- 30 Mayıs 2015
- 13.817
- 13.321
amin inşallah tek isteğim kızımın mutlu olmasıAa cok sevindim, kizinin babasi en nihayetinde o iyi olursa kızında iyi olur sende huzurla gönderirsin. Allah bozmasin, minnoşun mutlu olmasından daha onemli ne var zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallah tek isteğim kızımın mutlu olmasıAa cok sevindim, kizinin babasi en nihayetinde o iyi olursa kızında iyi olur sende huzurla gönderirsin. Allah bozmasin, minnoşun mutlu olmasından daha onemli ne var zaten.
Ilaçlar kilo aldırmıyor, ben kullanirken güzel kilo vermiştim.inşallah, sanırım psikolojik tedavi görüyor. dün geldi çok sakin çok mülahyimdi. birde fazlaca kilo almış ilk defa böyle kilolu gördüm. 100 kilo oldu heralde, o yüzden tahminimce ilaç kullanıyor bu değişimi de bu yüzden olabilir.
Ilaçlar kilo aldırmıyor, ben kullanirken güzel kilo vermiştim.
Sizin de üslubunuz çok çirkinVesveseyi birak. Gitsin cocuk,
Babasiyla olan bagi bazen anneler kendi kendine rezil ediyor.
Benim kızım da 7 yaşında Gitmek istemiyor ama gergin bi durum yok yani babası da sorun etmiyor. Zorlamıyoruz hiçbir şeye. Kızım nasıl isterse öyle oluyor. Ama ben hem kendime bireysel vakit ayırmak adına hem de babasıyla vakit geçirmesini istediğim için arada bi sıkıldıysan ara annecim diyorum, ama hep hayır diyor.. Ailesi çok sorunlu insanlar, evleri hep kavga, gürültü, kaos. Babası iyi ilgilense de kızım o ortamı istemiyor.. Yine de babasıyla bağları zayıflamasın diye buna çok dikkat edeceğim. İnşallah benim kızım da böyle güle oynaya seve seve babasıyla vakit geçirirakıllı saat alıcam evet okulda yasak diye almadım ben yoksa aklımda aslında. 7 yaşına girecek kızım. sizin kızınız kaç yaşında? geçen yaza kadar benim kızım da asla gitmek istemiyordu. ama son zamanlarda çok özledim filan diyor dün çok heyecanlıydı ilk defa benden bu kadar kolay ayrıldı. giderken sarılmayı unuttu ben çağırdım sarıl bana diye :) değişiyor belki de yaşla alakalı birşey. bence sizin de geçecek.
ben çok çabaladım ikisinin arasının iyi olması için. valla burda açtığım tüm konular bu çabam yüzümdendi, şimdi düzeldi kızım da babasına karşı düzeldi. umarım böyle devam ederler. sende arada köprü olmaya çalış kızın için bence önemli birşey bu. babası hakkında hep güzel konuş. ben mesela her fırsatta babasını sevdiğimi söylüyorum kendisinden nefret ettiğim zamanlarda bile düşünün. öyle öyle düzeldi.Benim kızım da 7 yaşında Gitmek istemiyor ama gergin bi durum yok yani babası da sorun etmiyor. Zorlamıyoruz hiçbir şeye. Kızım nasıl isterse öyle oluyor. Ama ben hem kendime bireysel vakit ayırmak adına hem de babasıyla vakit geçirmesini istediğim için arada bi sıkıldıysan ara annecim diyorum, ama hep hayır diyor.. Ailesi çok sorunlu insanlar, evleri hep kavga, gürültü, kaos. Babası iyi ilgilense de kızım o ortamı istemiyor.. Yine de babasıyla bağları zayıflamasın diye buna çok dikkat edeceğim. İnşallah benim kızım da böyle güle oynaya seve seve babasıyla vakit geçirir
ben baya konularını okudum boşanma zamanımız bile aynı. bugün tesadüfen yeni konusunu gördüm orda birşeyler yazmış üyeler o yorumlardan konularını merak ettim abooooowwwBuralar karisir Jameya gecen gun birine kafayi takmisti her gonderisine begenmedim atiyordu bundan sonra kafayi sana takar
ben baya konularını okudum boşanma zamanımız bile aynı. bugün tesadüfen yeni konusunu gördüm orda birşeyler yazmış üyeler o yorumlardan konularını merak ettim abooooowww
boşver yeni konu açarsa linçlerizGercekten mi? Eminsin yani? Cagir kiz lincleyelim
boşver yeni konu açarsa linçleriz
Iyyy napiym ben onu bırak Allah ayırmasın onlarıSenin yerinde olsam sinirsiz eski es konusu acardim
Iyyy napiym ben onu bırak Allah ayırmasın onları
eski kocam beni sevmesin ya zor kurtulmuşum zaten.JAMEYA ESKİ KOCAN SENİ HALA SEVİYOR biliyırum bunu duymak istiyorsun