Sürekli para para para ...

eşinizin maaşı nekadar?

Aynı kendi babamı görür gibi oldum sinirim bozuldu )
Benim babam da amcaniz bir yana dünya bir yana derdi

Bir de eşimiz sonuçta ek iş vs yapacağına bu imkanları kardeşlerine öğretsin

Eşiniz okumuş onlar okumamış mı

Ya da geçerli bir mesleği mi var yani onların eksiği ne de çalışmıyorlar

Eşiniz kendine ek iş bulacağına onlara iş bulsun

Herseyin fazlası zararmis tatlim ama evde 2 tane yetişkin var ve bu insan evlenmis evini ayırmış yarısı olsa iyi tamamina bakıyor ama canim vermeyince beddua etmesi ne demek allah aşkına ben böyle saçmalık görmedim hiç vermesin demiyorum ama yükü üstlerine yıkmaya ayip

Aynı kendi babamı görür gibi oldum sinirim bozuldu )
Benim babam da amcaniz bir yana dünya bir yana derdi
babamda amcam ikinci eşinden boşanamamıştı,boşansın diye para verdi avukat vs için..o parayıda harcamış..

3 bin ek işte yapıyo ama

ne yap et,guzellikle aklina girip ev almaya ikna et esini.
kredi cekip maasi eve bagladiginiz mi isteselerde verecek paraniz olmayacak.
olmayani da yaratacak hali yok adamin.
hem boylece ev sahibi olmus olursunuz.

Bu nedir ya bütün erkeklerde bu var sanırım benim erkek arkadaşımda da öyle bir meyil var ama izin vermicem evlenince, sonu yok böyle şeylerin.
Kendilerinin bir aile olduğunu kabul edemiyorlar sanırım. Çok zor durumlar hariç sürekli ailelere yardımı doğru bulmuyorum

bırak arkadaşım babamda amcamda allah korusun bizi gömerler..elindeki parasını alıyor kadın gibi kapris yaparak vermezsse yüzüne kapatıyor..biz isteyemeyiz ne bileyim utanırız..
Onları böyle yapan babalarımız maalesef
Benim kp de ilk başta evlatlarım der onu çok severim Allah da ona bol bol veriyor

Onları böyle yapan babalarımız maalesef
Benim kp de ilk başta evlatlarım der onu çok severim Allah da ona bol bol veriyor
o açıdan şanslısın benimde eşim iyi allah razı olsun ama babadan şansızım..maalesef hayat böyle hiçbirşey dört dörtlük olmuyor..

Her ailede bi asalak mutlaka var yapışırlar insana kan emiciler koca koca adamlardan hic utanmada yok para istemeye karşı
kız amcam 50 küsür yaşında babamda 65 ..annem rahmetli oldu..babama diyormuşki..bende senin bir evladınım:)gelmiş 50 küsür yaşına..

Cözümü cok basit aslinda, annanem derdi hep erkegin iki kasigi varsa birini kiracaksin diye.
Yani o maas eve girer girmez su lazim bu lazim deyip elinden alacaksin paralari. Bu durumda diger aileye para kalmicak aldigin paralarida gizlice biriktir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…