Anladim canim insallah olurCanım bence birgebenin günlüğünde alabilirsin ben kullanıyorum ve memnunum. Bende takvimden bakıyorum ama bu ay takvim 17.Gün yumurtlama gösterdi ovulasyon testi 14.gün yumurtlama gösterdi ben takvime göre gitseydim bu günleri öylesine geçiştiricektim. Şöyle biseyde var ovulasyon peş peşe değerlendirmek için almak mantıklı. Ben peş peşe değerlendirmek için aldım ovulasyon yoksa her ay gün aşırı yapıyoruz zaten ilişki sıklığınada bağlı biraz
Canım aylar geçtikçe zorlanmalar başlıyo benimde bu 4.Ayım bakalım bu ay tutucak mı hiç bilmezdim böyle uzun süreceğini sanki ilk aydan kaliniyo sanardim hepAnladim canim insallah olurherkes icin dilegim.. Biz pek dikkat etmedik aslinda ovulasyon donemi gun asiri oluyo cogunlukta ama olmadigida oldu kafaya takmamak adina ama 6.ay oldu artik biraz zorlanmaya basladim
Benim de 7. Ayım olcak, insan ilk korunmayı bırakınca hemen hamile kalcak sanıyor ama öyle olmadığını malesef deneyimledik bir çoğumuzCanım aylar geçtikçe zorlanmalar başlıyo benimde bu 4.Ayım bakalım bu ay tutucak mı hiç bilmezdim böyle uzun süreceğini sanki ilk aydan kaliniyo sanardim hep
Canım aylar geçtikçe zorlanmalar başlıyo benimde bu 4.Ayım bakalım bu ay tutucak mı hiç bilmezdim böyle uzun süreceğini sanki ilk aydan kaliniyo sanardim hep
Benim de 7. Ayım olcak, insan ilk korunmayı bırakınca hemen hamile kalcak sanıyor ama öyle olmadığını malesef deneyimledik bir çoğumuzsağlık problemi de doktorun dediğine göre yok çok şükür, demek ki vakti var. Hayırlısıyla hepimizin olsun artık
ben başta daha çok üzülüyordum kesin problem var diyodum ama böyle böyle yalnız olmadığımı görünce demek ki bütün kadınlar böyle diyorum ilk aydan kalanlar meğersem baya azinlikmis bizim gibi kadınların yanında onu anladım. Buda bana umut veriyo ve motive ediyoEvet yaa hep oyle ogretildidegilmis meger
Korunmayı bıraktığım an hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı maalesef ve simdi benim de 6.denemem olacak. Ve olmama nedenini az çok tahmin ediyorum çok stres yapıyorum sanırım. Neden olmuyor ha oldu ha olacak diye diye düşünüyorum sürekli ama bunu düşünmemeyi öğrenemedim. Yapabilen varsa bana da soylesin ya :)ben başta daha çok üzülüyordum kesin problem var diyodum ama böyle böyle yalnız olmadığımı görünce demek ki bütün kadınlar böyle diyorum ilk aydan kalanlar meğersem baya azinlikmis bizim gibi kadınların yanında onu anladım. Buda bana umut veriyo ve motive ediyo
Belirtilerimde var soylemeyi unuttum.arada kasiklarim agriyor belim agriyor metalik bir tat var bugun agzimda sanki midem bulaniyor hafif hafifkızlar merhaba nasılsınz sevgili anne adaylari ben herhangi bir gebelik planlamiyorum hazirlikli degiliz ve zaten oglum 8 aylik yorum almaya geldim takip ederek sonucunu merak ediyorum bundan bi 10 la 15 gun once korunmasiz iliskimiz oldu ve pazar gunu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu takmadim hatta umursamadim desem yeridir sonra aksam oglumu uyuturken bi anda aklima takildi sabah gekdi bidahada gelmedi niye acaba dedim kontrole gittim herhangi bisey varmi diye peceteye silince pembemsi arada kahverengi bi akinti var bugun 3. Gun su ustune gorme diye birsey varmis daha once yasamadim eger oyleyse yarin sabah bitmesi gerek bu akintinin erken gebelik testi yaptim bugun gozle gorulur hayalet cizgi var sizce nedir bu yasadiklarim yorum yaparsaniz sevinirim 2 gun sonra testimi tekrarlayip aticam simdiden tesekkur ederim
Valla bende öğrenemedim şahsen o bi damla sperm bile girse oraya bende yine hep azda olsa umut olur çünkü rabbim 1 damladan ol derse olur bunu bildiğimden hiç atamıyorum aklımdan. Bence öyle düşünme benim ablamda acayip sabırsız ilk aydan hamile kaldı ve hergün erken gebelik testi falan yapmış oldumu diye yani diyeceğim o ki o kadar manyak gibi test yapmalara falan ablamın tutmuş ben daha rahatım sadece bat günü yapıyorum test arada aklıma geliyo ama her saat düşünmüyorum tamamen kimse atamaz aklından yaa çok zorrKorunmayı bıraktığım an hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı maalesef ve simdi benim de 6.denemem olacak. Ve olmama nedenini az çok tahmin ediyorum çok stres yapıyorum sanırım. Neden olmuyor ha oldu ha olacak diye diye düşünüyorum sürekli ama bunu düşünmemeyi öğrenemedim. Yapabilen varsa bana da soylesin ya :)
Testin fotosu varsa at bakalim. Hamile oladabilirsin olmayadabilirsin.Belirtilerimde var soyl
Belirtilerimde var soylemeyi unuttum.arada kasiklarim agriyor belim agriyor metalik bir tat var bugun agzimda sanki midem bulaniyor hafif hafif
Valla her ay bu sefer yok stres yapmıcam olucak diyorum, ama başaramadım henüzKorunmayı bıraktığım an hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı maalesef ve simdi benim de 6.denemem olacak. Ve olmama nedenini az çok tahmin ediyorum çok stres yapıyorum sanırım. Neden olmuyor ha oldu ha olacak diye diye düşünüyorum sürekli ama bunu düşünmemeyi öğrenemedim. Yapabilen varsa bana da soylesin ya :)
Ben dun basladimBenim cicikolarım dün geldiiiibu ayın kudurukları kullanmaya başlayan oldu muuu
Eki Görüntüle 2862509
Ayyy 2 3 gün geçsin de fotolar attBen dun basladim
Atarim canımAyyy 2 3 gün geçsin de fotolar att
ahahah onda bile kalbim durur heraldeAtarim canımkız dun ilk defa silik cizgi gordum ovu testi olmasaydi keskeee
Ben artk is olsn diye kullaniyorm walla kac aydr midem bulandi testlerdenBenim cicikolarım dün geldiiiibu ayın kudurukları kullanmaya başlayan oldu muuu
Eki Görüntüle 2862509