şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

ovulasyon testi eczanelerde satılıyor mu kızlar? yoksa internetten mi alıyorsunuz.

benim hakkımda ne hissediyosun peki :) olcak mı olcakmı :)

Önce seninle biraz sohpet etmemiz lazım seni hiç tanımıyorum ki en nihayetinde falcı değilim ki yaw ben :)) ama inşallah olur..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..bu güzel duyguyu bütün kadınların tatmasını çok isterim..

Ozaman tanıtayım kendimi :) Ankarada oturuyorum. 8 aylık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz :) bu ay grip olduğum için pek fazla birlikte olamadık eşimle. Ama ben yinede umutluyum belki Ocak ayında Anne olurum :) 17 sinde yada 25inde regl olmam gerek inşallah olmam. bu arada adet günlerimde düzensizmiş ben bunu daha yeni öğrendim.. ve son olarak Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin Annelik duygusunu :)

bu arada kızalr bişey söyleyecem 1 haftadır ölüyorum canım nasıl can eriği istiyo neden anlamadım hiç böyle olmamıştım eşim kaynanam annem herkez sefer ber oldu yok bulamadık ((

aaaay yeşil erikkkk.. var ya deli gibi severim..hamile olsam kesin en çok ona aş ererim eee naptınız?bulabildiniz mi? aş mı eriyon kız yoksa

benimde bugün 3.gün,gecikti hala umutsuz bi şekilde adet olsam diye bekliyorum hahahahah inş değerlerin normal çıkar..biyandan da yüksek bi değer çıkarsa onla uğraşmak daha fazla sıkıyo insanı..biara bende prolaktin hormonuyla uğraşmıştım ordan biliyorum

aaaaaa elsinoreee adet olmuşsun neyse artık sağlık olsun napalım..inş bidahaki denemeye

Aaa ne güzel Allah çok 7'li yılları görmeyi de nasip etsin :) ne zamandır bebek istiyosun peki ?

aminn canım benim hikayem çok farklı.ben 9 senir tedavi gördüm.bu ikinci evliligim canım.ilki çocugum olmadı diye bitti.doktorlar olmaz senin dediler.kaynanam ayırdı.ama oldu 3 ay önce bilmiyordum düşük yaptım ve kendiliginden oldu

ayyy yok daha yumurtlama dönemimdeyim.ama hiç böyle olmazdı nerden geldi aklıma bilmiyorum nası istiyo canım.bulamadık hepsi var o yok

Canım çok üzüldüm. Demekki çocuğun olabiliyomuş ama kısmetin böyleymiş. Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip etsin inşallah..

Canım çok üzüldüm. Demekki çocuğun olabiliyomuş ama kısmetin böyleymiş. Rabbim bu sefer sağlıcakla nasip etsin inşallah..

evet canım görmeyen kalmamıştı beni teşhis hep aynıydı.kurban oldugum allahım verince veriyor.aminn canım isteyen herkeze nasip etsin

daha çok yeni evliymişsiniz 3 ay deneme nedir ki..ben evliliğimin 7.senesinde anne oldum..tabi 7 sene denemedik ama gel gitlerle beraber 3-4 sene denemişizdir herhalde..reglin düzensiz olsa da sonuçta yumurtlama vardır bence bi 2-3 ay daha deneyin olmadı doktora gidip yumurtlama takibi yaptırısın ve sonrasında çatlatma iğnesi verir bu şekilde denersiniz..

anaa bende aşağıyı okumamıştım tam da diyecektim sende yeni evliymişsin..ne manyaklar var hayatta kayınvalideye bak..neyse geçmişte kalmış cnm bak çatır çatır kalıyomuşsun..doğur da çatlat şunları :) doktorlar neden olmaz dediler ki sana o kısmı kaçırdım mı ben sorun yok sende sanıyordum...yoksa çikolata kisti mi vardı..ay bak herşeyi karıştırıyorum bir sürü hikaye okuyunca..bundan sonra fazla hikaye okumayacağım :)

he ya oldum bir dahaki deneme kışa inşallah :) ben size odaklandım şimdi..bütün pozitif enerjimi size yollayacağım ki hemen hamile kalın :))

ayyy yok daha yumurtlama dönemimdeyim.ama hiç böyle olmazdı nerden geldi aklıma bilmiyorum nası istiyo canım.bulamadık hepsi var o yok

ya hatırladığım kadarıyla aşeren hamile kadınlar için biri bir market açmıştı..orada herşeyi bulabiliyordun..netten bi araştırsana..

he ya oldum bir dahaki deneme kışa inşallah :) ben size odaklandım şimdi..bütün pozitif enerjimi size yollayacağım ki hemen hamile kalın :))

açtım kollarımı kocaman ve göndereceğin tüm enerjileri büyük bi hevesle almaya hazır bekliyorum

böyle bi siteden haberim yoktu heheheh iyimiş gerçekten

yolluyorum bak sıkı tut :)

ahaanda tuttummmm!! yehuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…