Esim kari koca kuzenlerimde 14 gun kalmis,garip hissediyorum,şimdi küslük var

Ya ben sizi hatırladım,kişileri değiştirip milyon farklı üyelikle milyon defa konu açıyordunuz. Kuzenleriniz olmuş şimdi de. En son hatırladığım erkek kardeşinizin karısıyla ilgileniyordu eşiniz. Memlekette anneden kalma evi vardı eşinizin. Ben balık hafızamla bu kadar hatırlayabildim. Kıdemli arkadaşlar fazlasını da hatırlar eski üyeliklerinizi falan.

Eşinizi boşamayarak hata ediyorsunuz. Bariz şekilde abinizin eşiyle yatıp kalkıyor adam,siz de yıllardır zengin kocadan olmamak için kendinizce çabalıyor hikayeler yazıp duruyorsunuz burda
Ay bu “kocamla gelinimiz” temalı 1725818 tane konu açan arkadaş mı?

Bu eşi o kadına açılmıştı sonra kadın hatta altın buldum benim olacak demişti de kocası abisi karısı hatta çocuğunu da götürmüştü tatilyapmışlardı eşi de vardı kadının bizim konu sahibini almamışlardı o konu mu?
Evet bana öyle geldi

Gelin kuzen mi oldu şimdi?
Kocan 14 gün gelinin evinde mi kalmış mi kalmış bak sen. 🫠
Siz zaten boşanmıştınız, ortada koca da yoktu en son.
Neyse küsmüşler en azından ama seninki fazla dayanmaz gelinin hasretine benden söylemesi.

Siz daha önce buraya konu acmistiniz hatta daha dün okudum ben de yorum yapmışım.

Eşiniz ve siz iş kurup bastırmış yüklü bir borca girmistiniz (konuda 25 milyon yazıyordu) kız kuzenin babası size kefil olmuştu baba ölünce doğal olarak kıza geçmişti borç kuzen hakkında dava açılmıştı vs hatta arabasını devretse sorun ortadan kalkacak yazmistiniz kızın banka hesaplarında da sorun vardi (bloke gibi) hatta o dönem eşiniz 1000 tl doğal gaz parasını almadı diye canınız sıkılmıştı ki birçok kişi eşinizi haklı bulmuştu.

Şimdi de 6000 dolar olayı var eğer borçlar ödenmediyse ve kızın hakkinda ki davalar dusmediyse geri vermemekte haklı değil mi sizce.

Eşiniz bir evde kalıyor ve haber vermiyorsa bu eşinizin sorunu başkalarını suçlamayın.

Kendi kuzeniniz ve eşiniz aynı evde yalnız kaldılar diye aklınıza nasıl böyle bir şey gelir. Size söylememeleri daha büyük hata.
Erkek kuzeni ve kız kuzeni evlendiği için olabilir belki. Aile içinde herkes birbirine yan gözle bakıyor gibi hissettim. İnsan kuzeniyle evlnir mi?🤦🏻‍♀️

İnanın cok uc şeyler değil nasıl anlatayım birsey yapmazlar eminim o konuda birsey hissetmedim, ama duygusal aldatma düşündüm uzun süredir bu şekilde, bazen hiç düşünmedim bazen cok düşündüm,bu engelleme olayı tamam para konusu.demek istediğim bir kalemde silecekse neden önce değil,kuzenim cok para para dedi eşim sinirlendi galiba ,ama engellemek nedir,kuzenim boyle şeyleri sevmez,cocuklarini karisini çekti bizden,bu şekilde olması üzdü beni ,tam anlatamiyorum
Ne kadar geniş insanlarsınız.Hem eşinle kuzenin arasında duygusal bir şey olduğumu düşünüyor,yalnız kaldıklarında bir şey olmaz diyorsun.Şimdi ayrı düştünüz diye üzülüyorsun.
İnsanın hayatta biraz duruşu olur Allah aşkına,yapmayın .Kimse kuzenim de olsa eşimle samimi olamaz,olmamalı.

Herkes konu sahibini eşini kıskandı diye yadırgamış ama kadının kuzenleri evli farkındaysanız. Hani akrabalık hassasiyeti sözkonusu değil. Bir kuzeniyle evlenen kadın, diğer kuzeninin eşine yan gözle neden bakmasın… ahlak anlayışını bilmediğiniz birini de gelip burda korumayın.

Kocamla yildizlarimiz barismadigi için 14 yıllık evlilikte sürekli sorunlar yaşadık, ailesi beni sevmedi,sonra maalesef iflas ettik,şehir değiştirdik..
Kız kuzenim ve erkek kuzenim bizden1 yıl sonra evlendiler,onlarla samimi olduk,ben erkek kuzenimle kardes gibi buyudum ama kiz kuzenimle yas farkimiz var diye çok samimi degildik,benden 7 yas kucuk, iflas süresince kız kuzenim bize destek oldu, onunda bazen başı davalarla derde girdi.. Esimde (bize destek oldu diye )kimi zaman jestler yaptı kimi zaman onlara imkanlar sağladı,ama bu süreçte ben ve erkek kuzenim yıprandık, erkek kuzenimle artık birbirimizi aramamaya başladık,senin yüzünden sizin yüzünden başımıza iş açıldı deyip kızardı...

Şimdi davaların bir kısmını kazandık bir kısmını galiba kaybedeceğiz,eşim psikolojik olarak çok etkilendi,bir gün erkek kuzenimi arayip"Mersin'e avukatla konusmaya geldim,ben iyi değilim arabayi bir yere çarparım bu gidişle" demiş erkek kuzenimde esimi evlerine cagirmis,eşimin kuzenlerimin olduğu şehirde miras kalan evi var bu arada ek bilgi...Ben eşimin kuzenlerime gittiğini neredeyse 6.gun falan öğrendim, ben sandım ki miras kalan evinde..meğer adam 14 gün orada kalmış yatılı...kız kuzenimde bana birsey demedi,2 cocuk 2 yetişkin 1 de benim eşim..kız kuzenimle eşim yeri gelmis çocuklar okula gidince tek bile kalmışlar evde,tamam bir şey yapmışlar demiyorum,ama benim o şehirde annem var kardeşlerim var ,neden hiç gitmemiş,sorduğum zaman orada rahat ediyorum dedi,onlara ayrı bir zaafı var..esim erkek kuzenime" ben yoğunum Feyza 'ya dolar borcum var, sana para veriyorum bunlara dolar al Feyza ya ver"demiş,yani bana, Feyza benim..erkek kuzenim Feyza dolarını aldım içinden 6000 dolarını borç verdi dedi,bende yok dedim,esime söyledim, eşim biraz idare etti kuzenimi,aslında onlara yakın davrandı,ama ben inat ettim vermedim paramı,eşim erkek kuzenime "Feyza'nin parasıni ver Feyza benimle konuşmuyor" deyince erkek kuzenim alay etmiş eşimle, korkmayın veririm 6000 dolar olay oldu falan demiş esimde erkek kuzenimi engellemiş

Erkek kuzenim "gerizekali beni engelledi" dedi,bende eşime bir sinirle sana gerizekali diyor gerçekten de geri zekalısın dedim,Ben bu süreçte çok yiprandim eşim benden paralar aldı vermedi falan ona çok kizginim,şimdi erkek kuzenim asla eşimle benle görüşmek istemiyor, küstü, karisini cocuklarini çekti bizden,bir yanım zaten kocani kiskaniyordun iyi oldu diyor bir yandan vicdanim iyi değil,sizce tekrar barışma olur mu?arada kaldım arkadaşlar, yorumlar misiniz?
14 yıllık evlilikte yıldızlarımız barışmadı derken ne kadar kolay söylemişsiniz. Bir iki yillik evlilik değil ki 14 koca yıl. Yıldızınızın barismadigi kocayla birkac tane de çocuk yapmışsınız. Yıldızınız barışsa ne olacaktı acaba? 🤷🏽🤷🏼

Ne kadar saçma sapan ilişkileriniz var. Kuzenlerinizi de kendi sorunlarınıza dahil etmişsiniz. Ancak burada kuzeninizin kocanızla yalnız kalmasından daha büyük sıkıntılarınız var umarım fark edersiniz.

kız kuzen ve erkek kuzeni kardeş sanmam, evdeki iki küçük çocuğu da onların küçük kardeşleri sanmam… 🤦‍♀️

Hem insanlari kullaniyorsunuz, hemde cirkin seyler düsünpyorsunuz (kuzenin donsuz kocani ne yapsin?!). Evlerden Irak ikinizde. Görüsmemekte cok haklilar

Konu başından sonuna ensest gibi. Erkek kuzeniniz ve kız kuzeniniz de birbirleri ile kuzen mi ? Yoksa biri anne tarafı biri baba tarafı mı? Yoksa iki öz kuzen mi evlendi ? Kuzen bizde kardeştir bana çok tuhaf geldi! İkincisi öz babamın evinde bile 14 gün ben kalmam ki kocam kalsın! Sizinki kuzende kalıyor bu rahatladık daha da garip. Kuzeninizle kocanızı kıskanmanız da garip! Ensestler,şüpheler bla bla iğrenç bi konu baştan aşağı

Herkes konu sahibini eşini kıskandı diye yadırgamış ama kadının kuzenleri evli farkındaysanız. Hani akrabalık hassasiyeti sözkonusu değil. Bir kuzeniyle evlenen kadın, diğer kuzeninin eşine yan gözle neden bakmasın… ahlak anlayışını bilmediğiniz birini de gelip burda korumayın.

Katilmiyorum. Bazi ailelerde kuzen evlilikler normal. Bende sevmem, ama bu o kadini ahlaksiz yapmiyor. Böyle ithamlar cok cirkin. Hem insanlari kullaniyorlar hem arkalarindan sacmaliyorlar. Evlerden irak

Ya ben sizi hatırladım,kişileri değiştirip milyon farklı üyelikle milyon defa konu açıyordunuz. Kuzenleriniz olmuş şimdi de. En son hatırladığım erkek kardeşinizin karısıyla ilgileniyordu eşiniz. Memlekette anneden kalma evi vardı eşinizin. Ben balık hafızamla bu kadar hatırlayabildim. Kıdemli arkadaşlar fazlasını da hatırlar eski üyeliklerinizi falan.

Eşinizi boşamayarak hata ediyorsunuz. Bariz şekilde abinizin eşiyle yatıp kalkıyor adam,siz de yıllardır zengin kocadan olmamak için kendinizce çabalıyor hikayeler yazıp duruyorsunuz burda
Aynısını yazacaktım. Kuzen dediği kişi kardeşinin karısı. Bazı bilgilerde değişiklik yapmış. Bariz bir şekilde kocası ve kardeşinin karısının ilişkisi var.

Yalnız kocasından bu bahsettiği para, iflas meselelerinden boşanmışlardı zaten. Adam katakulliye getirip hiçbir şey vermeden boşamıştı konu sahibini. Ama hala eşim diye söz ediyordu en son konusunda, hala daha değişim olmamış.

Son düzenleme:
Kocamla yildizlarimiz barismadigi için 14 yıllık evlilikte sürekli sorunlar yaşadık, ailesi beni sevmedi,sonra maalesef iflas ettik,şehir değiştirdik..
Kız kuzenim ve erkek kuzenim bizden1 yıl sonra evlendiler,onlarla samimi olduk,ben erkek kuzenimle kardes gibi buyudum ama kiz kuzenimle yas farkimiz var diye çok samimi degildik,benden 7 yas kucuk, iflas süresince kız kuzenim bize destek oldu, onunda bazen başı davalarla derde girdi.. Esimde (bize destek oldu diye )kimi zaman jestler yaptı kimi zaman onlara imkanlar sağladı,ama bu süreçte ben ve erkek kuzenim yıprandık, erkek kuzenimle artık birbirimizi aramamaya başladık,senin yüzünden sizin yüzünden başımıza iş açıldı deyip kızardı...

Şimdi davaların bir kısmını kazandık bir kısmını galiba kaybedeceğiz,eşim psikolojik olarak çok etkilendi,bir gün erkek kuzenimi arayip"Mersin'e avukatla konusmaya geldim,ben iyi değilim arabayi bir yere çarparım bu gidişle" demiş erkek kuzenimde esimi evlerine cagirmis,eşimin kuzenlerimin olduğu şehirde miras kalan evi var bu arada ek bilgi...Ben eşimin kuzenlerime gittiğini neredeyse 6.gun falan öğrendim, ben sandım ki miras kalan evinde..meğer adam 14 gün orada kalmış yatılı...kız kuzenimde bana birsey demedi,2 cocuk 2 yetişkin 1 de benim eşim..kız kuzenimle eşim yeri gelmis çocuklar okula gidince tek bile kalmışlar evde,tamam bir şey yapmışlar demiyorum,ama benim o şehirde annem var kardeşlerim var ,neden hiç gitmemiş,sorduğum zaman orada rahat ediyorum dedi,onlara ayrı bir zaafı var..esim erkek kuzenime" ben yoğunum Feyza 'ya dolar borcum var, sana para veriyorum bunlara dolar al Feyza ya ver"demiş,yani bana, Feyza benim..erkek kuzenim Feyza dolarını aldım içinden 6000 dolarını borç verdi dedi,bende yok dedim,esime söyledim, eşim biraz idare etti kuzenimi,aslında onlara yakın davrandı,ama ben inat ettim vermedim paramı,eşim erkek kuzenime "Feyza'nin parasıni ver Feyza benimle konuşmuyor" deyince erkek kuzenim alay etmiş eşimle, korkmayın veririm 6000 dolar olay oldu falan demiş esimde erkek kuzenimi engellemiş

Erkek kuzenim "gerizekali beni engelledi" dedi,bende eşime bir sinirle sana gerizekali diyor gerçekten de geri zekalısın dedim,Ben bu süreçte çok yiprandim eşim benden paralar aldı vermedi falan ona çok kizginim,şimdi erkek kuzenim asla eşimle benle görüşmek istemiyor, küstü, karisini cocuklarini çekti bizden,bir yanım zaten kocani kiskaniyordun iyi oldu diyor bir yandan vicdanim iyi değil,sizce tekrar barışma olur mu?arada kaldım arkadaşlar, yorumlar misiniz?

Kaşınmayın isterseniz🙄

Eşinle aranda nasıl borç oluyor?

Aynısını yazacaktım. Kuzen dediği kişi kardeşinin karısı. Bazı bilgilerde değişiklik yapmış. Bariz bir şekilde kocası ve kardeşinin karısının ilişkisi var.

Yalnız kocasından bu bahsettiği para, iflas meselelerinden boşanmışlardı zaten. Adam katakulliye getirip hiçbir şey vermeden boşamıştı konu sahibini. Ama hala eşim diye söz ediyordu en son konusunda, hala daha değişim olmamış.
Nasıl ya ?
Bu açtığı konu yalan mı?
Beynim yandı?
Boşanmışsa neden eşim diyor?

Kuzenlerimden çıkmaz istemiyor 14 yıldır evliyiz 2 3 yıldır çok samimiler ,çocuklar iyi anlaşıyor,alıp çocukları gider,sen dinlen der bana,çocuksuz gitmiş 14 gün kalmış, yahu bu kadar seviyordun bu aileyi neden bir kalemde engelledin,keşke 13 yıldır zaafını da engelleseydin
Konu sahibi hep buna benzer konular açan birisi vardı gelinleri ile alakalı, kocasının yakınlaştığını iddaa eden bu o değil mi?

X