Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktora gittim solda bi yumurtam 23,5 mm olmuş ama çatlayamamış. Bugün 12.günümdü ve igne vurdu yarın iliskş olcak. Cok heyecanlandım. Senin sorunun yumurtan catlayamıyor dedi
Ayyy bildiğin kudurmuş kız yumurtan ahaha maşallah ay çok heyecanlıı 2 hafta sonra kuduranziii bir daha ne zaman gitceksiiin

Ya kuzum hiç sorma bende tüp bebek yaptırdığımda 9.gün de transfer sonrası erken gebelik testinde bile çok çok zor görülen bir çizgi vardı ama kimyasal gebelik olduğu için zaten hcg çok azdı aslında normal sağlıklı gebelikler de hcg başlarda da yüksek oluyor ve testlerde de bariz belli oluyor nedir bu testlerden çektiğimiz bide bence yumurtlama dan 10 gün sonra sağlıklı bir gebelikse testte belli olur diye düşünüyorum 😇
Yumurtlamanın 4. Gunuymus asko

Ayyy bildiğin kudurmuş kız yumurtan ahaha maşallah ay çok heyecanlıı 2 hafta sonra kuduranziii bir daha ne zaman gitceksiiin
Evet 23,5mm olmuş ama ovu testlerim pik olmamıstı.. demek ki ya ben tam sıvıyı atamadan yaptım yada her zaman dogruyu göstermiyor

Sende durumlar ne belirtiler başladımi hamilesin gibi hissediyorum nedense bu ah sendne cok umutluyum I ipti ne alemdesin ablosum sesij cikmiyo hic aktif degilsin bu ay
Valla kuzum ben d vitamini hapı çinko şurubu bide demir şurubu içiyorum onlarda karnımda ağrılar yapıyor sanki geçen bahsettim iki gün sol yumurtalıkta ağrı batma oldu dün de sağ tarafta oldu bide kirpiklerim karıştı kesin hamileyim bu ay dünde midemde gaz sancıları oldu 😂😂😂şaka bir yana bende senden umutluyum bu ay çünkü kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebe kalan çok var hemde döllenme oluyor sende kesin bak içini ferah tut aynı zamanda öğreniriz güzel haberleri inşallah 😇

Valla kuzum ben d vitamini hapı çinko şurubu bide demir şurubu içiyorum onlarda karnımda ağrılar yapıyor sanki geçen bahsettim iki gün sol yumurtalıkta ağrı batma oldu dün de sağ tarafta oldu bide kirpiklerim karıştı kesin hamileyim bu ay dünde midemde gaz sancıları oldu 😂😂😂şaka bir yana bende senden umutluyum bu ay çünkü kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebe kalan çok var hemde döllenme oluyor sende kesin bak içini ferah tut aynı zamanda öğreniriz güzel haberleri inşallah 😇
Bdjfjfjfjfjfjfj hadi insallah kiz ben dun avakado yiyemedim wvde kalmamisti cikip alamadim da 😂😂

Klomende yalancı çift çizgi olabiliyormuş bazen. O yanıltmıştır belki de. Ya aslında her pcos olan böyle degil, düzenli regli olan da var. Ben de senin gibiyim, dogum kontrol hapı kullanmadan regli olmuyordum. Çoğu pcos olan ilk ay hamile kalıyor, bence biz tam pcosuz, bir de hafif olanlar var. Ben de bu ay olmazsa önümüzdeki ay klomen/letü ile denemeyi düşünüyorum. Bir de biz çoknzor takip ediyoruz bat belli değil, ovulasyonu her gün yapıyorum ben.
Ovulasyon 2 ay yaptım beni stresten strese soktu ilk ay yumurtlama gördüm ikinci ay görmedim. O sıra doktor evleneli 1 yıl olmadı diye tedavi de vermiyordu Ovulasyonu bırakıp gün aşırı yaptık sürekli. Kilo problemin var mı? Ben de troid insülin direfalan da oluşmuştu pko yüzünden ilaç kullandım bir ay düzene girdi sonra troid. Bu ay bat kaç?

Ovulasyon 2 ay yaptım beni stresten strese soktu ilk ay yumurtlama gördüm ikinci ay görmedim. O sıra doktor evleneli 1 yıl olmadı diye tedavi de vermiyordu Ovulasyonu bırakıp gün aşırı yaptık sürekli. Kilo problemin var mı? Ben de troid insülin direfalan da oluşmuştu pko yüzünden ilaç kullandım bir ay düzene girdi sonra troid. Bu ay bat kaç?
Troid kac olmustu ilaç kullandiginda

Bdjfjfjfjfjfjfj hadi insallah kiz ben dun avakado yiyemedim wvde kalmamisti cikip alamadim da 😂😂
Tatlım avakadoyu ezin icine yarım limon sarımsak az bişey tuz zeytinyağı ve ceviz üstüne koyun harika oluyo sabah kahvaltısinda yada öğlen yiyebilirsiniz 😁
Bu arada hasta olmadım.henuz yarın doktor var yaaa Allahimmmm amin hepimiz için inşallah 🤲🤲
Hem hamile gibi hissediyorum hem çok ümit etmek istemiyorum hem sanki heran adet olucam hem hem hem ....karışık duygular 🥰😍🥺🤭🤔😃😁🤲🤲

Tatlım avakadoyu ezin icine yarım limon sarımsak az bişey tuz zeytinyağı ve ceviz üstüne koyun harika oluyo sabah kahvaltısinda yada öğlen yiyebilirsiniz 😁
Bu arada hasta olmadım.henuz yarın doktor var yaaa Allahimmmm amin hepimiz için inşallah 🤲🤲
Hem hamile gibi hissediyorum hem çok ümit etmek istemiyorum hem sanki heran adet olucam hem hem hem ....karışık duygular 🥰😍🥺🤭🤔😃😁🤲🤲
Ceviz koymuyordum dur birde oyle deneyim test yapmismiydin sen 🥰🥰

Ceviz koymuyordum dur birde oyle deneyim test yapmismiydin sen 🥰🥰
Yok ya test yapmadım daha korkuyorum ahh gitsem doktor dese hamilesiniz 🤩🥳🥳 hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ceviz koy koy hem çok faydalı hemde tadı çok güzel oluyo bende eskiden yiyemiyodum böyle yapincs yidim.hepsini

Yok ya test yapmadım daha korkuyorum ahh gitsem doktor dese hamilesiniz 🤩🥳🥳 hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ceviz koy koy hem çok faydalı hemde tadı çok güzel oluyo bende eskiden yiyemiyodum böyle yapincs yidim.hepsini
Kiz kalk hadi bi test yap ben heycanlandim kac gun gecti bat

X