Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O da cevap olarak
Çocuk için ılımlı olmaya çalışıyorum şansını zorluyorsun yazmış şaka gibi
Ne kadar da ılımlı bu eve gelme diyerek DNA testi yaptıracam diyerek. Yürüyen ego. Boş ego ama. Hiç cevap verme bence de. Ya da yazdıklarına dikkat et. Çocukla hiç tehdit etme. Aslında hiç cevap vermezsen daha çok kudurur iyi olur. Az ötede kudursun.

Artık ne yazarsa yazaın cevap yok
Ben çocukla konuşmak istedi diye cevap verdim bugün sadece
Muhtemelen yarın kuduracak çünkü sabah avukattan randevu aldım sabah gidiyorum
Muhtemelen avukat ta onu arar
Bu arada evet çok kibirli
Yani bana şansını zorluyorsun derken bir de avukata gitmiş olacağım herhalde bitti artık şansım umarım :)

Kültürel yapımızda maalesef böyle kocaman bir defo var. Size laf söyleyenlere aynen bu cümlelerle cebap verin, dilleri geri kaçar.
Arkadaşlar da uyarmış, yazmaman daha iyi ama yazacaksan da tehtit ve hakaretten uzak dur. Hatta numarayı engellesen iyi yaparsın, numaranı şimdilik değiştirme derim.

Kültürel erkek üstün saçmalığının canı cehenneme

Belki o zaman kendine gelir diyeceğim de bu adamın kendine geleceği yok. Boşver sen yoluna bak üzülsün üzülmesin, pişman olsun olmasın artık bunlar senin derdin değil.

Belki o zaman kendine gelir diyeceğim de bu adamın kendine geleceği yok. Boşver sen yoluna bak üzülsün üzülmesin, pişman olsun olmasın artık bunlar senin derdin değil.
Yok ben umudumu kestim iyice
Hala bana diyor ki çocuk için çabalıyorum tabi ben sıfır demek oluyorum
Onun yaptığı şeyi ona söyleyince Şansımı zorlamışım . Ama o o kadar şey söylese de kusura bakma lafını yeterli görüyor
Vay be

Evet çocuğuma kadar dil uzatan bu ahlaksız adam diyemedim adam müsvettesinden kurtulacağım . Kızımla yeni bir hayata başlayacağım , kimsenin bize en azından yüzümüze küfür etmediği, en ufak şeyde bir daha geri dönme demediği , kavgalarla kızımın sürekli alt üst olmadığı bir hayata . Bugün avukatla görüşmem var arar herhalde onu . Görev dönüşü bu eve gelmesin istemiyorum artık bi an önce bitsin bu iş hayatımı yoluna koymam gerekiyor . Umarım zorluk çıkarmaz bi an önce defolur gider

Her şey gönlünce gitsin inşallah. Bizleri de habersiz bırakma, dualarımız seninle.

Senin icin dua ediyorum inanki canım en az hasarla atlatırsınız InşAllah habersiz birakma bizi.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
İnşallah bu enkazdan kızımla el ele çıkacağım
Bu arada, benimle kavga ettiği gün , okulumdaki öğretmen arkadaşlarımın da bayramını kutlamayı ihmal etmemiş , adam bana bugün diyor ki ; eşin senden vefalı , bayramımızı aradı kutladı
Şaka gibi
Bana DNA diyor , ama benim çevremden olan insanların bayramını kutluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…