Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemiyorum tekrar konuşurum avukatla
Onu arayacak bu yüzden gerginim çok
Düşünürüm ama bu konuyu tekrar
Gergin olman normal canım ama sakin olmaya çalış.
Tek başına çocuğuna elbette yetersin sen ama hayat o kadar pahali ki eğitimi var bunun babası ödemek zorunda bırak ödesin çatır çatır al.

Detay bilmiyorum ama bir kaç seneye kadar 15 gün yatılı izin verecektir hakim muhtemelen. Çocuğun rızası ne kadar önemli olur bilemiyorum. Tv de icra ile alınan çocuklar görmüştüm ama sebebi neydi bilemem.

Her detayı görüşün avukatınızla.

Ayrıca babanızdan gelecek mallara güvenmeyin. Aklına eser satıverir hepsini bilemezsiniz. Ya da kızar size mal kaçırır.

Haklısınız
Boşandıktan sonra eşimin zaten çocuk diye tutturacağını da sanmıyorum
Ona göre kadın iyi olsa kocası çocuğuna babalık yapar
Eğer adam çocuğu aramıyorsa kadın soğutmuştur artk
Eşim yormaz kendısını incitmez o konuda içim rahat
Belki tekrar evlenir inş , basının çaresine bakamaz çünkü

Nafaka istersem üzerinde hakkı olur deme. Nafaka ödemese de babası olarak görüş günü verilir. İkisi ayrı konular. Kızıyla görüşmesine de çok karışma. Şuan haklı olarak çok sinirlisin ama sakinleşince yıllar geçince böyle düşünmeyeceksin. Bağları kopmasın ne olursa olsun. Erkekler zaten çok çabuk o bağı koparabiliyor. Yarın başka çocukları olup onlarla ilişkisini kızın kıskanır. Kendini eksik hissedebilir. Mahkemenin izin verdiği ölçüde görüşsünler. Baba figür olarak bile kalsa hayatında bunun artısı olur. Şimdi bunlar için çok erken ama şuan bu konuşmalar seni rahatsız edebilir ama bilinçli Bi anne olarak sen en doğrusunu yap kızın için. Yoksa o adam haketmiyor babalığı orası ayrı. Yani ararsa aç ver kızına konuşsunlar. İkiniz arasındaki sorun ikiniz arasında kalsın. Ayrıca nafakanı ya da diğer haklarını da al. Hiç ihtiyacın olmasa da al. Çocuğun için kullanacak bir şey bulursun.

Şu an çok gerginim doğru
Belki zamanla daha yapıcı düşünebilirim bilemiyorum
Kızım isterse mutlu olacaksa görüşme durumu konuşulur
Belki biraz sular durulunca tekrar değerlendirip ona göre tavır alabilirim
Ama benden değil dediği için, çocuğu hak etmediğini düşünüyorum

Şu ana kadar çok dirayetli davrandınız, hayranlıkla takip ediyorum. İnşallah çok yıpranmadan atlatmanız mümkün olur.
Arkadaşlar yazmış nafaka alsanız da almasanız da görme hakkı var, o yüzden kızınızın hakkını alın. Yarın kızınız da neden hakkımı almadın diye sorabilir.

O haketmiyor. Bunu inanarak söylediğini hiç sanmıyorum, bu tabiki bir şeyi değiştirmez. Neden söylemiş olursa olsun kızını da seni de haketmiyor. Ama kızın hakediyor. Kötü Bi baba olsa da zarar vermiyorsa görüşmek ister, tanımak ister. Görmüyor muyuz hiç programlarda yıllar sonra kendisini terk eden anne babasını arayan insanları. Şuan sinirlisin haklısın ama hep aklı selim düşünmeye çalış, kızın için en iyisi en doğrusu neyse o olsun.

Yok esragfurullah doğru olanı yapmaya çalışıyorum sadece Allah ım Güç versin inş
Nafaka talep için konuşacağım avukatla
Hele bi boşanmayı kabullensin

Biraz Zamana ihtiyacım var. Kızım için tabiki en iyisini isterim

Bu adamın yerinde olmayı hiç istemezdim. Kadir kıymet bilmemezlikten resmen gül gibi karısını kaçırdı adam. Yazdıklarınızdan belli ne kadar aklı başında olduğunuz. Daha önceki kavgalarda derleyici, toplayıcı olan bendim yazmıştınız yine öyle olacak sandı herhalde ama bu sefer sert kayaya çarptı. Onun yerinde olsam ben naptım diye dağlara taşlara vururdum başımı. İnsanoğlu böyle işte. Ne yapsan yaranılmıyor. İlla ki karşındakini tüketiyor, son raddeye getiriyor.

Biraz Zamana ihtiyacım var. Kızım için tabiki en iyisini isterim
İyi akşamlar avukatla gorusmussunuz ama ben naçizane bir kaç şey ekleyeyim, anlaşmalı boşanmalar da baba çocuk ilişkisi en iyi şekilde düzenlenmeye çalışır ben görsün istemiyorum şeklindeki isteği genelde hakim red ediyormuş yılda bir ay özel günlerde( doğum günü bayram ) her ayın ikinci ve 4 üncü haftasi şeklinde düzenlenir sabit bir kısım bu, anlaşmalı boşanmada Öğrt olduğunuz için size nafaka bağlanmaz ama çocuğa bağlanır her yıl nafaka arttirimi davası açmamak icin her yıl tefe Tüfe ort oranında artış talep edin, bir diğeri görüşlerde babanın alıp babanın birakmasi ve masrafları karşılaması şeklinde madde ekleyin davayı sizin actiginizi boşanmayı sizin talep ettiğinizi sizden hiçbir mal istemeyecegini ekleyin, mal rejimini en iyi şekilde yapın evdeki ortak herşeyi alın istemiyorsaniz çöpe atın ama ona bırakmayın siz bir enkazda kalırken o rahat yatağına uzanmamali

Mahcup oldum, çok teşekkür ederim guzel düşünceleriniz için, utandım Evet eşim asla ihtimal vermez benim onu bırakacağıma , on yıl boyunca hep bişeyleri düzeltmeye çalıştım çünkü , maalesef o bunu belki onsuz yapamam ben olarak görüp aciz sandı , belki korktum sandı , belki başka bişey bilemiyorum bende bu güç yok sandı ama , orası kesın . Ama ben sadece onu sevdiğim için ve hiç bi türlü bitmeyen bir umudum olduğu için , cana göstermiştim , alttan almıştım , sineye çekip yaşanmamış sayarak yola devam etmiştim …. Ama artık sarılacak bir umudum kalmadı . Ona olan güvenimi bitirerek , o umudu da benden aldı. Ve içimde on senedir susup gününü bekleyen , beni savaşa girmeye ikna etti . Benim karşımda eşim güçsüz bir adam , ben hem anneliğimi yapar hem onunla savaşırım , cunku kendim ve kızım için şunu farkettim ; belki zor , mutsuz günlerimiz de olacak ama Hergünümüz mutsuz olmayacak . Kızım da benim gibi babam kızar sinirlenir korkusuyla tetikte yaşamayacak , sindirilmeyecek . Daha önce de dediğim gibi kırılma noktam olan o kırık kapıyı kızıma açıklamak zorunda kalmayacağım… buna izin vermeyeceğim.. ne olursa olsun onu bu kendi tarafına , suyun karanlık tarafına doğru çekmesine izin vermeyeceğim ….

Çocuk benden değil diyen adamın ismini çocuğumun kimliğinden çıkarılması için elimden geleni yaparım..
Şu an tam olarak ta bu duygudayım ..
bi yandan da baba eksikliği yaşamasın diye düşünüyorum .. hiç olmazsa arada bir alo da olsa demeli gibi .. bazı şeyleri tabi babasıyla olan ilişkisini zamana bırakmak sanırım en doğrusu ….. babasının zaten guzel olan herşeyi mahvetmekte üzerine yoktur , gerçek yüzünü elbet Birgün kızıma da gösterecektir , ona güveniyorum ….

Ne kadar yardımcı olacak noktalara değinmişsiniz , çok teşekkür ederim, hepsini not aldım . Avukatla görüşmeye gittiğimde teker teker üzerinden geçeceğim onunla . Ama sanırım yılda bir ay benim kızım için çok fazla ve yaşı da henüz çok küçük , benden bir gece bile ayrı kalmadı henüz . Bu konuda umarım bir çözüm bulabilirim . Belki de yaşa vs duruma göre değişir bu durumlar , ki benim eşim operasyonel birimde yani asla bir ay çocuğa bakamaz , değil bir ay , ben okula 4 saat zor gidiyordum , dediğim gibi en kötü ihtimal , göreceği zamanlar benim de eşimin yaşadığı ile gidip bir otelde veya öğretmen evinde kalmam, o bşr ay içinde ne zaman görmek isterse gelip benden alıp , tekrar getirebilir , belki zamanla bu konuda uzlaşma sağlayabiliriz , avukata bunu da soracağım . Anlaşmalı ya tamam derse böyle bir madde eklemek isteyebilirim , kendısı de kızımın bana olan düşkünlüğünü gayet bilir . Zaten üşengeç bir adam yani öyle sabahtan akşama kadar çocuk bakabilecek bitişi asla değil , zaten son derece sorumsuz ve ilgisiz , yani ona guvenıyorum bu konuda eminim herseyde olduğu gibi yine kendısıne yakışanı yapacaktır.. yine tavsiyeniz olursa hukuki veya başka anlamda her türlü açığım , yani tanımıyorum ama siz ve konumu takip eden yardımcı olmaya destek olmaya çalışan diğer üyeler , iyi ki iyi ki varsınız ….. bana bi tarafta boşanma meraklısı diyenler varken , zaten yolumu çizdim ama kafamı karıştırmaya , yolumda tökezlememiş sağlamaya çalışanlar varken , sizin desteğiniz benim için o kadar anlamlı ve önemli ki …..
tanımıyorum ama şu zor zamanımda, dualarımı gönderiyorum; ne zaman sıkışırsanız, sizin gibi, hiç tanımadığı bir insana bile yardım eli uzatabilecek kadar temiz kalpli insanlara çıksın bütün yollarınız…

Son düzenleme:
Aslında am
Aslında tüm hukuk sitelerinde gezdim bu süre konusu çoğunlukla hakim takdirinde anladığım kadarıyla. Benim aklıma şu geldi . Baba çocuk benden değil diyor acaba bunu kullanamaz mıyım davada ? Velayet zaten bana verilir ama adam çocuğu bi nevi kabullenmiş durumda değil ve mesajları da duruyor . Acaba bunu kendi lehime kullanamaz mıyım ? Babanın çocuktan şüpheleri var ve bu durumu çocuğa yansıtarak onun psikolojisini bozabilir seklınde , ayrıca geçen yıl evi basımıza yıktığında polis tutanak tutmuştu , sinir krizi geçirirken sizi keseceğim öldüreceğim seni diye bağırırken gizlice kısa bir video çekmiştim , bir gün boşanma durumum olabilir ve bu çocuk uzeronde hak iddia edebilir diye bunları düşünerek ama ona bundan hiç bahsetmedim .ayrıca video da kapıyı yumrukluyor , kızım ne oluyor diye soruyor bende yok bişey deyip kulaklarını kapatıyorum . Video eski telefonumda muhtemelen hala duruyordur . Sinir krizi geçiriyor video da kesecem öldürecem ve sayısız küfür sıralıyor . Bu video , tutanak ile birleşirse , hatta DNA testi iftirası ile , çocuğu benimsemediği vs vs nedenler sıralayarak babanın sağlıklı bir psikolojide olmadığını iddia ederek , bi çıkış yolu olabilir mi diye avukata da soracağım bunu .

Danismakta fayda
Çok zor ve sancılı bir sürec önce buna hazırlıklı olun en yakinizdakilerden sizi hiç tanımayan insanlara kadar herkes konuşma hakkı görecek kendinde herşeyi biliyor gibi cevaplarını verirken kendinizi açıklamak zorunda hissetmeyin, umarım işinizi kolaylaştırır baro avukatlarindan bilgi almak isterseniz bir ödeme yapmıyorsunuz( danışma ücreti almıyor kadın hakları kısmı ile ilgilenen) yani avukatinizj çok iyi seçmelisiniz boşanma avukatiniz sizi anlamalı işin kolayına kaçmadan( sizi en az hasarla hem psikolojik hem maddi anlamda )çözüm yolları hukuki yollar göstermeli

DNA testi isteme kısmından yürüyebilirsiniz belki. Ama diğer video hem gizli çekildiği için delil sayılmıyor. Hem de üzerinde 6 ay geçen deliller varsa olayı affetmiş sayılıyorsunuz yine delil olarak sunamıyorsunuz.

Tabi yine de avukatınıza bunları sorun. En doğru yönlendirmeyi o yapacaktır.

O halde , şimdi boşanmazsam bu attığı DNA testi mesajı da 6 ay sonra delil sayılmayacak
Şimdi kurtuldum kurtuldum . Bundan daha büyük bir şansım olur mu bir daha bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…