Adet bitince baslamak gerekiyor canim ben sadece sabahlari ictim kistim icin bana bir faydasi olmadı malesefKızlar soğan suyu kürünü uygulayan var mı aranızda ? Adet döneminde mi yoksa bitince mi başlamak iyi ??
Adet bittikten bir gün sonra başladım 1 hafta devam ettim ve kızıma hamile kaldım ama şimdi yapıyorum yapıyorum 2. OlmuyorKızlar soğan suyu kürünü uygulayan var mı aranızda ? Adet döneminde mi yoksa bitince mi başlamak iyi ??
Pik için daha koyu oluyor galiba ama silik olmadığı sürece değerlendirin diyolarr bakalım ne yorumlar gelecek öğrenelim bizde kullanmayı akşama bir daha yapın istersenizKızlar sizce bugün yumurtlama olmuş mu bana daha tam pik olmamış gibi geldide birde size sorayım dedim daha yeni bugün başladım ovülasyona
Selamlaaar
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç B Birizz Haziran 24 29 1ay G Gunes97 Haziran 25 24 3ay @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay Arianaa Haziran 30 29 2ay @Haso18 Haziran 30 19 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay Hali Temmuz 11 31 6ay S Snow1 Temmuz 11 29 1ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
İnşallah yeniden olur benimde ilk daha 2 aydır deniyoruz tık yokAdet bittikten bir gün sonra başladım 1 hafta devam ettim ve kızıma hamile kaldım ama şimdi yapıyorum yapıyorum 2. Olmuyor
Tam yumurtlama olmamis canım henüzKızlar sizce bugün yumurtlama olmuş mu bana daha tam pik olmamış gibi geldide birde size sorayım dedim daha yeni bugün başladım ovülasyona
Pik bunun sonundaki gibiKızlar sizce bugün yumurtlama olmuş mu bana daha tam pik olmamış gibi geldide birde size sorayım dedim daha yeni bugün başladım ovülasyona
canım hazıran grubuna yazman lazım12 haziran bat yaş 28 9 aydır
Yaş 25 bat 25 haziran 3 yıldır istiyorum
Kullanıcı Adı Bat Yaş Denediği Süre Sonuç B Birizz Haziran 24 29 1ay G Gunes97 Haziran 25 24 3ay @06rey38 Haziran 25 33 1ay @ipti Haziran 26 29 3ay @uyeadibiriki Haziran 26 29 1ay @tembelkarinca Haziran 27 32 1ay @rbozaydin Haziran 28 28 6ay @Cansinn10 Haziran 28 30 10ay @arastirmagorevlisi Haziran 29 27 1ay Arianaa Haziran 30 29 2ay @Haso18 Haziran 30 19 6ay Z zahrada Temmuz 1 30 1ay @mrym9292 Temmuz 2 29 7ay @meimisaki Temmuz 3 29 4ay @Feyzanurr Temmuz 5 23 7ay @Genckading Temmuz 7 26 4ay @Zhrsrkn Temmuz 9 27 2ay Hali Temmuz 11 31 6ay S Snow1 Temmuz 11 29 1ay
LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
25HAZIRAN SONRASI YAZILMAKTADIR=)
Bence riske atmayın ya günaşırı ilişki yada ovulasyon ile takip edin çünkü bazilari 2 3 gun yumurtluyor bir günde catlama 3 4 günü değerlendiriyorlar daha saglama almis olursunuz yinede Allah nasip edince ediyor ama en azından bu sekil deneyip olmazsada artik doktora falan görünürsünüzBu ovulasyon testlerini cok onerir misiniz?? Ben takvim tutuyorum cok sukur adetimim gunu gecmez hic bide akinti ve agrima gore degerlendiriyorum bu ay 6 aydir deniyo olucaz acaba denesem mi diye dusunmuyo degilim?
Takvim uygulamaları tahmini sonuç veriyor, ovülasyon testi kullan bir de öyle dene bu ay bence. Ben de bu aynı şekilde deneyeceğim. Güvendiğim bir eczacım da çok öneriyor ovulasyon testleriniBu ovulasyon testlerini cok onerir misiniz?? Ben takvim tutuyorum cok sukur adetimim gunu gecmez hic bide akinti ve agrima gore degerlendiriyorum bu ay 6 aydir deniyo olucaz acaba denesem mi diye dusunmuyo degilim?
Canım bence birgebenin günlüğünde alabilirsin ben kullanıyorum ve memnunum. Bende takvimden bakıyorum ama bu ay takvim 17.Gün yumurtlama gösterdi ovulasyon testi 14.gün yumurtlama gösterdi ben takvime göre gitseydim bu günleri öylesine geçiştiricektim. Şöyle biseyde var ovulasyon peş peşe değerlendirmek için almak mantıklı. Ben peş peşe değerlendirmek için aldım ovulasyon yoksa her ay gün aşırı yapıyoruz zaten ilişki sıklığınada bağlı birazBu ovulasyon testlerini cok onerir misiniz?? Ben takvim tutuyorum cok sukur adetimim gunu gecmez hic bide akinti ve agrima gore degerlendiriyorum bu ay 6 aydir deniyo olucaz acaba denesem mi diye dusunmuyo degilim?