Sürekli para para para ...

Benim babam da ailesine çok verirdi annemin altınları eline geçen paraları ailem derdi hep ya biz çocukları zorluklar içinde büyüdük .Babama kizamam ama evlatları varsa evi varsa başta ondan mesuldur bir adam ha durumu iyidir verir ama konu sahibesinin eşi abartmış yazık kadına hamile kalsa hastane bile dünyanın masrafi

Kardeşler için aynı fikirdeyim koca adamlar para isterken utanmalilar ama anne de yük oluyorsa diyecek söz yok fikrimce

Benim babam da ailesine çok verirdi annemin altınları eline geçen paraları ailem derdi hep ya biz çocukları zorluklar içinde büyüdük .Babama kizamam ama evlatları varsa evi varsa başta ondan mesuldur bir adam ha durumu iyidir verir ama konu sahibesinin eşi abartmış yazık kadına hamile kalsa hastane bile dünyanın masrafi

Herkes kendi tecrubelerine göre degerlendiriyor konuyu. Siz de doğru düşünüyorsunuz saygı duyarım. Belki bende sıkıntıya düşsem farklı düşünürdüm. Ben simdi diyorumki annem yaşasaydı da ömrümü verseydim. Onunda annesi işte gönlü hoş olsun...

Eşi ayrı başka şehrde yaşıyor . Konusmadgm şey kalmadı

Durumunuz varsa tabi ki verin ama evlatlarinizdan kismayin lütfen

Harca harca ki biraz zorlanıp seni anlasın bende başta aciyordum ama sonra harcadım valla

Okurken tansiyon sorunu yaşayacaktım resmen. Tövbest.

Eşi ayrı başka şehrde yaşıyor . Konusmadgm şey kalmadı

Canim o Zaman annesine baksin kardeslerine yardimi kessin yoksa onlar 30 yasina Gelene Kadar bakmak zorunda kalir ,kardesler hasta degil bakima muhtacta degilseler mutlaka is bulup calismalilar ,insallah meslekleri vardir yoksa bile is konusunu hafife almayin is bulsunlar kendilerine nerde olursa olsun ,baksinlar calismak nasil oluyor Hazir parayi yemesi kolay oluyor degerini bilmezler.

Eşiniz de artık bezmiş sanırım...Ailesi vicdanına vuruyor. Onu işleyin alttan alta kardeşlerinin çalışmamasından dem vurun vs. Asla hiçbir harcamanızdan kısmayın, batacaksa da eşinşz düşünsün anlayış falan göstermeyin o da bir süre sonra vaz geçer inş.
Herkese, bütün akrabalara dert yakının anlatın çok borcumuz var ele güne duyura duyura
İşe giip çalışmaya falan da kalkmayın, aileniz asla yardım etmesin
En kısa zamanda eşinizi borca sokun ev araba vs.

Iyi de çalışmaya bir yerden başlamalılar

30 yaşında tecrübesize kim iş verir

Kısa zamanda bunu eşinize anlatın yarın öbür gün evlenmeye kalkarlar nasıl olacak bu iş

İşsiz adama kız vermezler deyin ben olsam terk ederim bir Balta'ya sap olamamış diye dalga geçerler diyin

Parayı söylemeden iş öğrenmeyi meslek edinmeyi vurgulayın

Kv ye de anne işleri olsun biz gerekirse yardım ederiz ama hiç birimiz baki değiliz bak senin işin olsaydı böyle olmazdı bir de onlar erkek yarın kızların kapısına nasıl gideriz diye acitasyon yapın

Eşiniz parayı kesemez gibi iş bulun çalışın ben de size bilezik alayım desin yatırım olur düğün dernek vs desin azıcık ev iş sahibi olmanın nimetlerini anlatsın

Arabamız var kredi çektik yarısını onu ödüyor uz suan onun haricinde anneside ben öderim diye 750 tl aylık ödemeye 10 milyar kredi çekti şimdi ödemiyo onuda oduyoruz

O benim canım sabahın köründe kalkıyor gdiyorduk ise pazar günü bile bugün de çalışıyor suan . Nasıl acimadan uzulme den istiyor harcıyor anlamıyorum geçen üzüntümden ağladım ya
Eşin için fedakarlık yapma ki anlasın zorluğu böyle adamların arkasında hep zavallı kadınlar var annem ve babam da bole yaslandi hala aynı

Eşin hayır diyemeyen tiplerdenmiş.
Böyle giderse evinize, maaşınıza haciz gelir.....son tahlilde de hapis kararı bile çıkabilir.böyle şeyler başınıza gelince mi eşinizin kafasına dank edecek gerçekler

Kimse kusura bakmasın benim ailem de beni okuttu, büyüttü, meslek sahibi etti.
Hem de ele güne muhtaç etmeden.
Evlendim bir kuruş beklemez, babam olmadığı halde annemden bir gün ihtiyacım var cümlesini duymadım.
Ben zorla eline nadiren üç beş kuruş veririm onu bile almak istemez.
Utana sıkıla kabul eder.
Arayıp isteyen, hele de sigara gibi keyfi alışkanlıkları için evli barklı evladına yük olan insanları asla anlayamam!
Bir de şu yaş 18,20 olmuş koca kazık kardeşler abi üzerinden geçinmeye devam eder ya ona hiç ermez aklım.
Git yarım zamanlı da olsa çalış, harçlığını çıkar yahu.
Parazit gibi yaşamanın adını kardeşlik, analık koyup yüzsüz yüzsüz ömür tüketiyorlar.
Ayıp vallahi!
Utanmak, kendine yetmek ne güzeldir oysa.

eşinin durumu iyiyse ve ailesine bakmak istiyorsa bırak baksın ama her dediklerinide yapmayın belli bir miktar para verin ayda onunla geçinsinler. sizde ne kadar verdiğini bilirsiniz. kendindende hiç bişeyi kısma derim sonuçta senin eşin senin paran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…