Allah korusun büyük konuşmak istemiyorum ama bu konu evliliklerin yıkılma sebeplerinden biri. Tamam anne muhtaç olur bakılır ama bu ne böyle? Evin kirasını öde, annenin çektiği keyfi krediyi öde, kardeşleri yedir, içir, giydir.. Böyle şey olabilir mi? Aynı evde yaşasaymışsınız (!) masraflar teke düşermiş. Bu son dediğimde ciddi değil ironiydi yanlış anlamayın ama ben böyle düşüncesiz anne olacağına olmasın diyorum. Siz evlisiniz, ailesi artık sizsiniz! Neden sizin rızkınızı yediriyor ki eşiniz? Siz eminim kıyafet alırken bile iki kez düşünürken neden onlar har vurup harman savuruyorlar? Siz neden pazarları kocanızla el ele gezemiyorsunuz? Önce bunları sorun ve eşinize onunla vakit geçirmek istediğinizi söyleyin. Hakkınıza giriyorlar kim ne derse desin, hakkına giriyorlar. Sen kocam da kocam diye düşünürken ne eşiniz kendini düşünüyor ne de annesi, kardeşleri. Gerçekten çok üzüldüm ama bu durum düzelmez. Alıştırmış bir kere.. Boşa dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diye. Daha 5 ay olmuş evleneli yaşadığınız strese bakın.. Allah kolaylık versin ne diyeyim.. Sabrınıza da hayranım ben çeker giderdim, hem çok kıymetli kocam daha az yorulurdu hem de annesi mutlu olurdu ne diyim.. Böyle şey olmaz. Günah ya vallahi günah..