Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ediyorum cnm hepinize. Rabbim tez zamanda hepinize nasip eder insallah ozelde bu doktor ama gercekten cok iyi ilgili ve bilgili bir doktor. Uluslarasi odul bile aldi.
Allah razı olsun canım benim.Sende sağ salim.kucagina al inşallah bebisini evet şimdi yorumlara baktım.cok iyiymiş çok güzel şeyler yazmışlar...ama çok masraflı mıdır bilemedim buna bı gidelim de bakalım.nasil ilerleyecek olan göre

Amin cnm insallah maddi boyutunu bilemiyorum cnm ama ozellerin hepsi artik pahali malesef. Bende ozele gidiyorum bir kaybim olunca artik sadece olsun diye bakiyorum nasip olursa.

I ipti haydi ipti haydi haydiiii bu ay sana güveniyorum
@Yusra30 hiç üzme tatlı canını Rabbimin belirledigi bir zaman vardır insallahhh aşılamaya gerek olmadan hallolacak ve bı anda şok olacaksin

Yok tatlım üzülme gibi birşeyim hiç olmadı o ruh hallerimi geçeli baya oldu da. şimdi sabırsızlıkla Rabbimin vereceği hediyeyi bekliyorum.
I ipti sen nasılsın kuzucum
Yorgunum kuzum ya ev taşımak zorladı sanırım. Sınavlarım var bu hafta onlarla da bogusuyorum e bi yandan da ev işi zaten hiç bitmiyor
Sanırım fazla yoruldum bugün hasta gibiyim boğazım da şişmiş

İnşallah Rabbim zorunu kolaya çevirsin kusum
canim benim bata 6 7 gun kala hatta yanlis deilsem 8 gun kala legen kemigim ve kalcamda bide sol kasigimda sancilar sizi ve batmalar oluyordu hic belli olmaz valla hadi hayirlisi olsun hakkinda

Sende durumlar ne belirtiler başladımi hamilesin gibi hissediyorum nedense bu ah sendne cok umutluyum I ipti ne alemdesin ablosum sesij cikmiyo hic aktif degilsin bu ay
Hadi inşallah Rabbimin icinize doğurduğu doğrudur

Boğazım şişti kendimi pek iyi hissetmiyorum geçen hafta ev taşıdık ya biraz yoruldum sanırım.
Bakalım haftaya belli olur inşallah kızlar kasıktaki batma devam ediyor ama bilemedim

1 haftadır öyle çok ağır falan kaldırdim atladim zıpladım ki hamileysem çok şaşırırım

1 haftadır öyle çok ağır falan kaldırdim atladim zıpladım ki hamileysem çok şaşırırım
Vallahi nasipde varsa hicbisey olmamistir. Allah yeterki ol desin yeterki oraya tutunsun ne yaparsan yap bişey olmaz ona :) yeterki Rabbim Ol desin

Arayıp sordum ,450 TL imiş ilk muayene ucreti
Bence baya iyi kuzum çünkü çok pahalı zaten bu tarz doktorlar bu kadın çokta iyi hemde bende Ankara da oturmuyorum yoksa imkanlarımı zorlar giderdim bir şekilde bahçeci bana 700 TL dedi muayene ücreti prof Dr olan doktoruna tüp bebeğe karar verince ona gidecem bende berfu ydu galiba adı da

Evet bana da uygun geldi hadi bakalım inşallah hiç gerek kalmaz Rabbim en kısa zamanda hepimize versin canim 700 de bayağı varmış ya bide tahlil vs düşününce her gidis gelis bin liradyi geçer ya

Bende korudan 580 lira fiyat aldim bencefe iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…