Sürekli para para para ...

Dayanamayip yorumları okudum eşime bak insanlar ne diyor artık anla diye gülüyor beni cildirtiyor artık sinirden neymiş biliyormuş zaten .. çözümü yokmus
Nasil cözümü yok ya ben bu erkekleri anlıyorum gercekten sizin esiniz ayni benm babama benziyo ya :mad:)

Nasil cözümü yok ya ben bu erkekleri anlıyorum gercekten sizin esiniz ayni benm babama benziyo ya :mad:)

Bugün iş çıkışı gidip konuş dedim gitti konuşmuş is bulun artık demiş yarın bi iş görüşmesine gidecek umarım is olur . Ama onlar ne zmn zor da kalsalar bn vereceğim diyor . Annesinede demiş siz parayi alınca evde karımla kavga ediyorum kredi kartı borcu yaptım bir sürü zararlı ben çıkıyorum demiş . Umarım artık çalışırlar yetti ya

Allah yardımcın olsun eşin ya ev masraflarını karşılayacak yada ev kirasını her ikiside aynı anda olmaz arkadaş ya ne demek sigara parası gönder nasıl bir yüzdür kardeşlerinin anlamadım neyin kafasını yaşıyorlar ...annesine harçlık veririr ama erkek kardeşlerine ki yetişkin insanlar harçlık vermesi yok artık yani ya ailesiyle tartışıp kötü olacan yada eşinle iki yolu seç yeri gelirse bırakmakla tehdit et ...

Bugün iş çıkışı gidip konuş dedim gitti konuşmuş is bulun artık demiş yarın bi iş görüşmesine gidecek umarım is olur . Ama onlar ne zmn zor da kalsalar bn vereceğim diyor . Annesinede demiş siz parayi alınca evde karımla kavga ediyorum kredi kartı borcu yaptım bir sürü zararlı ben çıkıyorum demiş . Umarım artık çalışırlar yetti ya
İnsAllah cnm buda bir basarı ya annesi demis?

5 ayda nekadar da bikmissiniz. Sizin paranizida verseydi haklı bulabilirdim ama sizde calismiyorsunuz. " benim kocam" dediniz ya o adam " onun oglu" . Evlilikler geçici olabilir ama ana- ogul ilişkisi kalıcı. Annesini kardeslerini sokağami atsin? Biraz merhamet diliyorum size. Bende kv sevmem ama benim esimde maddi destekte bulunur hicbirseye Hayır demez. Böyle olmali zira bende ogul büyütüyorum.
aileler elbette birbirine zor zamanda yardım edecek .
İnsanlığın gereği budur ama karşımızdaki insan her kim olursa olsun isterse öz kardeşimiz olsun isterse emek vermeyen hazır yiyen asalak biri ise yardım ederek aslında kötülük yaparız farkında olmadan o insana .
Çalışan emek veren insana elbette yardım edilir ama yan gelip yatan insana da yapılmamalı .
Haa bu işlerin de oğlu kızı yok .

Allah korusun büyük konuşmak istemiyorum ama bu konu evliliklerin yıkılma sebeplerinden biri. Tamam anne muhtaç olur bakılır ama bu ne böyle? Evin kirasını öde, annenin çektiği keyfi krediyi öde, kardeşleri yedir, içir, giydir.. Böyle şey olabilir mi? Aynı evde yaşasaymışsınız (!) masraflar teke düşermiş. Bu son dediğimde ciddi değil ironiydi yanlış anlamayın ama ben böyle düşüncesiz anne olacağına olmasın diyorum. Siz evlisiniz, ailesi artık sizsiniz! Neden sizin rızkınızı yediriyor ki eşiniz? Siz eminim kıyafet alırken bile iki kez düşünürken neden onlar har vurup harman savuruyorlar? Siz neden pazarları kocanızla el ele gezemiyorsunuz? Önce bunları sorun ve eşinize onunla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Hakkınıza giriyorlar kim ne derse desin, hakkına giriyorlar. Sen kocam da kocam diye düşünürken ne eşiniz kendini düşünüyor ne de annesi, kardeşleri. Gerçekten çok üzüldüm ama bu durum düzelmez. Alıştırmış bir kere.. Boşa dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye. Daha 5 ay olmuş evleneli yaşadığınız strese bakın.. Allah kolaylık versin ne diyeyim.. Sabrınıza da hayranım ben çeker giderdim, hem çok kıymetli kocam daha az yorulurdu hem de annesi mutlu olurdu ne diyim.. Böyle şey olmaz. Günah ya vallahi günah..

Erkek evladı doğurdum diye hava atarlar ama iş çalışmaya, mesleğe
gelince evladın hayırlısı ondan belli olur ,iş sahibi mi eğlencede mi diye erkek evlat
kaynanan çok bencil

Erkek evladı doğurdum diye hava atarlar ama iş çalışmaya, mesleğe
gelince evladın hayırlısı ondan belli olur ,iş sahibi mi eğlencede mi diye erkek evlat
kaynanan çok bencil

Yuh artik ne bicim anne babalarmis insan utanir kazik kadar 2 ogullari varken evlerinde sizdenmi bekliyorlar ben coktan bu olayi bastan sonlandirirdim alismislar artik niye calissinlarki eknek elden su gölden oh ne ala

X