- 8 Mayıs 2021
- 59
- 50
- 31
Geçen ay öncesinde test yaptım negatifti iki gün sonra da regl oldum zaten. Bu ay regl gecikmesini bekleyeyim diyorum. Benim hiç şaşmaz zaten günü. Bakalım sabredebilirsem yani. Bazen de diyorum millet kaç aydır deniyor daha bir ayda heyecan yapıyorsun bi sakin ol diyorum kendimeNe zaman test yapacaksın kuzum benimde dün mide bulantısı oldu meyve felan yiyemedim çay içemedim sabah kalktığımda da ağzımda ekşimsi bir tat vardı kahvaltı yaptım yinede geçmedi yani bu kadar psikolojik belirtiler olabilir mi yaa sol kasığıma da ağrı giriyor ara ara karın ağrısı da yumurtlama dan beri var
Bakalım sabredemezsem yapacağım canım bide kimyasal gebelik dış gebelik vs muhabbetleri varya hemen heves etmeyeyim diyorumAyy bunlar bariz belirti psikolojik degilse. Erken gebelik testi varsa yapsana
Aynen öyle kuzu iki ihtimalden biri ama inşallah hayırlısı ile vardır bu ayBenim de bel ağrım var kuzum karnımda da hafif sancılar başladı ya regl olucam ye bebek var bakalım bir hafta sonra belli olur ancak
Oyle olsa bile erken ogrenmek daha iyi canim ama hic dusunme boyleBakalım sabredemezsem yapacağım canım bide kimyasal gebelik dış gebelik vs muhabbetleri varya hemen heves etmeyeyim diyorum
Aynen canım hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimseyi çok bekletmesin gerçekten bir ayda bile ben böyleysem uzun süre deneyenler nasıl kim bilir . Allah herkesin yardımcısı olsunOyle olsa bile erken ogrenmek daha iyi canim ama hic dusunme boylehadi bakalim hayırlısıyla
Aynen canim bn 2 yildir bekliyorum resmen tık yokAynen canım hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimseyi çok bekletmesin gerçekten bir ayda bile ben böyleysem uzun süre deneyenler nasıl kim bilir . Allah herkesin yardımcısı olsun
Aynen kuzum öyle tabi bak ben üç yıldır bekliyorum sabrediyorum geçen ay benim gecikme oldu ama sonra regl oldumGeçen ay öncesinde test yaptım negatifti iki gün sonra da regl oldum zaten. Bu ay regl gecikmesini bekleyeyim diyorum. Benim hiç şaşmaz zaten günü. Bakalım sabredebilirsem yani. Bazen de diyorum millet kaç aydır deniyor daha bir ayda heyecan yapıyorsun bi sakin ol diyorum kendime
Dayanamıyorsun yine dimi kızzzKizlar idrar testi normal kaset olan en erken ne zaman gosterir
Belirtilerim cok artti yine umutlar tavan bel agrim var ilk defa bu ay umairm hayirdir kuyruk sokumumdan omurgama dogru çıkan sızılar var kasik agrisina eslik ediyolarDayanamıyorsun yine dimi kızzz
Yaa kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz test yapar yapmaz at buraya daBelirtilerim cok artti yine umutlar tavan bel agrim var ilk defa bu ay umairm hayirdir kuyruk sokumumdan omurgama dogru çıkan sızılar var kasik agrisina eslik ediyolar
Dun yaptik negatifti yapmam baya bi kac gune yaparim insallah bakalim 22 sinde falan belkiYaa kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz test yapar yapmaz at buraya da
Valla bu akşam rakı balığa gitcez bizBende temmuzun 3 nde gidiyorum iple cekiyorum o tarihibu ay tatil heycanindan bebek dusunemedim gitmeden hamile kalırsam supriz olur geziyim geliyim oyle hamile kaliyim
Uuuu icelik guzelleselim diyosun dhjdjdfjjfjf kocamda bende sigara alkol kullanmiyoruz biz anca kakolu sut icerizValla bu akşam rakı balığa gitcez bizHahaha benimki sabah uyanmış tek gözü acık diyor ki aşkım test yaptın mı hamile misin dedim askım iyi misin daha dün yaptık ne testi hahahah
Bugünde diyo rakı icebilir misin ki doktora soralımaskım sal beni yaa dedim
Benim de 2. Ayım ben de test alıyım dedim trendyoldan yanlış kargo geldi şansımaTesti ilk defa deniyorum balım. Bu4. Ay sanırım. Önceden stres olup hep bugün mü şu gün mü yok akıntı geldi gitti diye iyice sıyırıyodumdedim bari ovu alıyım kafam rahat etsin bu daha fena çıktı
Dur bakalım bekle canım az daha içerde çalışmalar devam ediyor bi şekilde güzel haberler alalım inşallah:)Benm hic catlama oldugundada boyle olmuyoki uzayan akintim ve ardina beyaz sut gibi olan akinti geldi
Yok kuzum 81'liyim ekimde 40 ım Allah'ın izniyle:)82 limisin abla
Aynen oyle hayirlisi bakalimDur bakalım bekle canım az daha içerde çalışmalar devam ediyor bi şekilde güzel haberler alalım inşallah:)
Hahahaha aboo daha cok gencsiniz bide hayretUuuu icelik guzelleselim diyosun dhjdjdfjjfjf kocamda bende sigara alkol kullanmiyoruz biz anca kakolu sut iceriz
Bata 3 gün kala oda en erken onuda göstermeyebilir kaset bat günü garanti:)Kizlar idrar testi normal kaset olan en erken ne zaman gosterir