• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibim bıktım artık

bu ne samimiyet ? selamı sabahı acilen kesin. Bi de çocuğunuza bir şey derse onu pişman edin
Artık eskisi gibi değiliz hatta komple kestik . Allahtan kirasını da bankadan ödüyoruz artık kafa rahat cidden . Kaç gündüz gizli gizli taksi ile gidiyo bi yerlere valla umurumda değil 🤷.. böyle kafam rahat .. ne zamandır kahve içmeye çağırmıyor sürekli bahane uydurduğumdan .

Öfke patlaması yaşamadan orayı terk edin

Artık eskisi gibi değiliz hatta komple kestik . Allahtan kirasını da bankadan ödüyoruz artık kafa rahat cidden . Kaç gündüz gizli gizli taksi ile gidiyo bi yerlere valla umurumda değil 🤷.. böyle kafam rahat .. ne zamandır kahve içmeye çağırmıyor sürekli bahane uydurduğumdan .
kadinin gizli gizli taksiye binip gitmesi sizi niye bu kadar rahatsiz etti anlamadim ne yaptigini düşünüyorsunuz?
Onun dışındaki konularda haklisiniz

Kızlar selam .
Valla cidden bunalıyorum artık buraya yazmak istedim içimi dökmek istedim.
Ev sahibimi biliyorsunuz artık yukarda ki konumu .
tv bağlatacakmış küçük odasına . Beni aradı eşim anlamaz ama bi söyleyeyim dedim . Eşim de bakayım bari dedi dayanamadı gitti yapamamış elektrik vs . Dedim iyi ki yapamadın bir şey olur falan dedim . Gittiğinde kirayı bankadan yatıracağız biliyorsun artık cezası var demiş eşim tamam demiş .. tv için bi kere daha çağırdı eşim tamam demiş gitmemiş . Neyse geçen geldi bize oturmaya . 1 yaşında ki oğluma senin bu baban var ya kaçak senin bu annen ve ananende hain dedi alla alla neden ya dedim . Annem de küçücük çocuğun aklına neler sokuyorsunuz dedi . Aman sizde dedi . Sonra oğlum durmadı kucağında inmek istedi durmuş oğluma heh iniyor yine sürtük diyor . Sürtğk diye kadına derler dedim bu erkek sürtüğü diyor . Off dedim konu kapandı öyle . Uzun zamandır çağırıyor gitmiyorum . Kira zamanı geldi ayın 4ü oldu baktı biz yatırmıyoruz aşağıya geldi yine oturdu gider ayak eee oğlum ocaktan sonra kira sözleşmeleri e devletten yapılacakmış sizde o zaman bankadan ödersiniz dedi eşimde o başka bu başka dedi neyse ben ayın 5inde yatırdım bankasına ayın kira bedeli diye . O akşam eşime yazmış kira dediğin ayın 1inde yatar ben ayın 1 inde istiyorum kiramı evinize 2 maaş giriyor ayarların kendinizi yazmış .(diğer maaş annem bebek için yardıma geldi onu kastediyor) eşimde ben ayın 1-5 arası maaş alıyorum biliyorsun . İşyerim ne zaman yatırırsa o zaman sana gönderiyorum 3 aydır 1ini geçiyor yatırmaları yazdı yok efendim senet ödemesi varmış 1inde yatır yazmış .. valla umurumda değil kira sözleşmemizde ayın 1-5 i arası yazıyor .1-5 i arası elimde para olsa da istediğim zaman yatırım dedim ..
kaç gündür ne arıyor ne soruyor .. cidden bunaldık artık .. oğlum üzerinden neler neler söylüyor .. annem bu kadın yüzsüz gerçekten o kadar laf söylüyor yine geliyor dedi . Muhatap olmuyorum artık . Bir daha oğlumu katarsa cvbını vereceğim ..
Siz sınır koymayı bilmiyorsunuz. Ev sahibi ev sahibidir kiracı da kiracıdır başka bir samimiyet geliştirmeye gerek var mı? İster deli olsun ister kaçık olsun çocuğuma sürtük diyenin şahsen ağzını yırtardım eline de verirdim. Bunları okudukça fazla samimiyetin iyi olmadığını anlıyorum.

Çocuğuma birisi sürtük diyecek ve ben hala oturmaya devam edeceğim ha.
Çok fazla samimi olmuşsunuz, en güzeli başka bir eve çıkıp bir daha ev sahibiyle bu kadar muhatap olmamak.
Kadınlara denir demiş konu sahibi. O normal sanki. Karşılıklı bu tarz şeyler.

Samimiyeti kesin,yüz vermeyin,hain ,sürtük nedir ya. İnsanlar kavgada söylemiyor bunları,söylesen dayak yersin annenize,el kadar çocuğunuza ediyor bu lafları birde.
Valla hep söylerim,insanlar yaşlı diye saygıyı haketmiyor. Bazı yaşlılar hiç haketmiyor ev sahibiniz gibi zira saygı hakedilen birşey. Yaşlı diye ağzına geleni dan dun söylüyorsa alacağı karşılığı da baştan kabul etmiştir zaten.

Back