Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada avukata mutlaka DNA testi yaptıracağım dedim
Ancak o kendısı soy bağı reddi açarsa yaptırabilir dedi ancak adlı tıp gibi kurumlar yapıyor bunu dedi
İnşallah açar öyle bir dava dilekçemde de belirtelim talebimi dedim

Konunuzu başından beri okuyorum.

Bu rezil adamdan kurtulup bundan sonra kızınızla huzurlu bir hayat sürersiniz inşallah. Sizin için dua ediyorum.

Bu arada avukata mutlaka DNA testi yaptıracağım dedim
Ancak o kendısı soy bağı reddi açarsa yaptırabilir dedi ancak adlı tıp gibi kurumlar yapıyor bunu dedi
İnşallah açar öyle bir dava dilekçemde de belirtelim talebimi dedim
Size gönderdiği mesajı dava dilekçesine sunarak üzerime atılı iftirayı temizlemek adına ben bu testi talep ediyorum diyemez misiniz acaba?

Size gönderdiği mesajı dava dilekçesine sunarak üzerime atılı iftirayı temizlemek adına ben bu testi talep ediyorum diyemez misiniz acaba?
Evet bunu soracağım avukata
Avukat bir an önce sorunsuz bitsin uzamasın anlaşmalı ya yanaşsın bizim için daha iyi çünkü çekişmeli olursa hem süreç uzar hemde canınız çok sıkılır dedi
Bu maddi konuları da konuştuk
Velayeti ben istiyorum eğer bu konularda razı olursa anlaşmalı hemen biter dedi
Ama bu sorduğunuzu soracağım iyi düşündünüz teşekkür ederim
Bu arada pazartesi günü görevi bitiyor ben artık onunla aynı evde yaşamak istemiyorum
Eve gelmesini de istemiyorum
Yada ben okuldayken alsın eşyalarını gitsin
Onunla muhatap olmak istemiyorum
Acaba bunu kime söylesem avukata mı
İletsin yani
Belki bi arkadaşına söylesem
Yüzünü görmek istemiyorum artk

Konunuzu başından beri okuyorum.

Bu rezil adamdan kurtulup bundan sonra kızınızla huzurlu bir hayat sürersiniz inşallah. Sizin için dua ediyorum.
Çok teşekkür ederim, var olduğunuzu desteğini bilmek bana güç veriyor
Etrafımda bana boşanma meraklısısın diyen kadınlara rağmen sizin beni haklı bulduğunuzu bilmek , iyi hissettiriyor
Ben zaten kendımı haklı olarak görüyor durumdayım ama işte yine de insanı hırpalıyor o sözler
Çocuğun babasız büyüyecek vs vs gibi
Sanki ben kötü bir anneyim çocuğumu değil kendi rahatımı düşünüyorum boşanırken
Asıl çocuğumun önünde daha kötü şeyler olmasın diye bitiriyorum bu işi

Avukat bir an önce sorunsuz bitsin uzamasın anlaşmalı ya yanaşsın bizim için daha iyi çünkü çekişmeli olursa hem süreç uzar hemde canınız çok sıkılır dedi
Bu arada pazartesi günü görevi bitiyor ben artık onunla aynı evde yaşamak istemiyorum
İletsin yani
Şu saatten sonra avukata danışmadan hiçbir adım atmayın ve onunla iletişime geçmeyin.

Her türlü çirkinliği yapıp lehine kullanabilecek bir insan.

Bu arada eski mesajlarınızda kilidi değiştirdiğinizi yazmışsınız. Bunun suç olabileceği kalmış aklımda. Bunu da avukatınıza bir sorun.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥲
İnşallah bu enkazdan kızımla el ele çıkacağım
Bu arada, benimle kavga ettiği gün , okulumdaki öğretmen arkadaşlarımın da bayramını kutlamayı ihmal etmemiş , adam bana bugün diyor ki ; eşin senden vefalı , bayramımızı aradı kutladı
Şaka gibi
Bana DNA diyor , ama benim çevremden olan insanların bayramını kutluyor
Taktiksel hareketler
İletsin yani
Avukatla iletmen daha doğru olur bence, ne kadar az insan ayrıntı bilirse o kadar iyi

Şu saatten sonra avukata danışmadan hiçbir adım atmayın ve onunla iletişime geçmeyin.

Her türlü çirkinliği yapıp lehine kullanabilecek bir insan.

Bu arada eski mesajlarınızda kilidi değiştirdiğinizi yazmışsınız. Bunun suç olabileceği kalmış aklımda. Bunu da avukatınıza bir sorun.
Tamam soracağım
Artk o yazsa da biriyle arasa da konuşmamak lazım, herşeyi kayda alabilir
Kızımla görüşmek isteyebilir ama ona da cevap verdim DNA testinden sonra görüşürsün diye

Aslında avukat baya mantıklı konuştu
Sanırım bu şekilde çok dava gördüğü için , öfke sorunu nu , falan direkt anladı . Ben burada olmak istemezdim ama mecbur bıraktı dedim , ama hak etmiş , dedi sadece .
İnsan neden elindekinin değerini sadece kaybedince anlar , tuhaf dedi , şimdiye kadar olan konuşmalarınızdan anladım ki ; iradeli güçlü bir insansınız, hatta kendınızın yaralarını bi kenara bırakıp çocuğunuz yara almasın diye uğraşmışsınız , belli ki iyi de bir annesiniz , şu durumdayken bile kızınız bu konuştuklarımızı duymasın diye onun için yanınıza kulaklık almışsınız , çizgi filmi kulaklıkla izletiyorsunuz yani şu durumda bile kızınızı düşünüyorsunuz , ne güzel eşin var kızın var , illa kaybetmek için elinden geleni yapıyor bazıları dedi , bilemiyorum hayat tuhaf dedi . Bu adam iyi bi eş değil ama iyi bir baba da değil dedi , ben hayır dedim sever kızını , aslında iyi bir babadır , avukat bana hayır dedi , iyi bir baba evde çocuğu varken sinir krizi geçirmez , eşi ile bu kadar kavga etmez , yola çıkarken geri dönme demez dedi .
Mantıklı sağlıklı olanı yapıyorsunuz , yine de psikolog tedavi seçeneklerini de değerlendirin falan dedi , bende netim ben , dedim . Bu çocuk seneye 1. Sınıf ve çizgi film izlerken o mesajı görebilirdi okuyabilirdi , ben nasıl açıklardım bunu dedim . Belki okur bana belli etmez içinde fırtınalar kopardı , bunların yaşanması sadece bir yıl farkla kaçtı dedim . Herseyi geçtim , yaşadıklarımdan konuşayım .
Ben , Bir daha kızıma kırılan kapıyı açıklamak zorunda kalmayacağım . Bu bir daha olmayacak dedim .
Tamam dedi haber vereceğim , o şekilde .
Buradan sonra daha dik durmam güçlü olmam gerekiyor. Ağlamayacağım , güçlü olacağım ..

Son düzenleme:
Anlaşmalı da kızıniz için herşeyi isteyin evdeki eşyalardan tutun da herşeyi.
Düzenli ödesin nafakasini mikrop adam.
Avukatınız zaten en iyisini soyler canim sana.
İyi bir avukata gittiğimi düşünüyorum çünkü baya tanınan biriymiş kendı alanında.
Evdeki eşyalardan hiçbirini istemiyorum , yeni eşyalar alıp yeni anılar biriktireceğim kızımla .
Odasını bile yeni almayı düşünüyorum, sadece kıyafetlerimizi kişisel eşyalarımızı alalım yeter . İster satsın ister alsın götürsün
Herseye yeniden başlayacağım
İştirak nafakasını istemesem ? Para gönderirse çocuğun üzerinde hak iddia eder. Ben kızımı öyle yatılı falan buna yollamak istemiyorum. Hiç üzerinde hakkı olmasın , konuşmasın da .

İyi bir avukata gittiğimi düşünüyorum çünkü baya tanınan biriymiş kendı alanında.
Evdeki eşyalardan hiçbirini istemiyorum , yeni eşyalar alıp yeni anılar biriktireceğim kızımla .
Odasını bile yeni almayı düşünüyorum, sadece kıyafetlerimizi kişisel eşyalarımızı alalım yeter . İster satsın ister alsın götürsün
İştirak nafakasını istemesem ? Para gönderirse çocuğun üzerinde hak iddia eder. Ben kızımı öyle yatılı falan buna yollamak istemiyorum. Hiç üzerinde hakkı olmasın , konuşmasın da .
Canim bu öküz sonuçta çocuğunun babası şimdi böyle düşünmen normal ama çatır çatır alacaksin hatta almalısın kızının hakkını.
O pislik eşin zaten çocuğun üzerinde hak iddia edecek sen nafaka alsan da almasan da.

Canim bu öküz sonuçta çocuğunun babası şimdi böyle düşünmen normal ama çatır çatır alacaksin hatta almalısın kızının hakkını.
O pislik eşin zaten çocuğun üzerinde hak iddia edecek sen nafaka alsan da almasan da.
Bilemiyorum tekrar konuşurum avukatla
Onu arayacak bu yüzden gerginim çok
Düşünürüm ama bu konuyu tekrar

Öyle bir dünya yok maalesef. İleride yatılı da almak isteyebilir. Hakimin izin verdiği günlerin tamamında görmek de isteyebilir buna engel olamazsınız. Çünkü ne olursa olsun babası. Karaktersizliğini onu görmek isterse göstermeme sebebiniz olamaz hukuken.

Ayrıca para pul istemiyorum demeyin. Size bu yaşattıklarını bedeli olmalı. Bi kere kızınızın babası ve onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. En yükseğinden nafakasını isteyin. Eşyaları verin ama eğer evlilik sonrası edinildiyse evin tamamını isteyin mesela. Öncesiyse zaten sizin. Arabadan hakkınızı alın. Alın yani ne varsa.

Yani sırf kurtulayım diye düşünerek haklarınızdan feragat etmeyin. Bunu kızınız için yapın. Parasına dokunmam derseniz açarsınız bir yatırım hesabı kızınız için geleceğe bi katkısı olur.

Dünyanın binbir türlü hali var. Aileniz de arkanızda değil. Acil maddiyata ihtiyacınız olabilir. Bunları da düşünün.

Öyle bir dünya yok maalesef. İleride yatılı da almak isteyebilir. Hakimin izin verdiği günlerin tamamında görmek de isteyebilir buna engel olamazsınız. Çünkü ne olursa olsun babası. Karaktersizliğini onu görmek isterse göstermeme sebebiniz olamaz hukuken.

Ayrıca para pul istemiyorum demeyin. Size bu yaşattıklarını bedeli olmalı. Bi kere kızınızın babası ve onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. En yükseğinden nafakasını isteyin. Eşyaları verin ama eğer evlilik sonrası edinildiyse evin tamamını isteyin mesela. Öncesiyse zaten sizin. Arabadan hakkınızı alın. Alın yani ne varsa.

Yani sırf kurtulayım diye düşünerek haklarınızdan feragat etmeyin. Bunu kızınız için yapın. Parasına dokunmam derseniz açarsınız bir yatırım hesabı kızınız için geleceğe bi katkısı olur.

Dünyanın binbir türlü hali var. Aileniz de arkanızda değil. Acil maddiyata ihtiyacınız olabilir. Bunları da düşünün.
Doğru
Benim değil ama kızıma katkısı olabilir
Ailemin durumu çok iyi aslında
En basiti babamdan bana kalacak dört ev var birazda bunlar beni rahat tutuyor ama ne olur ne olmaz
Haklısınız bunu tekrar düşüneceğim
Kızım da istemezse gitmek zorunda mı
Yani gitmez istemezse ağlarsa
Babasına zaten çok düşkün değil ve beni bırakmak isteyeceğini sanmıyorum
Ancak bende onunla o şehre gidip bir otelde falan kalırım geceleri benimle uyur en azından
Ama şu an küçük zaten
Yani benden ayrı günler geçirebilecek durumda değil . Baba hep öfkeli olduğu için bana çok düşkündür hatta sabahları kalkardı anne babam sinirlenir bizi döver sessiz olalım derdi , Annem diye ortalığı yıkar tahmin edebiliyorum zaten baba asker ve çoğu zaman yok sürekli görevde haftasını vs gibi tatilleri olan biri değil , hemen çocuğa sinirlenip bağırabikir , bu çocuğu tek basıma büyüttüm ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X