Ya korkuyorum hemde çok eczanede çok uzak şimdi bana evde de yok zaten yarın sabah erkenden gidicezKiz kalk hadi bi test yap ben heycanlandim kac gun gecti bat
Ben etlik zubeyde hanima gidiyorum canm infertilite bolumune ama birde gatayi deniycem bakalim bende henuz iyi bir doktor bulamadim korunun bas hekimini önerdiler gatadanda memnun kalmazsam oraya gidicemBu arada Ankara da iyi bildiğin bı doktor varmı canım sanırım.Ankaradasin ben shir hastanesine gidicem.ama hiçbir doktoru bilmiyorum hangisi iyi diye. Özlem uzunlara randevuyu aldım.bakalim.
Kiz vallahi merk etttim djfjfjfjjdjd cokmu uzak git al gel sanada degisiklik olur chfhfjjdjdj Ankaranin neresindesin ben alip getiriyimYa korkuyorum hemde çok eczanede çok uzak şimdi bana evde de yok zaten yarın sabah erkenden gidicez
Hahah kıyamam.sana ya sincandayim;:)) al gel bı koşu:)) ya sanki hasta olucam gibi arada belime bı sancı giriyo geciyo yine.birde 2. Gün daha erken daha bilemedim.yahu :))Kiz vallahi merk etttim djfjfjfjjdjd cokmu uzak git al gel sanada degisiklik olur chfhfjjdjdj Ankaranin neresindesin ben alip getiriyim
Sincan bana cok uzak ya fhfjfjjfjd ben altindagdayim off ben uyuyamam bu geceHahah kıyamam.sana ya sincandayim;:)) al gel bı koşu:)) ya sanki hasta olucam gibi arada belime bı sancı giriyo geciyo yine.birde 2. Gün daha erken daha bilemedim.yahu :))
Herşey de bişey buluyoruz ya kanı görene kadar hatta kanı görsek bile yerleşme kanamasıdir diyoruz odur odur diyoruz hastalık bitene kadar ayyy yaa
Hadi bakalım.hayirlisi olsun Rabbim denk getirsin inşallah bende gideyim.bakayik.doktor nasıl derim sana :) ilk gidicem güya randevuyu hastalığıma göre almıştım 3. Gününe denk gelicekti. Tahlil yapilicskti ona göre hamile değilsem de kesin ilaç vericek adet olmam içinBen etlik zubeyde hanima gidiyorum canm infertilite bolumune ama birde gatayi deniycem bakalim bende henuz iyi bir doktor bulamadim korunun bas hekimini önerdiler gatadanda memnun kalmazsam oraya gidicem
Yaaa canım.benim.Sincan bana cok uzak ya fhfjfjjfjd ben altindagdayim off ben uyuyamam bu gece
Ayy evet ya bende cumaya aldim randevu hadi bakalimHadi bakalım.hayirlisi olsun Rabbim denk getirsin inşallah bende gideyim.bakayik.doktor nasıl derim sana :) ilk gidicem güya randevuyu hastalığıma göre almıştım 3. Gününe denk gelicekti. Tahlil yapilicskti ona göre hamile değilsem de kesin ilaç vericek adet olmam içinsonrasi adet ol gel dicek randevu alana kadar zaten bıhhhttıggg yaa
Aminnn cumlemizin insallahYaaa canım.benim.))Rabbim seni sevsin sevindirsin mujdelesin en kısa zamanda kucağımıza yavrumuzu nasip etsin aminnnnnnnnnnn
Hadi bakalım.hayirla inşallah brnimde yarın 10.00 da heyecanlıyım ya asjsjdjsj:))))Ayy evet ya bende cumaya aldim randevu hadi bakalimcuma 11.20 benm randevum
Bence ankaranin en iyi doktorlarindan biri Zahide küçük ankarada olsaydim kesin ona giderdim benBu arada Ankara da iyi bildiğin bı doktor varmı canım sanırım.Ankaradasin ben shir hastanesine gidicem.ama hiçbir doktoru bilmiyorum hangisi iyi diye. Özlem uzunlara randevuyu aldım.bakalim.
Onu bende takip ediyorum da 1 sene doldugunda hala olmazsa tedavi icin gitmeyi dusunuyorumBence ankaranin en iyi doktorlarindan biri Zahide küçük ankarada olsaydim kesin ona giderdim ben
Hadi hayirli haber alda gelHadi bakalım.hayirla inşallah brnimde yarın 10.00 da heyecanlıyım ya asjsjdjsj:))))
Öyle mi özelde mi devlett mi bakım.bi :)) hangi hastanede acaba buna bı gidim.de randevu aldım.artik inşallah hiç gerek de kalmaz doktorlara Rabbim.Bence ankaranin en iyi doktorlarindan biri Zahide küçük ankarada olsaydim kesin ona giderdim ben
Ediyorum cnm hepinize. Rabbim tez zamanda hepinize nasip eder insallahÖyle mi özelde mi devlett mi bakım.bi :)) hangi hastanede acaba buna bı gidim.de randevu aldım.artik inşallah hiç gerek de kalmaz doktorlara Rabbim.sen hamliesin bize dua et senin duaların kabul olur can
Kesinlikle tavsiye ederim cnmOnu bende takip ediyorum da 1 sene doldugunda hala olmazsa tedavi icin gitmeyi dusunuyorum