Esim kari koca kuzenlerimde 14 gun kalmis,garip hissediyorum,şimdi küslük var

Onlarda yiyip içip kalıp 14 gün ben onunla konuşmuyorum diye kuzenimi engellemiş,hoş bu kadar düşkunse bana borcumu yıllardır odemiyordu,yıllardır kizginim,bir kalemde engelleyecekse neden 13 yıl bunlara zaafı vardi
Ne anlatıyorsunuz….

Eşin orda kaldıktan sonra para olayı olup küstün, öncesinde küs değildin ki.
Yazdıklarını oku istersen..

Kuzenin ve eşin arayıp burda kalıyorum demesi gerekiyor.

Birde kiz kuzenin de mi erkek kuzenin de mi kaldı anlamadım.

Kuzeniyle evlenen her haltı yer. Konu paraya nasıl geldi. Güven sorunu yaşıyor olman daha büyük bir mesele degil mi?
Kuzenlerimden çıkmaz istemiyor 14 yıldır evliyiz 2 3 yıldır çok samimiler ,çocuklar iyi anlaşıyor,alıp çocukları gider,sen dinlen der bana,çocuksuz gitmiş 14 gün kalmış, yahu bu kadar seviyordun bu aileyi neden bir kalemde engelledin,keşke 13 yıldır zaafını da engelleseydin be

Ne anlatıyorsunuz….

Eşin orda kaldıktan sonra para olayı olup küstün, öncesinde küs değildin ki.
Yazdıklarını oku istersen..

Kuzenin ve eşin arayıp burda kalıyorum demesi gerekiyor.

Birde kiz kuzenin de mi erkek kuzenin de mi kaldı anlamadım.
Kız kuzenle erkek kuzen evli,ben erkek kuzenimle kardes gibi buyudum,kız kuzenimle samimiyet yoktu benden 7 yas kucuktu

Engelleyen eşim,saydıran erkek kuzenim, kız kuzenim arada kaynadı bir yandan uzaklasmalari tabi hoşuma gider,ama çocuklar ne olduğunu bilmiyor sürekli oğlum ogluna istek atıyor insagramdan

Erkek kuzenim ve kız kuzenim evli, biz üçümüz kuzeniz,eşim yabanci
Amanın bende bi yerde zaman kayması gibi anlamıyorum anlamlandıramıyordum okudukları mı…
Biz göçmeniz asla akraba evliliği olmadığı için konunda bi yerde takılıp kalıyordum.

Ay daha fecahat olay… 2 sinden biri aramıyor, eşiniz aramıyor. Benim midem bulandı bu işten…

Karı koca demek ki 6000 doları vermemek için çabaladılar. Daha da vahim…

Kiz kuzeni kuzeniyle evlenmis ya. Kuzenine bakan kuzeninin kocasina da bakar. Bunlarin ahlaki normlarinda bi sıkıntı var. Ne oldu acaba para bahane gibi.
Biz göçmeniz akraba evliligi yok bizde okuduğumu da anlamıyorum. Bi boşluk oluyor ama ne diyorum.
Konu sahibi de hissediyordur konunun sadece para olmadığını…

Biz göçmeniz akraba evliligi yok bizde okuduğumu da anlamıyorum. Bi boşluk oluyor ama ne diyorum.
Konu sahibi de hissediyordur konunun sadece para olmadığını…
İnanın cok uc şeyler değil nasıl anlatayım birsey yapmazlar eminim o konuda birsey hissetmedim, ama duygusal aldatma düşündüm uzun süredir bu şekilde, bazen hiç düşünmedim bazen cok düşündüm,bu engelleme olayı tamam para konusu.demek istediğim bir kalemde silecekse neden önce değil,kuzenim cok para para dedi eşim sinirlendi galiba ,ama engellemek nedir,kuzenim boyle şeyleri sevmez,cocuklarini karisini çekti bizden,bu şekilde olması üzdü beni ,tam anlatamiyorum

İnanın cok uc şeyler değil nasıl anlatayım birsey yapmazlar eminim o konuda birsey hissetmedim, ama duygusal aldatma düşündüm uzun süredir bu şekilde, bazen hiç düşünmedim bazen cok düşündüm,bu engelleme olayı tamam para konusu.demek istediğim bir kalemde silecekse neden önce değil,kuzenim cok para para dedi eşim sinirlendi galiba ,ama engellemek nedir,kuzenim boyle şeyleri sevmez,cocuklarini karisini çekti bizden,bu şekilde olması üzdü beni ,tam anlatamiyorum
E o zaman tek nedeni kaldı, 6000 doların üzerine yatamadığı için koparttı ilişkiyi.
Anladığım kadarıyla konfor alanlarına düşkün… insanlar alttan alta maddi sömüren insanlar vardır…
6000 dolar az parami vermek işine gelmemiştir.

Bir önceki konun " Kocam kuzenime gönlünü mü kaptırdı" herkes o konuda kocana hak vermişti. Ne demek istiyorsun vs vs. diye. Ama ben konuyu okuyunca kocandan bir cacık olmadığını anlamıştım. Kuzenin de normal değil. Ayrıca senden habersiz 14 gün kuzende kalıp sana hiç haber vermeyen kuzen ve kocan da hiç normal değil. Senin de zırt bırt şüphe duyup "Acaba kocam kuzenim arasında aşk mı var" düşüncesi ile kendini yiyip bitirip sonra da kuzenimle aramız bozuldu deyip ağlamam zirlaman da çok garip. Madem rahatsızsin görüşmeyeceksin. Kuzenin de olsa aranda mesafe olacak. Kuzeninin kocası da b.ktan. Çok b.ktan ilişkileriniz var. Bu şekilde yaşanmaz. Böyle hayat olmaz. Her şeyin bir sınırı vardır. Siz de sınır mınır yok.

14 gün çok uzun kuzende kalmak için. Evi varmış adamın bir de. Daha da saçma. Sizin yakın bulduğunuz akrabanızdır, tamam, size söyler kalmadan önce. 6. gün öğreniyorsunuz. Saygı probleminiz var aranızda.
Para aranıza giriyor. Eşinizle de insanlarla da. Ekonomi kötüleştikçe ahlaksızlık artar denir. Kimse birbirine borcunu ahlak sorunu olarak görmüyor. Uzun süre görüşüyorsunuz buna rağmen.
İyi olmuş küsmüş olmanız. Eşinizle kuzeniniz için düşündükleriniz belki gerçektir bilemeyiz. Ama bir şey görmemişseniz ayıp öyle düşünmek. Siz de kadının kocasıyla yakınmışsınız. Yani diğer kuzeninizle. Bunlar olabilir.

X