Allah razı olsun canım benim.Sende sağ salim.kucagina al inşallah bebisiniEdiyorum cnm hepinize. Rabbim tez zamanda hepinize nasip eder insallahozelde bu doktor ama gercekten cok iyi ilgili ve bilgili bir doktor. Uluslarasi odul bile aldi.
Amin cnm insallahAllah razı olsun canım benim.Sende sağ salim.kucagina al inşallah bebisinievet şimdi yorumlara baktım.cok iyiymiş çok güzel şeyler yazmışlar...ama çok masraflı mıdır bilemedim buna bı gidelim de bakalım.nasil ilerleyecek olan göre
Troid 5 olmuştu ilaç kullandım 1 ay 1.56 ya düştü canımTroid kac olmustu ilaç kullandiginda
Benmde 5 bucik olmus yarin doktor ilac vericek buyuk ihtimalTroid 5 olmuştu ilaç kullandım 1 ay 1.56 ya düştü canım
Yorgunum kuzum ya ev taşımak zorladı sanırım. Sınavlarım var bu hafta onlarla da bogusuyorum e bi yandan da ev işi zaten hiç bitmiyor
canim benim bata 6 7 gun kala hatta yanlis deilsem 8 gun kala legen kemigim ve kalcamda bide sol kasigimda sancilar sizi ve batmalar oluyordu hic belli olmaz valla hadi hayirlisi olsun hakkinda❤
Hadi inşallah Rabbimin icinize doğurduğu doğrudur
Haklısın canım ya Nasip kısmet Rabbim en hayırlisini en güzel şekilde versin hepimizeAmin cnm insallahmaddi boyutunu bilemiyorum cnm ama ozellerin hepsi artik pahali malesef. Bende ozele gidiyorum bir kaybim olunca artik sadece olsun diye bakiyorum nasip olursa.
Geleceği varsa ilk tutunurken istersen takla at gene geliyor emin ol1 haftadır öyle çok ağır falan kaldırdim atladim zıpladım ki hamileysem çok şaşırırım
Vallahi nasipde varsa hicbisey olmamistir. Allah yeterki ol desin yeterki oraya tutunsun ne yaparsan yap bişey olmaz ona :) yeterki Rabbim Ol desin1 haftadır öyle çok ağır falan kaldırdim atladim zıpladım ki hamileysem çok şaşırırım
Kız ben temmuz gebeliğe nasıl geldim1 haftadır öyle çok ağır falan kaldırdim atladim zıpladım ki hamileysem çok şaşırırım
Amin cnmHaklısın canım ya Nasip kısmet Rabbim en hayırlisini en güzel şekilde versin hepimize
İlk hamileligimde sol kasigimda vardi ikincide hicbir belirti yasamadimGebe arkadaslar bisey sormak istiyorum kasik agriniz tam nerde ne sekilde baslamisti ?
Muayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mıBence ankaranin en iyi doktorlarindan biri Zahide küçük ankarada olsaydim kesin ona giderdim ben
Malesef bi bilgim yok ama arayinca soylerler belkiMuayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı
Tamam kuzum teşekkür ederimMalesef bi bilgim yok ama arayinca soylerler belki
Arayıp sordum ,450 TL imiş ilk muayene ucretiMuayene ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı
Bence baya iyi kuzum çünkü çok pahalı zaten bu tarz doktorlar bu kadın çokta iyi hemde bende Ankara da oturmuyorum yoksa imkanlarımı zorlar giderdim bir şekilde bahçeci bana 700 TL dedi muayene ücreti prof Dr olan doktoruna tüp bebeğe karar verince ona gidecem bende berfu ydu galiba adı daArayıp sordum ,450 TL imiş ilk muayene ucreti
Evet bana da uygun geldi hadi bakalım inşallah hiç gerek kalmaz Rabbim en kısa zamanda hepimize versin canimBence baya iyi kuzum çünkü çok pahalı zaten bu tarz doktorlar bu kadın çokta iyi hemde bende Ankara da oturmuyorum yoksa imkanlarımı zorlar giderdim bir şekilde bahçeci bana 700 TL dedi muayene ücreti prof Dr olan doktoruna tüp bebeğe karar verince ona gidecem bende berfu ydu galiba adı da
Bende korudan 580 lira fiyat aldim bencefe iyiymisBence baya iyi kuzum çünkü çok pahalı zaten bu tarz doktorlar bu kadın çokta iyi hemde bende Ankara da oturmuyorum yoksa imkanlarımı zorlar giderdim bir şekilde bahçeci bana 700 TL dedi muayene ücreti prof Dr olan doktoruna tüp bebeğe karar verince ona gidecem bende berfu ydu galiba adı da