Sürekli para para para ...

Okuduğum kadarıyla kardeşleri erkek ve okumuyorlar. Aslında eşiniz evlatlık galiba yoksa bir anne diğer çocuklarına kıyamayıp ; diğeri evli olduğu ve ek iş yapmasına rağmen neden sömürür ki bu kadar??
neden diğer çocuklarına abiniz yolluyor zaten çalışmasanızda olur der? Eşiniz ve annesi o gençlere ne kadar kötülük yapıyorlar farkında değiller . Okumadıktan sonra bir erkek 18 yaşında işe başlamalı diye düşünüyorum yani doğanın kanunu bu. Kaldı ki bazı insanlar okurken bile çalışıyor ihtiyacı olsun, olmasın.

Bu sorunu bıçak gibi kesme imkanı şu durumda yok gibi görünüyor. Ama bu şekilde parca parça verdikçede yapılanın farkına varılmayacaktır. Bence eşiniz annesi ile konuşup Anne sana Aylık şu kadar para veriyorum bunun ile bir ay idare edeceksin bir ay başka para veremem desin. Ama kesin kararlı olsun. Örn. Aylık 1.000 TL vercem gibi. Para olmayınca çocuklarda çalışacaktır mecburen. Kararlı olursa eşiniz başarır.

Aileye yardım edilir ama bu şekilde değil.
Ev/ araba borcuna girin. Böylece eşiniz biraz daha sınırlı davranır.

benimde derdim aynı arkadaşım eşim çalışıyor 3 erkek kardeşine o bakıyor çalıştıkları halde,annesinin evinin faturaları sigaralarına kadar eşim alıyor bende bıktımm artık hele eşimin bir küçüğü kaynım yani sanki sakıp sabancının torunu bir kıyafetler alır markaaaa benim eşimde kendine hayatta kıyamaz ben para istedimmide yokkk.daha 5 sene ömrümm bitti çalıştırmadı beni neler neler ama şimdi işe girdimm çok şükür arabamıda aldm kimseye muhtaç değilim işin o yönünü unuttum inanki eşime olan zıtlığım gitti .keşke sende çalışabilsen

bence siz ev alın başka türlü ailesinin borcunu ödemekten kurtulamazsınız. keniniz borca girin ve hiç para biriktiremiyoruz deyip ağlayın millete öyle sizden istemezler belki

bence burada eşinde suç hiç kusura bakmasın istediği hakareti etsinler para falan vermeyecek. ihtiyacı olana yardım edilir o ayrı ama siz resmen tavuk gibi yolunuyorsunuz ayıp denen bişey var.

Merhaba gerçekten zor bir durumun içindesiniz yani bir anne nasıl bu kadar yavrusunun sırtına yük yükler anlam vermedim açıkçası.Yani doğalı çocuklarına hemen iş bulun bu abiniz bize daha nereye kadar bakacak demesi olmalıydı.ve oğlu para verdiği anda onların gözünün önünde vermek istediği an oğlum bunlarda işe başlıcak veya sen bir yandan bakıştır demesi lazım...En büyük suç eşinizde o hala sorumlulukların farkında değil sanırım ama olmalı siz bunu yüksek sesle değilde yumuşak bir şekilde konuşarak özellikle kardeşlerinin ergen oldugunu ve çalışması gerktiğini vurgulamalısınız.Anneye gelince ek iş yapan çocuğundan veya kardeşleri farketmez ama öncelikle ANNE sigara bitti al demesi ne acı herşeyleri tamam ama sigaram biiti al ne demek ya !!!gerekirse bırakırım sigarayı o bir lüks neticede. oğluma yük olmamak için verdiği parayı pazar parası yaparım mantığında birikim yapması lazım vea diğer ihtiyaçlarını,çok zalimce .....asla kv ile konuşmayın bence bukonuyu inşallah kendi anlayacak neyaptığını.Tabiki bir evlat annesine yardım etmeli kimse karşı gelemez o anne evlat ilşkisi fakat bu denli ileriye gidecek ve borç batağına sürükleyecek kadar değil....

Evlenmeden once konusulmus muydu bunlar?esinin ailesine bakma zorunlulugundan haberdar miydin?

konu sahıbı ben degılım ama cevap vermek ıstedım.. Destek olmak ayrı sey o eve tumuyle bakmak ayrı sey.. Hemde guclerı kuvvetleri yerindeyken..

üzülme sen de harca. o veriyorsa o düşünsün

Yorumları okudum kimi ailesine bakması güzel bişey Demiş..Allah Aşkın'a ya! Biraz mantık! Onun ailesi sensin karısısın! Söyle kocana onların keyfi için Parasını harcamasın! Ilerde siz parasız kalırsanız onlar koşacak mı acaba? Eşini karşına al Konuş dök içini gerekirse yardım ALIN aile danışmanından. Bu Evliliği sonlandıracak sebep sen sabırlıymışsın bende Evliyim ama ben olsam Boşanma sebebi olurdu dediğim gibi. Bu konuyu çöz derim ciddi problem

Düzgünce de konuştum kavga da ettim ama onlar acken ben tok olamam diyorbi kardeşi yine arada harçlığı ni kazanıyor
öteki askerden önce çalışıyordu askerden geldikten sonra hiç çalışmadı is buluoz ara şu numarayı dio z zorla arıyor . Kv de nin anliycagni sanmıyorum deli eden zaten beni kardeslerden cok kayinvalide . Asıl en çok arayıp o para istiyor

Konuştuk ama onlar kendini toplaycaklar dendi bi türlü is bulamadıklar bu kdr evlnmedn önce bile almıyorlardi smdi aşırı artti
Canim zaten konu ne olursa olsun evlenmeden once bir olan sey evlendikten sonra bin oluyor uzuldum bu kadar yuk olmalarina senin yapabilecegin birsey ne olabilir bilemedim simdi soyledigin herseyde hakli bile olsan sen suclanirsin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…