Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle hele benim sınavım bambaşka Allah bi şekilde sabrını veriyor yoksa nasıl dayanirdim katlanirdim bılmıyorum😞 10 ayda esim 4 ay ancak görmüsumdur ( 2 ayını gördüm saymıyorum kardeşleri vardi yanımda doğru düzgün konuşamadık bile eşimle yani) evli miyim daha onu bile anlayamadim ben
Allah yardımcın olsun canım en yakın zamanda bebisine kavuş inşallah hepimizin sınavı başka isyan etmeden beklemekten başka çaremiz yok 😪

Insallah canım inşallah o kadar çok istiyorum ki tek ben değil eşimde çok istiyor Benm kendi ailemde çok istiyor saçma gelebilir ama kucuklugumden beri hayalimdir Allahim bi oğlum olsun babamın adini koyayım görenler ona benzetsin onun yaşayamadığı ömrü herseyi o yaşasın isterdim Allah büyük sabretcez artk
Sacma gelirmi kiz olurmu oyle sey cokta guzel bise dusunmussun baban vefatlimi benim babamda vefatli keske olsada torun olacagi icin sevinse diyorum hep hamile kaldigimda anca ruyalara geliyo babam 🥺

Insallaj olur Allah isteyen herkese verir kimseyi boş çevirmez insallah
Insallahh canim tabiikii öylee ama 2.5 senedir denedim aşılama ne varsa denedim olmadii 6 ay dinleniyim dedim epey yorulmustum belki olur normal yolla gene aymii demekk i tedaviyle olcaz

Kist ağrı yapıyor heralde 2 ay önce bende ağrı oluyodu hayıt işe yaradı çok şükür agrım olmadi bu ay adette inşallah gitmiştir kıstım
İnşallah gitmiştir canım.Benim kistim patladı zehirlendim.Kan tahlili falan yapıldı orda çıktı :KK43: şuan kist yok yumurtlama ağrısıymış doktora gittim bugün ☺️

Bugün yumurtladım kızlar c ve t eşit,
21.Güün❤️🤲 Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin İNŞAALLAH 🤲 şimdi ben 14 gün sonra adet olursam adetim 5 Temmuz'da falan mı olacak? Normalde 27 Haziran'dı.
20210616_190829.jpg

Sacma gelirmi kiz olurmu oyle sey cokta guzel bise dusunmussun baban vefatlimi benim babamda vefatli keske olsada torun olacagi icin sevinse diyorum hep hamile kaldigimda anca ruyalara geliyo babam 🥺

Insallahh canim tabiikii öylee ama 2.5 senedir denedim aşılama ne varsa denedim olmadii 6 ay dinleniyim dedim epey yorulmustum belki olur normal yolla gene aymii demekk i tedaviyle olcaz
Canm ben babamı hatırlamıyorum bile 1 yaş falanmisim annem büyüttü bizi. Insallah hamile oluruz da koyarız adlarini

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bugun catlama olmus olabilir cunku yumurta büyükmüş beyaz akinti yi tam bilemiyorum ilk defa bnde bu ay geldi ama catlama yumurtlama ayni sey ve akinti seffaf olur diyolar . Bnim tecrubem ovulasyon kullanirken su mesela bugun hafif kanama oldu ve kasigimda agri oldu ama ovu negatif yarin test pozitife dönüyor. Hep oyle hasap ediyorum.
Anladım canım hayırlısı bakalım değerlendirmeye devam ne olur ne olmaz ☺️

Bugün yumurtladım kızlar c ve t eşit,
21.Güün❤️🤲 Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin İNŞAALLAH 🤲 şimdi ben 14 gün sonra adet olursam adetim 5 Temmuz'da falan mı olacak? Normalde 27 Haziran'dı.
Eki Görüntüle 2871992
Canım bence yarın devam edicek senin yumurtlaman evet temmuzda adet olucaksn inşallah tutar 🌸😊

Yaa rüyasını bile paylaşmak çok güzelmbi duygu, gerçeği olsa mıh gibi saklarım heral 😂
Insallah olur canım isteyen herkes yaşar o duyguyu ❤ bnde cok kafama taktığım zamanlar görüyordum böyle rüyalar hamileyim esim yanımda çok mutluyum falan ama bi kalkiyorum bomboş sonra baslasn deniz in ağlama saatlerinde 😁 bakarsın Rabbım ikiz verir birde sarı sarı bir kız bir oğlan sana

X