Ne gibi bir planı olabilir bize zarar vermek anlamında mıBence geri dönüş yapmıyor. Adamın bir planı var , adam gidici. Çocuk benim değil diyen adam boşandıktan sonra o çocuğu görmeyecek zaten , onun yolunu yapıyor. Bekar bekar gt gezdirecek ama neyse ki çok akıllı olmadığından pahalıya patlayacak ona.
Başkasi var bence, ondan evdekinin aldığı nefes batıyor.Ay ben salağım galiba Katip. Bu erkeklerin aklından geçeni anlamıyorum mu ne?
Ay valla üstüne para veririm , lütfen alsın götürsün bunu kendı basına alsın belayı ..Başkasi var bence, ondan evdekinin aldığı nefes batıyor.
Ooo bu olabilir bak. Yansıtma yapıyor adam bildiğin. Kendi yaptığını, konu sahibine yakıştırıyor olabilir. Hani o da sadakatsiz zaten deyip kolayından gitsine tutuyor.Başkasi var bence, ondan evdekinin aldığı nefes batıyor.
Ne gibi bir planı olabilir bize zarar vermek anlamında mı
Zaten gitsin istiyorum kalsın değil
Sonuç ondan çıkacak zaten yine görmesini istemiyorum ki
İstediği yerini istediği yerde gezdirsin zerre umrumda olmaz
Ben çocuğumla gideceğim tatilleri düşünüyorum şu an korku yok tetikte olmak yok
Ay valla üstüne para veririm , lütfen alsın götürsün bunu kendı basına alsın belayı ..
Allahın narsisti, özre bak, bana yakışmadı diyor hala. Sen haketmedin demiyor da. Senin gibi adama yakıştı gayet de.Aynen öyle , kendısı bin km uzakta , söylemesem ruhu bile duymaz . Aptallık bende ki herseyi anlatıyorum söylüyorum haber veriyordum .
Elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum.
İsterse kapımda yatsın boşayacağım artık onu. Bu yüzden de suçlar ama bekliyorum, ben pişman oldum barışmak istedim sen boşanmaya fırsat buldun işine geldi de , diyecek . Sanki daha önce küfürlerine , psikolojik şiddetine , evi başımıza yıkmasına rağmen herşeyi sineye çekip, hiçbirşey olmamıs gibi devam eden , her defasında kendımı ayrı kızımı ayrı psikolojik olarak toparlamaya çalışan , on sene evliliğini devam ettiren ben değilmişim gibi… her kavgadan sonra kızımın masum , melek bakışlarına , açıklama olarak , kızım bazen anne babalar tartışır sonra barışır falan gibi aptal açıklamalar yapmak zorunda kalan ben değilmişim gibi… her defasında utanıyordum şunları söylemek zorunda kalmaktan…. artık kızıma bunu söylemeyeceğim . Bu, bir daha olmayacak . Şunu söyleyeceğim ; kızım , kim olursa olsun , eğer birisi seni çok üzüyorsa , kırıyorsa , düşünmüyorsa , onu hayatımızdan çıkarmalıyız. Çünkü biz kendımızı düşünmezsek , kimse bizi düşünmez … kızıma bu defa , Bunu söyleyeceğim …
Neden kendimi aklamak zorunda kalacağım diyorsun canım inanki konunu okuduğumdan beri bir kere bile aklımdan geçmedi yapmış olacağın kendini Oyle düşünerek boşuna strese sokma senin alnın ak eşin olacak karaktersiz düşünsün bundan sonra..Numara görünür sekılde ekran görüntüsünü aldım
Tabi ki işime yarar . Avukata danıştım , anlaşmalı boşanmaya razı olmazsa şartlarımızı kabul etmezse . Manevi tazminat davası açacağız dedi . Kesin delili olmadan , böyle bişey söylemesi zaten direkt boşanma sebebi dedi . Hangi hakim olsa , çocuğu için böyle düşünmeden ağır ithamlarda bulunan konuşan bir babaya asla velayet vermez dedi . Yarın da görüşmeye gidiyorum avukata. Benim için biraz zor olacak , yani gitmek değil bu yaşadıklarımı duyduğum ağır sözleri hiç tanımadığım bir yabancıya anlatmak . Onun gözünde belki yapmıştır bu kadın , hangi erkek basit bir kavgada karısına böyle bişey der ki diye düşünür belki , beni yoran da bu zaten insanların bu şekilde düşünebilecekler ihtimali . Kendimi aklamak zorumda kalmak , ama suçum da yok. bunu bile bile gidip anlatmak zorundayım . Bu biraz ağır gelecek
Kusura bakma ne yamerhaba
Eşim gece 3 te mesaj atmış
Çok ağır konuştum , bana yakışmadı
Kusura bakma yazmış
Sağolsun kusura bakma diyor
Ne desem acaba
Ne olacak canım alt tarafı çocuğuma p..ç bana da o…spu yaftalaması yaptın , lafı olmaz aramızda !!!
Yani cevap bile vermeyeceğim
Sevme, içinde Bi yerde de sevme. Senin sevgini hiç haketmiyor. Konunu baştan beri takip ediyorum kendini suçlu hissebileceğin hiç Bi konu yok. Adam başta yanlış davranıp sonra toparlamaya çalışmadı ki. Özür bile dileyemiyor ağzını eyip, sana haketmediğin şeyler söyledim ben hayvanın tekiyim diyeceğine kusura bakma bana yakışmadı diyor. Bu adamın nesi affedilir ki. Zorla mı tutacaksın bu yuvayı ayakta. Millet ne derse desin hiç umursama, buna ailen de dahil. Erkeklere tapan Bi millet olarak ne yapsak zaten kadını suçlayacak Bi şey bulurlar. Sen anlayacak yaşa gelince çocuğuna anlatırsın. Kimseye açıklama yapmak da haklılığını ispatlamak zorunda değilsin. Soran olursa kestirip at, baktın ki yuva diyor, dişi kuş diyor topukla. Zihniyet belli yapacak bir şey yok. Sen Kızımla mutlu ol. Ben sen de o potansiyeli görüyorum. Güçlü Bi kadınsın sen.Üç tanr yakın arkadaşlarım var birisi de eşinden ayrıldı onun da çocuğu var ama mutluyum diyor o kız da
Diğer kızlar da beni dinliyor o bile yetiyor
Yalnız kalmaya aslımfa o kadar alıştım ki
Gözyaşımı silecek birini aramıyorum
Kendim silmeyi öğrendim ..
İstediği iftirayı atsın ben kendımı biliyorum Allah ta beni biliyor
Bu düşünce rahatlatıyor beni
O gün dedim ya bi kadın gördüm yazık çocuğu tekerlekli sandalye de , hava almaya çıkarmış ,
Çok şükür bu Halime de dedim yani yanlış anlamayın ama çocuğuma kendıme bakacak durumdayım çok şükür
Kurtulabilirim bundan da
Daha ne
Kuzuma sarılırım o da bana sarılır Yaşar gideriz
Ben aslında hala içimde bi yerlerde seviyorum eşimi , hep kalmak için bahaneler buldum on sene kendıme . ama artık kızım için bu evlilik sağlıklı değil doğru değil şimdiye kadar hep kalbimi dinledim
Artk aklımı dinleyeceğim
Tek değişen bu aslında
Hani derler ya çocuğum için boşanmadım
Ben artık çocuğum için boşanıyorum
Babasının annesine kiminle yattın dediği , bu çocuk kimden dediği bir evde büyümesini istemiyorum
Barışsam ne olacak belki seneye, Kızın önünde bu çocuk kimden diyecek yine
Bi kere dedi ben affedersem yine söyler
Benim çocuğumun yaşayacağı travmayı hayal edebiliyor musunuz
Ben edemiyorum
Etmek istemiyorum
Evet kötü bir kadınım namussuzum da boşanmak isteyen suçlu kişi de olayım hepsi ne tamam , bana söylenen her turku kötü sözü sineye çekiyorum ne pahasına olursa olsun benim kızım böyle bir evde büyümeyecek
Böyle şeyler duymayacak
Babasının Sinir krizi geçirip yumrukla kırdığı kapıyı ona çürükmüş diye açıklamak zorunda kalmayacağım
Bu bir daha olmayacak..
bunun yerine annesiyle sakin huzurlu bir hayatı olacak
Ha elbette zor günlerimiz de olacak
Ama yukarda saydığım hayattan bin kat iyidir bi çocuk için ..
O burnuna sir ağdayı bi sokarlar bir gün.Kusura bakma ne ya
Hiç sevmem şu cümleyi
Özür dilerim diyeceksin
Ben dili ile konuşacaksın
Emir verir gibi hiç sevmem
Olur bakmam
Çok ağır şeyler saba yaşattıkları bu kadar mı yani ? Kusura bakma
Burnumdan kıl aldırmam modunda hala
Çok güzel bir mesajdı bu .Sevme, içinde Bi yerde de sevme. Senin sevgini hiç haketmiyor. Konunu baştan beri takip ediyorum kendini suçlu hissebileceğin hiç Bi konu yok. Adam başta yanlış davranıp sonra toparlamaya çalışmadı ki. Özür bile dileyemiyor ağzını eyip, sana haketmediğin şeyler söyledim ben hayvanın tekiyim diyeceğine kusura bakma bana yakışmadı diyor. Bu adamın nesi affedilir ki. Zorla mı tutacaksın bu yuvayı ayakta. Millet ne derse desin hiç umursama, buna ailen de dahil. Erkeklere tapan Bi millet olarak ne yapsak zaten kadını suçlayacak Bi şey bulurlar. Sen anlayacak yaşa gelince çocuğuna anlatırsın. Kimseye açıklama yapmak da haklılığını ispatlamak zorunda değilsin. Soran olursa kestirip at, baktın ki yuva diyor, dişi kuş diyor topukla. Zihniyet belli yapacak bir şey yok. Sen Kızımla mutlu ol. Ben sen de o potansiyeli görüyorum. Güçlü Bi kadınsın sen.
Dna testinden sonra ararsın hala yüzün kalırsa de.Şimdi mesaj atmış
Kızım beni bir arasın
Bunu yazmış sadece
Bence daha fazla yazma o uzatmaya calisiyor yuz goz olma biliyorim icini dokmek istiyorsun ama degmez onu gormemezlikten gel katibin soyledigi gibi simdi sadece onu arastir kavgaya girmeKendinden olmadığını düşündüğün çocuk için mi ılımlı olmaya çalışıyorsun bence gerek kalmadı artık, herşeyin üstüne benzini döküp kibriti yakıp yıktıktan sonra zahmet etme gerek kalmadı sağolçocuğu çok düşündüğün için otobüsle kaza geçirdi mi vardı mı diye mi sormadın bile . Çok düşündüğün için bu evliliğe dinamiti koyup patlattın herhalde . Neyse artk boş laf hepsi bunların
Bunu yazdım
Göstermeyeceğim yazmadımboşanacaksanız dikkatli yazışın bundan sonra. çocuğu göstermicem filan yazmayın. konuşurken ses kaydı alan da çok, dikkatli olun. o kusurlu, ama size tuzak kurup bu mesajlar ve ses kayıtları ile delil sunarsa, siz de kusurlu sayılırsınız. eşit kusur tespit edilirse de donuna kadar alamazsınız. hatta bişi bile alamayabilirsiniz. şimdi akıllı ve sakin olma zamanı. stratejik hareket edin, duygusal tepkileri bir kenara bırakın