Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay öncesinde test yaptım negatifti iki gün sonra da regl oldum zaten. Bu ay regl gecikmesini bekleyeyim diyorum. Benim hiç şaşmaz zaten günü. Bakalım sabredebilirsem yani. Bazen de diyorum millet kaç aydır deniyor daha bir ayda heyecan yapıyorsun bi sakin ol diyorum kendime

Oyle olsa bile erken ogrenmek daha iyi canim ama hic dusunme boyle hadi bakalim hayırlısıyla
Aynen canım hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kimseyi çok bekletmesin gerçekten bir ayda bile ben böyleysem uzun süre deneyenler nasıl kim bilir . Allah herkesin yardımcısı olsun

Aynen canim bn 2 yildir bekliyorum resmen tık yok umarim daha cok beklemeyiz

Aynen kuzum öyle tabi bak ben üç yıldır bekliyorum sabrediyorum geçen ay benim gecikme oldu ama sonra regl oldum

Belirtilerim cok artti yine umutlar tavan bel agrim var ilk defa bu ay umairm hayirdir kuyruk sokumumdan omurgama dogru çıkan sızılar var kasik agrisina eslik ediyolar
Yaa kuzum hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz test yapar yapmaz at buraya da

Bende temmuzun 3 nde gidiyorum iple cekiyorum o tarihi bu ay tatil heycanindan bebek dusunemedim gitmeden hamile kalırsam supriz olur geziyim geliyim oyle hamile kaliyim
Valla bu akşam rakı balığa gitcez biz Hahaha benimki sabah uyanmış tek gözü acık diyor ki aşkım test yaptın mı hamile misin dedim askım iyi misin daha dün yaptıkne testi hahahah
Bugünde diyo rakı icebilir misin ki doktora soralım askım sal beni yaa dedim

Uuuu icelik guzelleselim diyosun dhjdjdfjjfjf kocamda bende sigara alkol kullanmiyoruz biz anca kakolu sut iceriz

Benim de 2. Ayım ben de test alıyım dedim trendyoldan yanlış kargo geldi şansıma gelse daha çok stres olucaktım demekki hahaha ama böyle de belirsizlik çok zor ya acaba hangi gün diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…