sivi almadgm icn

Merhaba bende daha önce 3 ay klomen ve gonalf ve ovitrelle(çatlatma iğnesi) denemiştim, sonrasında rahim filmi çekildim tüpler açıkmış temiz çıktı. Aslında aşılamaya geçelim denildi ancak eşimin spermleri normal o nedenle 3 ay daha takip yaptırmaya karar verdik...
Kıllanma ve sivilce yada kilom yok ancak pcos'um. Bu ay tekrar takibe başlıyorum, klomen +impryl + omepa q10(omega 3) verdi ayrıca d vitamini de kullanıyorum. Bakalım impryl'nin faydasını görecek miyiz ? Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Doktor, eşinin spermleri iyi sende yumurtluyorsun hamile kalırsın ancak stres yaparsan geciktirirsin süreci dedi ama düşünmemek çok zor

Evet canım sende çok destek olmuştun bana canım inş. Bu ay uğurlu gelirde hepiniz hamiş kalırsınız inşallah
He baktm profilde yazmio kac hafta die allah krousun kimyasal oldu sandim walla fnm biz de takiliyorz iste mayis grubundaym ben buraya yazilacaktm vazgevtm sonra haziranda benm bat diger aya bakarz

He baktm profilde yazmio kac hafta die allah krousun kimyasal oldu sandim walla fnm biz de takiliyorz iste mayis grubundaym ben buraya yazilacaktm vazgevtm sonra haziranda benm bat diger aya bakarz
Yok kuzum profili nasıl düzenleniyor bilmiyorum ondan yapmadım bişey aynen devam 11 haftalık olduk teyzesi rabbim sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inş bizim gruba uğramıyorsun artık

ben impryli illk kullandığım ay ovulasyon döneminde hafif bi kanamam olmuştu lekelenme gibi 5 gün falan sürdü. yumurtlama kanamasıymış sanırım onun etkisiyle oldu ama sonrasında tekrar yaşamadım. erkeklere de veriyorlarmış diye okudum sperm sayısı ve kalitesine olumlu etkisi oluyomuş. doktora gitmedi henüz ama eşime de başlattım impryl geçen ay, sen de bi araştır istersen. stres gerçekten önemli faktör. biraz salmayı başarabilsek iyi olcak ama kafaya koyduğun an saplantı haline geliyomuş resmen

Yok kuzum profili nasıl düzenleniyor bilmiyorum ondan yapmadım bişey aynen devam 11 haftalık olduk teyzesi rabbim sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inş bizim gruba uğramıyorsun artık
Oo masallh buyumus ufaklik amin cnm kismet ya cok da sey etmemek lazm. He yine ayni takimla mayistan dewam ediyorz. Daha orda olurum en azindan taniyoz arrk herkesi masallh eksilmiyorz da heheehheeh

Oo masallh buyumus ufaklik amin cnm kismet ya cok da sey etmemek lazm. He yine ayni takimla mayistan dewam ediyorz. Daha orda olurum en azindan taniyoz arrk herkesi masallh eksilmiyorz da heheehheeh
Büyüyor teyzesi çok şükür hayırlısı olsun bakalım vardır elbet vakti zamanı canım Allah'ım kolaylıklar versin inşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…