Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar soğan suyu kürünü uygulayan var mı aranızda ? Adet döneminde mi yoksa bitince mi başlamak iyi ??

Kızlar soğan suyu kürünü uygulayan var mı aranızda ? Adet döneminde mi yoksa bitince mi başlamak iyi ??
Adet bitince baslamak gerekiyor canim ben sadece sabahlari ictim kistim icin bana bir faydasi olmadı malesef

Kızlar sizce bugün yumurtlama olmuş mu bana daha tam pik olmamış gibi geldide birde size sorayım dedim daha yeni bugün başladım ovülasyona

Eklentiler

• 16225407439015090102568524535075.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar sizce bugün yumurtlama olmuş mu bana daha tam pik olmamış gibi geldide birde size sorayım dedim daha yeni bugün başladım ovülasyona
Pik için daha koyu oluyor galiba ama silik olmadığı sürece değerlendirin diyolarr bakalım ne yorumlar gelecek öğrenelim bizde kullanmayı akşama bir daha yapın isterseniz

Selamlaaar bat 27 haziran. yas 28. deneme 6.ay Hali hadi bismillah diyelim

Pik bunun sonundaki gibi

Eklentiler

• 20210525_145242.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 46
Sol taraftan yumurtladim sol tarafım bacak dahil komple ağrıyor hayrlisi bakalım catlamanin 6.gunu

Benim sagdan yumurtlamam lazim sanirim solda kist var çünkü

Yaş 25 bat 25 haziran 3 yıldır istiyorum

Bu ovulasyon testlerini cok onerir misiniz?? Ben takvim tutuyorum cok sukur adetimim gunu gecmez hic bide akinti ve agrima gore degerlendiriyorum bu ay 6 aydir deniyo olucaz acaba denesem mi diye dusunmuyo degilim?

Bu ovulasyon testlerini cok onerir misiniz?? Ben takvim tutuyorum cok sukur adetimim gunu gecmez hic bide akinti ve agrima gore degerlendiriyorum bu ay 6 aydir deniyo olucaz acaba denesem mi diye dusunmuyo degilim?
Bence riske atmayın ya günaşırı ilişki yada ovulasyon ile takip edin çünkü bazilari 2 3 gun yumurtluyor bir günde catlama 3 4 günü değerlendiriyorlar daha saglama almis olursunuz yinede Allah nasip edince ediyor ama en azından bu sekil deneyip olmazsada artik doktora falan görünürsünüz

Takvim uygulamaları tahmini sonuç veriyor, ovülasyon testi kullan bir de öyle dene bu ay bence. Ben de bu aynı şekilde deneyeceğim. Güvendiğim bir eczacım da çok öneriyor ovulasyon testlerini

Canım bence birgebenin günlüğünde alabilirsin ben kullanıyorum ve memnunum. Bende takvimden bakıyorum ama bu ay takvim 17.Gün yumurtlama gösterdi ovulasyon testi 14.gün yumurtlama gösterdi ben takvime göre gitseydim bu günleri öylesine geçiştiricektim. Şöyle biseyde var ovulasyon peş peşe değerlendirmek için almak mantıklı. Ben peş peşe değerlendirmek için aldım ovulasyon yoksa her ay gün aşırı yapıyoruz zaten ilişki sıklığınada bağlı biraz

S Snow1 B Birizz tesekkurler cevaplariniz icin genelde dongumun 12.gunu yumurtlama gerceklesiyo sonraki iki gun de catliyo bu zamana kadar o gunlere denk getirmeye calistik ama cokta dikkat etmedik acikcasi dediginiz gibi olacaksa oluyo zaten bide spermin 2 veya 3 gun canli kaldigini biliyoruz onun icin de cok zorlamadik ama bu ay da olmazsa temmuzda denicem bu ay niyeyse icimde bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…