Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür bende kist filan da yok inşallah seninde benimde bebek habercisidir bu ağrıları daha bi iki aydır bebek planlıyorum ama insan ne kadar heyecan yapıp hemen olsun istiyor.
Aynen öyle kuzum ya benim de 3 yıl olmak üzere ama her ay aynı heyecan var ama inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz burda

İnşallah canım hepimiz o kıpkırmızı çizgiyi görürüz zaten pazar günü şehşr dışına gidiyorum 1 hafta falan olmayacağım yanıma test falanda götürmeyeceğim yanımda olursa sürekli yapöak isterim

Bir de aksam 5 de rapor cikar dedi illa 5 demi yapayim 6 da yapabilir miyim acaba ya cok muhimmi dedigi saat catlatma degil sonucta isyerine agiz eğmek istemiyorum
Kuzum ben o ilacı tüp bebek tedavisi olduğumda kullandım saati saatine yapıyordum her gün aynı saatte yap demişlerdi bana doktoruna danış bence bu durumu

Hayret ya anlamiyorum bu işleri. Doktorlar hiç takmiyor da be adam çocuğum olmuyor
Vallahi he bugun dr a artik biseyler yapin yeteer diyecektim igne verdi hap verir diye dusununce dumur oldum 3,4 defa odaya gidip kac gun nekadar nasil yapcam dedim

Evet canim 2 yil oldu hic geb3 olamadim malesef pkos var 6x4 mmlik polip var dr onemsiz dedi ama bilmiyorum
Canım iyi bir doktora git genelde polip engel oluyor diye duydum ben önce polip alıyor doktorlar tedaviden önce rahim filmi çektirdin mi

Canım iyi bir doktora git genelde polip engel oluyor diye duydum ben önce polip alıyor doktorlar tedaviden önce rahim filmi çektirdin mi
Evet hsg de cikti sonomedde cektirdim raporu yorumlayan dr da cok minik onemsiz dedi dr um da oyle dedi bakalim bu asilama gerceklesip gebelik olmazsa hem asi olurum hem polip aldiririm diye dusundum

Vallahi he bugun dr a artik biseyler yapin yeteer diyecektim igne verdi hap verir diye dusununce dumur oldum 3,4 defa odaya gidip kac gun nekadar nasil yapcam dedim
Valla ben artık ikinci adım nedir bilmiyorum. Yaz sonunda artık dicem herhalde benim çocuğum olmuyor, dölleyin yumurtayi verin bana diye

Reactions: Jou
Evet hsg de cikti sonomedde cektirdim raporu yorumlayan dr da cok minik onemsiz dedi dr um da oyle dedi bakalim bu asilama gerceklesip gebelik olmazsa hem asi olurum hem polip aldiririm diye dusundum
Aynen kuzum ya iyi olur ama inşallah gebe kalırsın bu ay

Aslinda boyle sey ler kısmette anlamina gelirmiş bende çok gördüm ama sanirim çok düşündügümüzdee allahh ımm konuyu bikiyosun aminn❤❤
Bnim yerime de ailem goruyo ablam ruyasinda bebekle gormus bni o gun odasina 2 tane kus girmis afedersin sıçıp gitmişler kuslar gercek

Bnim yerime de ailem goruyo ablam ruyasinda bebekle gormus bni o gun odasina 2 tane kus girmis afedersin sıçıp gitmişler kuslar gercek
Işte annemde öyle heleki anneannem herkes görüyo annem diyo olcakk gelecek zamanı var diyo kadın rüya yorumcusu resmen hakkaten öyle oluyo

Işte annemde öyle heleki anneannem herkes görüyo annem diyo olcakk gelecek zamanı var diyo kadın rüya yorumcusu resmen hakkaten öyle oluyo
Torun hasreti annelerde cok etkili Zamani var elbet azcik hizlansin ruya gormek bile insana iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…