Size gönderdiği mesajı dava dilekçesine sunarak üzerime atılı iftirayı temizlemek adına ben bu testi talep ediyorum diyemez misiniz acaba?Bu arada avukata mutlaka DNA testi yaptıracağım dedim
Ancak o kendısı soy bağı reddi açarsa yaptırabilir dedi ancak adlı tıp gibi kurumlar yapıyor bunu dedi
İnşallah açar öyle bir dava dilekçemde de belirtelim talebimi dedim
Evet bunu soracağım avukataSize gönderdiği mesajı dava dilekçesine sunarak üzerime atılı iftirayı temizlemek adına ben bu testi talep ediyorum diyemez misiniz acaba?
Çok teşekkür ederim, var olduğunuzu desteğini bilmek bana güç veriyorKonunuzu başından beri okuyorum.
Bu rezil adamdan kurtulup bundan sonra kızınızla huzurlu bir hayat sürersiniz inşallah. Sizin için dua ediyorum.
Şu saatten sonra avukata danışmadan hiçbir adım atmayın ve onunla iletişime geçmeyin.Evet bunu soracağım avukata
Avukat bir an önce sorunsuz bitsin uzamasın anlaşmalı ya yanaşsın bizim için daha iyi çünkü çekişmeli olursa hem süreç uzar hemde canınız çok sıkılır dedi
Bu maddi konuları da konuştuk
Velayeti ben istiyorum eğer bu konularda razı olursa anlaşmalı hemen biter dedi
Ama bu sorduğunuzu soracağım iyi düşündünüz teşekkür ederim
Bu arada pazartesi günü görevi bitiyor ben artık onunla aynı evde yaşamak istemiyorum
Eve gelmesini de istemiyorum
Yada ben okuldayken alsın eşyalarını gitsin
Onunla muhatap olmak istemiyorum
Acaba bunu kime söylesem avukata mı
İletsin yani
Belki bi arkadaşına söylesem
Yüzünü görmek istemiyorum artk
Taktiksel hareketlerAllah razı olsun çok teşekkür ederim
İnşallah bu enkazdan kızımla el ele çıkacağım
Bu arada, benimle kavga ettiği gün , okulumdaki öğretmen arkadaşlarımın da bayramını kutlamayı ihmal etmemiş , adam bana bugün diyor ki ; eşin senden vefalı , bayramımızı aradı kutladı
Şaka gibi
Bana DNA diyor , ama benim çevremden olan insanların bayramını kutluyor
Avukatla iletmen daha doğru olur bence, ne kadar az insan ayrıntı bilirse o kadar iyiEvet bunu soracağım avukata
Avukat bir an önce sorunsuz bitsin uzamasın anlaşmalı ya yanaşsın bizim için daha iyi çünkü çekişmeli olursa hem süreç uzar hemde canınız çok sıkılır dedi
Bu maddi konuları da konuştuk
Velayeti ben istiyorum eğer bu konularda razı olursa anlaşmalı hemen biter dedi
Ama bu sorduğunuzu soracağım iyi düşündünüz teşekkür ederim
Bu arada pazartesi günü görevi bitiyor ben artık onunla aynı evde yaşamak istemiyorum
Eve gelmesini de istemiyorum
Yada ben okuldayken alsın eşyalarını gitsin
Onunla muhatap olmak istemiyorum
Acaba bunu kime söylesem avukata mı
İletsin yani
Belki bi arkadaşına söylesem
Yüzünü görmek istemiyorum artk
Doğru , en mantıklısı buTaktiksel hareketler
Avukatla iletmen daha doğru olur bence, ne kadar az insan ayrıntı bilirse o kadar iyi
Bi an önce bitmesi için ben anlaşmalı olarak istedim . Para pul umrumda değil defolup gitsinBen avukata katilmiyorum. Bu adam sizin namusunuza laf ediyor. Bunun daha da otesi var mi? Kesinlikle butun haklarinizi alin.
Onu aradıktan sonra avukat bana dönüş yapacaktır , o zaman da bunu söyleyeyim evetArkadaşına söyleme. Avukatına söyle.
Tamam soracağımŞu saatten sonra avukata danışmadan hiçbir adım atmayın ve onunla iletişime geçmeyin.
Her türlü çirkinliği yapıp lehine kullanabilecek bir insan.
Bu arada eski mesajlarınızda kilidi değiştirdiğinizi yazmışsınız. Bunun suç olabileceği kalmış aklımda. Bunu da avukatınıza bir sorun.
Anlaşmalı da kızıniz için herşeyi isteyin evdeki eşyalardan tutun da herşeyi.Onu aradıktan sonra avukat bana dönüş yapacaktır , o zaman da bunu söyleyeyim evet
İyi bir avukata gittiğimi düşünüyorum çünkü baya tanınan biriymiş kendı alanında.Anlaşmalı da kızıniz için herşeyi isteyin evdeki eşyalardan tutun da herşeyi.
Düzenli ödesin nafakasini mikrop adam.
Avukatınız zaten en iyisini soyler canim sana.
Canim bu öküz sonuçta çocuğunun babası şimdi böyle düşünmen normal ama çatır çatır alacaksin hatta almalısın kızının hakkını.İyi bir avukata gittiğimi düşünüyorum çünkü baya tanınan biriymiş kendı alanında.
Evdeki eşyalardan hiçbirini istemiyorum , yeni eşyalar alıp yeni anılar biriktireceğim kızımla .
Odasını bile yeni almayı düşünüyorum, sadece kıyafetlerimizi kişisel eşyalarımızı alalım yeter . İster satsın ister alsın götürsün
Herseye yeniden başlayacağım
İştirak nafakasını istemesem ? Para gönderirse çocuğun üzerinde hak iddia eder. Ben kızımı öyle yatılı falan buna yollamak istemiyorum. Hiç üzerinde hakkı olmasın , konuşmasın da .
Bilemiyorum tekrar konuşurum avukatlaCanim bu öküz sonuçta çocuğunun babası şimdi böyle düşünmen normal ama çatır çatır alacaksin hatta almalısın kızının hakkını.
O pislik eşin zaten çocuğun üzerinde hak iddia edecek sen nafaka alsan da almasan da.
Öyle bir dünya yok maalesef. İleride yatılı da almak isteyebilir. Hakimin izin verdiği günlerin tamamında görmek de isteyebilir buna engel olamazsınız. Çünkü ne olursa olsun babası. Karaktersizliğini onu görmek isterse göstermeme sebebiniz olamaz hukuken.İyi bir avukata gittiğimi düşünüyorum çünkü baya tanınan biriymiş kendı alanında.
Evdeki eşyalardan hiçbirini istemiyorum , yeni eşyalar alıp yeni anılar biriktireceğim kızımla .
Odasını bile yeni almayı düşünüyorum, sadece kıyafetlerimizi kişisel eşyalarımızı alalım yeter . İster satsın ister alsın götürsün
Herseye yeniden başlayacağım
İştirak nafakasını istemesem ? Para gönderirse çocuğun üzerinde hak iddia eder. Ben kızımı öyle yatılı falan buna yollamak istemiyorum. Hiç üzerinde hakkı olmasın , konuşmasın da .
DoğruÖyle bir dünya yok maalesef. İleride yatılı da almak isteyebilir. Hakimin izin verdiği günlerin tamamında görmek de isteyebilir buna engel olamazsınız. Çünkü ne olursa olsun babası. Karaktersizliğini onu görmek isterse göstermeme sebebiniz olamaz hukuken.
Ayrıca para pul istemiyorum demeyin. Size bu yaşattıklarını bedeli olmalı. Bi kere kızınızın babası ve onun ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. En yükseğinden nafakasını isteyin. Eşyaları verin ama eğer evlilik sonrası edinildiyse evin tamamını isteyin mesela. Öncesiyse zaten sizin. Arabadan hakkınızı alın. Alın yani ne varsa.
Yani sırf kurtulayım diye düşünerek haklarınızdan feragat etmeyin. Bunu kızınız için yapın. Parasına dokunmam derseniz açarsınız bir yatırım hesabı kızınız için geleceğe bi katkısı olur.
Dünyanın binbir türlü hali var. Aileniz de arkanızda değil. Acil maddiyata ihtiyacınız olabilir. Bunları da düşünün.