Ankara Koru hastanesinde bence de mükemmel bir doktor Ankara da yaşasaydım ona gitmek isterdim çok şefkatli, güleryüzlü, tatlı dilli doktor gibi doktor valla:)Öyle mi özelde mi devlett mi bakım.bi :)) hangi hastanede acaba buna bı gidim.de randevu aldım.artik inşallah hiç gerek de kalmaz doktorlara Rabbim.sen hamliesin bize dua et senin duaların kabul olur can
Koru doktordan doktora ayri fiyatmi veriyor acaba bana 580 demistiAnkara Koru hastanesinde bence de mükemmel bir doktor Ankara da yaşasaydım ona gitmek isterdim çok şefkatli, güleryüzlü, tatlı dilli doktor gibi doktor valla:)
Grçi ayrılmış olabilir ordan Profilinde adres 1071 plaza kızılırmak mahallesi diyorAnkara Koru hastanesinde bence de mükemmel bir doktor Ankara da yaşasaydım ona gitmek isterdim çok şefkatli, güleryüzlü, tatlı dilli doktor gibi doktor valla:)
Kuzum ayrılmış olabilir ordan kendi muayanesinde bakıyor olabilir yanlış yönlendirmiyim ama kendi diyordu koru hastanesi ankara diyeKoru doktordan doktora ayri fiyatmi veriyor acaba bana 580 demisti
Çookkça aminYorgunum kuzum ya ev taşımak zorladı sanırım. Sınavlarım var bu hafta onlarla da bogusuyorum e bi yandan da ev işi zaten hiç bitmiyor
Sanırım fazla yoruldum bugün hasta gibiyim boğazım da şişmiş
İnşallah Rabbim zorunu kolaya çevirsin kusum
Valla bilemedim.ki demin aradım namaz dan önce işte yeni yani :) öyle dedilerKoru doktordan doktora ayri fiyatmi veriyor acaba bana 580 demisti
Aynen kuzum ya bakalım hiç gerek kalmaz inşallahEvet bana da uygun geldi hadi bakalım inşallah hiç gerek kalmaz Rabbim en kısa zamanda hepimize versin canim700 de bayağı varmış ya bide tahlil vs düşününce her gidis gelis bin liradyi geçer ya
Simdi babamla konustum babam saglik bakanliginda sehir hastanesinin bashekimin ayri ozel kisilere baktigi muayenehanesi varmis ordan randevu alcak hadi hayirlisi alabilirse iyi olurValla bilemedim.ki demin aradım namaz dan önce işte yeni yani :) öyle dediler
O zaman yumurtlama günümüzde aynı olabilir benim 23 haziran ovülasyonAna benimde bugün bitiyor=)
İnşallah canım benim amiiinÇookkça amin
Ahh ne kadar iyi anlıyorum bittim dediği an insanın o an ama dünya meşgalesi bitmiyor ki asla bitmez yine de sağlık olsun her iş hal oluyor çook geçmiş olsun bizler küllerinden tekrar doğarızçünkü güçlüyüz en yakın zamanda atman dileğiyle yorgunluğunu..
Bende pko yok ama yumurtalıklarım çalışmadığını soyledı trıodlarımdan dolayı ıns çok tesekur ederımkalan çok kişi var pkoyu hafifleten bir ilaç umarım iyi gelir
Ben valla 3 küsür doğum artı tamamlayıcı sigorta yaptırdım bu fiyatlara baktıkça iyi ki diyorumKızlar bu muayneye ücretleri nedir böyleeŞaştım kaldım medicana Hastaneler grubu doçent doktora muayne oluyorum 230 TL veriyorum muayne ücreti şaşırdım inanın
Yoo sadece bugün iliski olmasın yarın akşam baslayın dedi kuzum- Janna - kuzum yumurtaların hayırlı olsun iğneden sonra tek ilişki mi önerdi doktor yani bir gün mü olacak sadece
Hamileliğe engel değilmiş ama gebelik oluştuğunda bebeğin zihinsel gelişimini olumsuz etkiliyormuş önceden önlemini alman iyi olur canımBenmde 5 bucik olmus yarin doktor ilac vericek buyuk ihtimal
Anladım kuzum tamamYoo sadece bugün iliski olmasın yarın akşam baslayın dedi kuzum
Hahahahahah ay güldürdün beni yaYarın akşam bizde fight baslıyo artık şükür
Canıııım şaşırıyorum İnanki bende yaptırırım böyle giderseBen valla 3 küsür doğum artı tamamlayıcı sigorta yaptırdım bu fiyatlara baktıkça iyi ki diyorum5 kuruş ödemeden girip çıkıyorum prof fln fark etmeden parasını çoktaan çıkartmış garibim sigortam
Ayy nasi hangi firma hastane bize de soyle kızzz sartlari var miBen valla 3 küsür doğum artı tamamlayıcı sigorta yaptırdım bu fiyatlara baktıkça iyi ki diyorum5 kuruş ödemeden girip çıkıyorum prof fln fark etmeden parasını çoktaan çıkartmış garibim sigortam