Som mesajıma cevap vermediCevap yazdıkça asabınız daha da bozulabilir, isterseniz bu yazışmaya son verin. Bu aşamada ne kadar soğukkanlı ve kontrollü giderseniz sizin için kâr.
Ne kadar da ılımlı bu eve gelme diyerek DNA testi yaptıracam diyerek. Yürüyen ego. Boş ego ama. Hiç cevap verme bence de. Ya da yazdıklarına dikkat et. Çocukla hiç tehdit etme. Aslında hiç cevap vermezsen daha çok kudurur iyi olur. Az ötede kudursun.O da cevap olarak
Çocuk için ılımlı olmaya çalışıyorum şansını zorluyorsun yazmış şaka gibi
Artık ne yazarsa yazaın cevap yokNe kadar da ılımlı bu eve gelme diyerek DNA testi yaptıracam diyerek. Yürüyen ego. Boş ego ama. Hiç cevap verme bence de. Ya da yazdıklarına dikkat et. Çocukla hiç tehdit etme. Aslında hiç cevap vermezsen daha çok kudurur iyi olur. Az ötede kudursun.
Kültürel yapımızda maalesef böyle kocaman bir defo var. Size laf söyleyenlere aynen bu cümlelerle cebap verin, dilleri geri kaçar.Bakın söyle bişey var
Bazı sözler asla söylenmemeli çünkü söylendiği andan itibaren artk yüz yüze bakacak hali kalmaz insanların
Eğer böyle bir şüphesi varsa bana sorabilirdi veya bilemiyorum parası var dedektif tutsaydı ne bileyim takip etseydi ama yüzde yüz emin olmadan bana defalarca onunla bununla düşüp kalktın diyemez çocuk kimden diyemez
Artk bana bu evliliğe geri dönüş yolu bırakmadı ki
İnanın ben zaten hep kendısını suçlayan alttan alan bir insanım yani gidiyorsam artk gerçekten o beni kaybetmek istiyordur , gitmemi istiyordur çünkü ben en katşanılmayacak şeylere bile katlanan biriyim.. işim gücüm param vardı guzel de biriyim ama on yok devam ettim yerimde başkası olsa bin defa gitmişti.. .
Şu an ,
Boşanan ben görünüyorum evet ama beni buna mecbur bırakan o
Neden kimse asıl suçluyu görmüyor
Arkadaşlar da uyarmış, yazmaman daha iyi ama yazacaksan da tehtit ve hakaretten uzak dur. Hatta numarayı engellesen iyi yaparsın, numaranı şimdilik değiştirme derim.Kendinden olmadığını düşündüğün çocuk için mi ılımlı olmaya çalışıyorsun bence gerek kalmadı artık, herşeyin üstüne benzini döküp kibriti yakıp yıktıktan sonra zahmet etme gerek kalmadı sağolçocuğu çok düşündüğün için otobüsle kaza geçirdi mi vardı mı diye mi sormadın bile . Çok düşündüğün için bu evliliğe dinamiti koyup patlattın herhalde . Neyse artk boş laf hepsi bunların
Bunu yazdım
Kültürel erkek üstün saçmalığının canı cehennemeKültürel yapımızda maalesef böyle kocaman bir defo var. Size laf söyleyenlere aynen bu cümlelerle cebap verin, dilleri geri kaçar.
Arkadaşlar da uyarmış, yazmaman daha iyi ama yazacaksan da tehtit ve hakaretten uzak dur. Hatta numarayı engellesen iyi yaparsın, numaranı şimdilik değiştirme derim.
Belki o zaman kendine gelir diyeceğim de bu adamın kendine geleceği yok. Boşver sen yoluna bak üzülsün üzülmesin, pişman olsun olmasın artık bunlar senin derdin değil.Artık ne yazarsa yazaın cevap yok
Ben çocukla konuşmak istedi diye cevap verdim bugün sadece
Muhtemelen yarın kuduracak çünkü sabah avukattan randevu aldım sabah gidiyorum
Muhtemelen avukat ta onu arar
Bu arada evet çok kibirli
Yani bana şansını zorluyorsun derken bir de avukata gitmiş olacağım herhalde bitti artık şansım umarım :)
Yok ben umudumu kestim iyiceBelki o zaman kendine gelir diyeceğim de bu adamın kendine geleceği yok. Boşver sen yoluna bak üzülsün üzülmesin, pişman olsun olmasın artık bunlar senin derdin değil.
Evet çocuğuma kadar dil uzatan bu ahlaksız adam diyemedim adam müsvettesinden kurtulacağım . Kızımla yeni bir hayata başlayacağım , kimsenin bize en azından yüzümüze küfür etmediği, en ufak şeyde bir daha geri dönme demediği , kavgalarla kızımın sürekli alt üst olmadığı bir hayata . Bugün avukatla görüşmem var arar herhalde onu . Görev dönüşü bu eve gelmesin istemiyorum artık bi an önce bitsin bu iş hayatımı yoluna koymam gerekiyor . Umarım zorluk çıkarmaz bi an önce defolur giderAhlaksız namussuz bir insanla daha fazla devam edemezdiniz zaten yazdıklarınızdan aldığım hissiyat dik duruşunuzun devam edeceği inşaallah da öyle olur zaten ayagınıza taş değmesin tez vakitte kurtulun aminnnnn
Her şey gönlünce gitsin inşallah. Bizleri de habersiz bırakma, dualarımız seninle.Evet çocuğuma kadar dil uzatan bu ahlaksız adam diyemedim adam müsvettesinden kurtulacağım . Kızımla yeni bir hayata başlayacağım , kimsenin bize en azından yüzümüze küfür etmediği, en ufak şeyde bir daha geri dönme demediği , kavgalarla kızımın sürekli alt üst olmadığı bir hayata . Bugün avukatla görüşmem var arar herhalde onu . Görev dönüşü bu eve gelmesin istemiyorum artık bi an önce bitsin bu iş hayatımı yoluna koymam gerekiyor . Umarım zorluk çıkarmaz bi an önce defolur gider
Tabi ki yazarım , teşekkür ederimHer şey gönlünce gitsin inşallah. Bizleri de habersiz bırakma, dualarımız seninle.
Inşallah herşey istedigin gibi olur canım avukat arayinca kesin çirkefleşecek ama sen güçlü bir kadınsınTabi ki yazarım , teşekkür ederim
Pişman olmasını da istemiyorum artık
Lütfen pişman falan olmasın
Gitsin
Avukata gittimInşallah herşey istedigin gibi olur canım avukat arayinca kesin çirkefleşecek ama sen güçlü bir kadınsın
Aklın yolu bir, farklı bir cevap beklenemezdi.Avukata gittim
O arayacak
Sonra geri dönecek
Çok bile dayanmışsın en sağlıklı karar bu dedi
Senin icin dua ediyorum inanki canım en az hasarla atlatırsınız InşAllah habersiz birakma bizi.Avukata gittim
O arayacak
Sonra geri dönecek
Çok bile dayanmışsın en sağlıklı karar bu dedi
Bakalım , arayacak .Aklın yolu bir, farklı bir cevap beklenemezdi.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimSenin icin dua ediyorum inanki canım en az hasarla atlatırsınız InşAllah habersiz birakma bizi.
Evet avukata da söyledim sinirlenip size de küfürler edebilir ama üzerinize alınmayın lütfen o herkese karşı böyledir dedimInşallah herşey istedigin gibi olur canım avukat arayinca kesin çirkefleşecek ama sen güçlü bir kadınsın