- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HımmmŞunları yazanlara inanamıyorım ya, kadın adamdan ayrıldığından değil kızı üzüldüğünden yıpranıyor. Bu hasta mı düzelecek. Can çıkar huy çıkmaz, daha önce affeden kaç kadının hikayesini gördük burada hep başa sardılar. Kadın yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş, yok terapi yok barışma, yok zaman. Pes vallahi, yazıklar olsun size. Kolu bacağı kırılıp kafa travması geçirdikten sonra mı boşansın
cadı kazanı aa sanane ya hu sana mı soracağım ne yorum yapacağımı. Herkes kendi yorumuna baksın.
Kadın iyi değil anlamak istemiyor olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez. Bitti kurtuldum modunda değil.
Gerçekten boşanma kararı zor ve sancılı tam emin olmadan hele ortada bir çocuk varken yapılmamalı.
Arkadaşım bu şekilde bitirdiği evliliğinden sonra 10 yıl kendine gelemedi. Ortada çocuk falan yokken üstelik
Kadın boşanmaktan vazgeçmiş falan değil ki, adamın elime geçirsem boğarım bu yaşadıklarım yüzünden diyor. Ben açık kapı bıraktığını görmüyorum. Çift terapisi falan hikaye. Ayrıca size neyse bana da o kadar yani. Eleştrilmeyi de kabullenmek lazım. Adam kadını ve kızını ayağının altına alıp çiğnediğinde de "kocandır canı sıkkındır, terapiye gitse iyi olur" diyecek gibisiniz. Yazılanları anlamak bu kadar zor değil ya. İnsanlar zor şeyler yaşarken her anı sorgular konu sahibi sadece sorguluyor. Önce barışacaksın değil mi diye çemkirdiler şimdi de barışmaya meğilliymiş gibi durumu yumuşatanlar. Burası gerçekten cadı kazanı kıvanımı buluyor bazen. Zor nefes alan bir insana bu şekilde yüklenilmez.Hımmm
Sen ne zamana uygun görürsen o zaman boşansın olur mu
Ya hu sanan sanane. Ben burada asla boşanma affetme diyene sanki babamın oğlu gibi gelip yazıklar olsun size yazmıyorum. Git kendi yorumunu yap. Sen ne hakla bana yazıklar olsun yazıyorsun.Kadın boşanmaktan vazgeçmiş falan değil ki, adamın elime geçirsem boğarım bu yaşadıklarım yüzünden diyor. Ben açık kapı bıraktığını görmüyorum. Çift terapisi falan hikaye. Ayrıca size neyse bana da o kadar yani. Eleştrilmeyi de kabullenmek lazım. Adam kadını ve kızını ayağının altına alıp çiğnediğinde de "kocandır canı sıkkındır, terapiye gitse iyi olur" diyecek gibisiniz. Yazılanları anlamak bu kadar zor değil ya. İnsanlar zor şeyler yaşarken her anı sorgular konu sahibi sadece sorguluyor. Önce barışacaksın değil mi diye çemkirdiler şimdi de barışmaya meğilliymiş gibi durumu yumuşatanlar. Burası gerçekten cadı kazanı kıvanımı buluyor bazen. Zor nefes alan bir insana bu şekilde yüklenilmez.