Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne gibi bir planı olabilir bize zarar vermek anlamında mı
Zaten gitsin istiyorum kalsın değil
Sonuç ondan çıkacak zaten yine görmesini istemiyorum ki
İstediği yerini istediği yerde gezdirsin zerre umrumda olmaz
Ben çocuğumla gideceğim tatilleri düşünüyorum şu an korku yok tetikte olmak yok

Ay valla üstüne para veririm , lütfen alsın götürsün bunu kendı basına alsın belayı ..

Siz şimdi bırakın tatili , adamın peşine düşün, bi haltlar yiyor o.

Allahın narsisti, özre bak, bana yakışmadı diyor hala. Sen haketmedin demiyor da. Senin gibi adama yakıştı gayet de.
Çocuğun konusunda sakinliğini korumaya devam et, sen bilinçli Bi annesin, öfkene yenilip onu etkileyebilecek bir şey söyleme. Evet babası olacak hakkediyor ama kızının etkilenmemesi için belki pedagogla gidip görüşebilirsiniz sana süreçte nasıl davranman gerektiğini anlatır.

Neden kendimi aklamak zorunda kalacağım diyorsun canım inanki konunu okuduğumdan beri bir kere bile aklımdan geçmedi yapmış olacağın kendini Oyle düşünerek boşuna strese sokma senin alnın ak eşin olacak karaktersiz düşünsün bundan sonra..

Kusura bakma ne ya
Hiç sevmem şu cümleyi
Özür dilerim diyeceksin
Ben dili ile konuşacaksın
Emir verir gibi hiç sevmem
Olur bakmam
Çok ağır şeyler saba yaşattıkları bu kadar mı yani ? Kusura bakma
Burnumdan kıl aldırmam modunda hala

Sevme, içinde Bi yerde de sevme. Senin sevgini hiç haketmiyor. Konunu baştan beri takip ediyorum kendini suçlu hissebileceğin hiç Bi konu yok. Adam başta yanlış davranıp sonra toparlamaya çalışmadı ki. Özür bile dileyemiyor ağzını eyip, sana haketmediğin şeyler söyledim ben hayvanın tekiyim diyeceğine kusura bakma bana yakışmadı diyor. Bu adamın nesi affedilir ki. Zorla mı tutacaksın bu yuvayı ayakta. Millet ne derse desin hiç umursama, buna ailen de dahil. Erkeklere tapan Bi millet olarak ne yapsak zaten kadını suçlayacak Bi şey bulurlar. Sen anlayacak yaşa gelince çocuğuna anlatırsın. Kimseye açıklama yapmak da haklılığını ispatlamak zorunda değilsin. Soran olursa kestirip at, baktın ki yuva diyor, dişi kuş diyor topukla. Zihniyet belli yapacak bir şey yok. Sen Kızımla mutlu ol. Ben sen de o potansiyeli görüyorum. Güçlü Bi kadınsın sen.

O burnuna sir ağdayı bi sokarlar bir gün.

Benim aklıma bir plan geliyor ama tutar mı bilmem konu sahibi , sen de bak Katibin Ruhu
Seni uzun süredir aldattığı için gözden çıkardığı ve yansıtma yaptığı belli, hatta bence %100 kesin artık
Üstü kapalı blöf yap.
De ki sen suç bastırmak için benim namusuma dil uzattin, ben iftirayi DNA ile
çürutecegim ama sen benim elimdeki kanıtları çurutemeyeceksin.
Sonra da sus.
Hiç cevap verme.

Çok güzel bir mesajdı bu .
Sırf erkek diye onu haklı görmüyorum zaten
Kusura bakma yazmış
Yok canım ne kusuru
Sen devam et

Aynen öyle yazdım
DNA testinden sonra çocuğumu ararsın yüzün kalırsa hala . Yok canım ne kusura bakması , bakar mıyım hiç, ne olacak, alt tarafı çocuğuma piç damgası vurup , bana da önüne gelenle yatan bir orospu dedin , defalarca, aramızda lafı olmaz o kadar küfürden sonra. Ha ayrıca bana yakışmadı demişsin ama yoo Sana gayet te yakıştı söylediklerin , aynen de o laflara yakışır birisin çünkü . Bizim adımızı bir daha ağzına alma , sen artk bizim hiçbirşeyimiz değilsin .
Böyle yazdım ne derse desin cevap vermem artk

boşanacaksanız dikkatli yazışın bundan sonra. çocuğu göstermicem filan yazmayın. konuşurken ses kaydı alan da çok, dikkatli olun. o kusurlu, ama size tuzak kurup bu mesajlar ve ses kayıtları ile delil sunarsa, siz de kusurlu sayılırsınız. eşit kusur tespit edilirse de donuna kadar alamazsınız. hatta bişi bile alamayabilirsiniz. şimdi akıllı ve sakin olma zamanı. stratejik hareket edin, duygusal tepkileri bir kenara bırakın

Kendinden olmadığını düşündüğün çocuk için mi ılımlı olmaya çalışıyorsun bence gerek kalmadı artık, herşeyin üstüne benzini döküp kibriti yakıp yıktıktan sonra zahmet etme gerek kalmadı sağol çocuğu çok düşündüğün için otobüsle kaza geçirdi mi vardı mı diye mi sormadın bile . Çok düşündüğün için bu evliliğe dinamiti koyup patlattın herhalde . Neyse artk boş laf hepsi bunların
Bunu yazdım

Bence daha fazla yazma o uzatmaya calisiyor yuz goz olma biliyorim icini dokmek istiyorsun ama degmez onu gormemezlikten gel katibin soyledigi gibi simdi sadece onu arastir kavgaya girme

Göstermeyeceğim yazmadım
Senden olmadığını düşünüyorsun tarzı bişey dedim
Dikkatli yazışacağım
Hatta yazmam artık
Zaten sabah avukata gideceğim yarın arar Onu avukat , şunu söylemesini isteyeceğim , işte artık bi durum olursa benimle muhatap olun, sizinle daha fazla görüşüp gerilmek istemiyor tarzı bişey
Yada numaramı değiştireyim bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…