Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi özelde mi devlett mi bakım.bi :)) hangi hastanede acaba buna bı gidim.de randevu aldım.artik inşallah hiç gerek de kalmaz doktorlara Rabbim.sen hamliesin bize dua et senin duaların kabul olur can
Ankara Koru hastanesinde bence de mükemmel bir doktor Ankara da yaşasaydım ona gitmek isterdim çok şefkatli, güleryüzlü, tatlı dilli doktor gibi doktor valla:)

Ankara Koru hastanesinde bence de mükemmel bir doktor Ankara da yaşasaydım ona gitmek isterdim çok şefkatli, güleryüzlü, tatlı dilli doktor gibi doktor valla:)
Koru doktordan doktora ayri fiyatmi veriyor acaba bana 580 demisti

Çookkça amin
Ahh ne kadar iyi anlıyorum bittim dediği an insanın o an ama dünya meşgalesi bitmiyor ki asla bitmez yine de sağlık olsun her iş hal oluyor çook geçmiş olsun bizler küllerinden tekrar doğarız çünkü güçlüyüz en yakın zamanda atman dileğiyle yorgunluğunu..

Evet bana da uygun geldi hadi bakalım inşallah hiç gerek kalmaz Rabbim en kısa zamanda hepimize versin canim 700 de bayağı varmış ya bide tahlil vs düşününce her gidis gelis bin liradyi geçer ya
Aynen kuzum ya bakalım hiç gerek kalmaz inşallah

Valla bilemedim.ki demin aradım namaz dan önce işte yeni yani :) öyle dediler
Simdi babamla konustum babam saglik bakanliginda sehir hastanesinin bashekimin ayri ozel kisilere baktigi muayenehanesi varmis ordan randevu alcak hadi hayirlisi alabilirse iyi olur

İnşallah canım benim amiiin

Kızlar bu muayneye ücretleri nedir böylee Şaştım kaldım medicana Hastaneler grubu doçent doktora muayne oluyorum 230 TL veriyorum muayne ücreti şaşırdım inanın
Ben valla 3 küsür doğum artı tamamlayıcı sigorta yaptırdım bu fiyatlara baktıkça iyi ki diyorum 5 kuruş ödemeden girip çıkıyorum prof fln fark etmeden parasını çoktaan çıkartmış garibim sigortam

Canıııım şaşırıyorum İnanki bende yaptırırım böyle giderse ama medicana grubuna çok işlemiyor onlar her türlü para alacak yer buluyor zjdjdj

Ayy nasi hangi firma hastane bize de soyle kızzz sartlari var mi devletten umudu kesersem buda kosede dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…