Kocamla yildizlarimiz barismadigi için 14 yıllık evlilikte sürekli sorunlar yaşadık, ailesi beni sevmedi,sonra maalesef iflas ettik,şehir değiştirdik..
Kız kuzenim ve erkek kuzenim bizden1 yıl sonra evlendiler,onlarla samimi olduk,ben erkek kuzenimle kardes gibi buyudum ama kiz kuzenimle yas farkimiz var diye çok samimi degildik,benden 7 yas kucuk, iflas süresince kız kuzenim bize destek oldu, onunda bazen başı davalarla derde girdi.. Esimde (bize destek oldu diye )kimi zaman jestler yaptı kimi zaman onlara imkanlar sağladı,ama bu süreçte ben ve erkek kuzenim yıprandık, erkek kuzenimle artık birbirimizi aramamaya başladık,senin yüzünden sizin yüzünden başımıza iş açıldı deyip kızardı...
Şimdi davaların bir kısmını kazandık bir kısmını galiba kaybedeceğiz,eşim psikolojik olarak çok etkilendi,bir gün erkek kuzenimi arayip"Mersin'e avukatla konusmaya geldim,ben iyi değilim arabayi bir yere çarparım bu gidişle" demiş erkek kuzenimde esimi evlerine cagirmis,eşimin kuzenlerimin olduğu şehirde miras kalan evi var bu arada ek bilgi...Ben eşimin kuzenlerime gittiğini neredeyse 6.gun falan öğrendim, ben sandım ki miras kalan evinde..meğer adam 14 gün orada kalmış yatılı...kız kuzenimde bana birsey demedi,2 cocuk 2 yetişkin 1 de benim eşim..kız kuzenimle eşim yeri gelmis çocuklar okula gidince tek bile kalmışlar evde,tamam bir şey yapmışlar demiyorum,ama benim o şehirde annem var kardeşlerim var ,neden hiç gitmemiş,sorduğum zaman orada rahat ediyorum dedi,onlara ayrı bir zaafı var..esim erkek kuzenime" ben yoğunum Feyza 'ya dolar borcum var, sana para veriyorum bunlara dolar al Feyza ya ver"demiş,yani bana, Feyza benim..erkek kuzenim Feyza dolarını aldım içinden 6000 dolarını borç verdi dedi,bende yok dedim,esime söyledim, eşim biraz idare etti kuzenimi,aslında onlara yakın davrandı,ama ben inat ettim vermedim paramı,eşim erkek kuzenime "Feyza'nin parasıni ver Feyza benimle konuşmuyor" deyince erkek kuzenim alay etmiş eşimle, korkmayın veririm 6000 dolar olay oldu falan demiş esimde erkek kuzenimi engellemiş
Erkek kuzenim "gerizekali beni engelledi" dedi,bende eşime bir sinirle sana gerizekali diyor gerçekten de geri zekalısın dedim,Ben bu süreçte çok yiprandim eşim benden paralar aldı vermedi falan ona çok kizginim,şimdi erkek kuzenim asla eşimle benle görüşmek istemiyor, küstü, karisini cocuklarini çekti bizden,bir yanım zaten kocani kiskaniyordun iyi oldu diyor bir yandan vicdanim iyi değil,sizce tekrar barışma olur mu?arada kaldım arkadaşlar, yorumlar misiniz?