Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biontek ve sinovac mi hangisi ikiside mi 🤕 ayyy gebe kalip 3 ay sonra yaptirsak olurmus heralde
Her konuda olduğu gibi bu konuda da çeşitli yorumlar var. Yeni bir şey bir de bu. Hangi gebelere yaptılar da sonucu test ettiler? Ben hep böyle şeylere şüphe ile yaklaşırım. Zamanlama hiç iyi olmadı ya 🥲

Her konuda olduğu gibi bu konuda da çeşitli yorumlar var. Yeni bir şey bir de bu. Hangi gebelere yaptılar da sonucu test ettiler? Ben hep böyle şeylere şüphe ile yaklaşırım. Zamanlama hiç iyi olmadı ya 🥲
Ay aynen bizi buldu asi meselesi 🤦‍♀️ en iyisi korunmak gibi ama ya olursa bu ay insallahh😅😅

Günaydın kızlarr 🥰 benimde yumurtlama üzerine tam 7 gün geçti ama hiçbirbelirtim yok bu ay geçen ay nerdeyse tüm belirtileri yaşamıştım baya inanmıştım hamile olduğuma bu ayda hiç belirti yok böyle bekleyelim bakalım 🤷‍♀️

Kızlar merhaba, grupta bat tarihi en yakın olanlardan biri benim. Yumurtlama üstünden bir hafta geçti regle de bir hafta var bende psikolojik mi bilmiyorum belirti başladı çok iyi değerlendiremedim de halbuki 😄 afedersiniz tuvalette otururken küçük küçük sancı kasılma oluyor vajina yukarısında Rahime doğru. Bende genelde regl dönemi olur öyle sancı. Erken hamilelik belirti mi rengl sancısı mı göreceğiz 7-8 gün sonra 😇
Kuzum benimde de bat 25 haziran bana da öyle oluyor afedersin bugün lavaboda kalkarken birden sağ kasığıma batma oldu ama işte emin değilim clife macun kullandım o kistler e mi etki ediyor hala bilmiyorum en son 10 haziran da kullanıp bıraktım macunu yani bebek yoksa bile kistlere iyi geliyor sanırım hala da sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor 😇

Bende dün rüyagimda kız bebek gördüm çok güzeldi ♥️♥️
Yaa kızlar ne güzel siz bebek görmüşsünüz bende dün rüyamda kocamla bir daha evelndiğimi gördüm gelinlik giymişim kuaförde makyaj yapıyor felan çok komikti yaa 😂😂😂

Peki iki aşı arasında geçen süre ne olacak? 2. Aşılama tarihi belli mi?
Ilk dozdan 6 - 8 hafta sonra 2.doz yapiliyor suan ulkemizde. Kötü bir döneme geldik 5 doktora sorsak hepsinden farkli cevap alacağımıza eminim korunup korunmama ile ilgili.

Ilk dozdan 6 - 8 hafta sonra 2.doz yapiliyor suan ulkemizde. Kötü bir döneme geldik 5 doktora sorsak hepsinden farkli cevap alacağımıza eminim korunup korunmama ile ilgili.
Çok zor bir durum. Bir yandan da hamile kalamiyorum zaten 😅 eğer bu hamilelik çabası boşa ise aşımı olayım da oturayım. Daha sonra aşı yaptırmayanlara yaptırım uygulanabilir. Çok arada kaldım.

Günaydın kızlarr 🥰 benimde yumurtlama üzerine tam 7 gün geçti ama hiçbirbelirtim yok bu ay geçen ay nerdeyse tüm belirtileri yaşamıştım baya inanmıştım hamile olduğuma bu ayda hiç belirti yok böyle bekleyelim bakalım 🤷‍♀️
Her ay adet belirtileri bile değişiyor. Benim adet öncesinde çook fazla göğüs hassasiyetim olurdu. Bu ay hiç olmadan adetim geldi 🤷‍♀️ İki deneme sonrasında ikinci çizgi dışında herhangi bir belirtiye inanmıyorum. Ne güzel senin adete az kalmış. 1 hafta sonra test yaparsın 😶 insallah kıpkırmızı ikinci çizgiyi görürsün.

Ay aynen bizi buldu asi meselesi 🤦‍♀️ en iyisi korunmak gibi ama ya olursa bu ay insallahh😅😅
Şöyle olabilir. Birinciyi yaptırdıktan sonra hamilelik öğrenirsek ikinci dozu yaptırmayız. Aşı performansı düşer ama yapacak bir şey yok. E denedik olmadıysa gider paşa paşa ikinci dozu da alırız.

Şöyle olabilir. Birinciyi yaptırdıktan sonra hamilelik öğrenirsek ikinci dozu yaptırmayız. Aşı performansı düşer ama yapacak bir şey yok. E denedik olmadıysa gider paşa paşa ikinci dozu da alırız.
Aynen valla bn simdilik asiyi erteledim zaten dr dan c8ktim gonal f verdi 🤦‍♀️ bu ay olmazsa hem dinlenirim hem asi olurum napamm 🙈

Asilama olacagim gecen ay cogul riskten iptal edilmisti klomen kullanm8stim o zamn simdi igne verdi igneyi nasi yapicam onu dusunuyorum 🤦‍♀️
Canım eşin yapar göbekten ben öyle yaptırıyordum iğnesi ufak zaten çok acıtmıyor

Kuzum benimde de bat 25 haziran bana da öyle oluyor afedersin bugün lavaboda kalkarken birden sağ kasığıma batma oldu ama işte emin değilim clife macun kullandım o kistler e mi etki ediyor hala bilmiyorum en son 10 haziran da kullanıp bıraktım macunu yani bebek yoksa bile kistlere iyi geliyor sanırım hala da sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor 😇
Çok şükür bende kist filan da yok inşallah seninde benimde bebek habercisidir bu ağrıları 😇 daha bi iki aydır bebek planlıyorum ama insan ne kadar heyecan yapıp hemen olsun istiyor.

X